Digidexo.com

Natural At-Home Kolon Rensing

Mange ganger, maten vi spiser forårsaker fordøyelsesproblemer. Vi spiser for mye junk food og ikke nok frukt og grønnsaker, noe som senker rensing av tykktarmen. Men det er mulig å gi deg en trygg, enkel kolon rensing hjemme.

Hva du trenger

En av de billigste og mest effektive naturlige ingredienser for kolon rensing er Epsom salt. Epsom salt er best kjent for sin evne til å helbrede smerter og plager når de blandes med varmt vann og brukes som en suge bad. Det er også stor når du trenger å rense tykktarmen. Du kan kjøpe Epsom salt nesten hvor som helst - narkotika butikker, dagligvarebutikker og helse butikker. Kontroller at baksiden av pakken står det at du er i stand til å bruke det aktuelle produktet for inntak, avføringsmiddel eller rense formål.

Hvordan bruke

Følg instruksjonene på Epsom salt pakken. Vanligvis er det foreslått at du blander 1 til 2 ts. med en 1/2 glass vann. Rør til det er oppløst, og drikk blandingen. For barn i alderen 6 til 12, bruker bare 1 ts. Epsom salt, gjøre og ikke brukes på barn under 6. Dette er ideelt for å gjøre hjemme, fordi du trenger å være i nærheten av et toalett for de neste par timene. Du vil mest sannsynlig jag på toalettet hver 15 til 30 minutter, til kolon er renset. Én dose per dag er vanligvis nok, men du kan drikke denne blandingen opp til to ganger per dag. Det er foreslått at du venter minst 6 timer mellom dosene. Dette kan brukes daglig i opptil 7 dager.

Advarsler

Det rette skal ikke brukes regelmessig, da det kan forårsake nyre-eller leverskade når over-brukes. Ikke bruk Epsom salt blandingen mer enn to ganger per dag, og ikke gjenta det i mer enn 7 dager i strekk. Må ikke svelges Epsom salt hvis du er gravid, ammende eller har nyreproblemer. Ikke bruk den hvis du opplever kvalme, oppkast, eller hvis du har smerter på magen. Rådfør deg med lege før bruk hvis du for tiden tar andre medisiner.