Digidexo.com

Hvordan lage Diabetic Sweet and Sour Sauce

Hvordan lage Diabetic Sweet and Sour Sauce


Fremskritt innen matvitenskap har økt allsidighet og funksjonalitet av kunstige søtningsmidler, noe som gjør dem ideelle for matlaging og et kjærkomment alternativ for diabetikere og alle som tar del i en lav-karbohydrat måltid regime. De fleste kunstige søtningsmidler, som aspartam, cyklamat og sakkarin, ikke svarer godt til varme og utvikle en bitter smak når du koker; sukralose, men opprettholder sin smak like godt i søte bakt retter, slik som kaker, og salte-søte preparater som sursøt saus.

Bruksanvisning

•  Varm 1/4 kopp usøtet ananasjuice, 1 ts. sitronsaft, 1 ts. av revet frisk ingefær, 1 ts. av fint hakket hvitløk, 1/4 kopp ris eddik, 1/4 kopp sukralose, 1 ss. av mørk soyasaus og 1-1 / 4 kopper usaltet eller lav-natrium kylling buljong i en kjele over middels varme i 5 minutter.

•  Bland sammen 1-1 / 2 ss. maismel med 1-1 / 2 ss. med kaldt vann for å danne en oppslemming. Legg slurryen til kasserolle og visp til å innlemme det i sausen.

Juster varmen til høy, ta sausen koke opp og reduser varmen til et oppkok. Putre sausen i 10 minutter og justere krydder etter smak med kosher salt.