Digidexo.com

Terapeutisk bruk av Kava

The University of Maryland sier at bruk av kava anlegget dateres tilbake tusenvis av år, der innbyggerne i Stillehavsøyene hovedsak brukt denne urten for seremonielle formål. Mens kava har vært brukt i ritualer, er det i dag brukes for sin beroligende og avslappende egenskaper. Terapeutiske bruksområder for kava kan være alt fra behandling av angst, stress og søvnløshet, ifølge University of Maryland. Før du tar kava for noe terapeutisk formål, snakke med legen din så denne urten ikke bør brukes når du tar visse medisiner.

Angst

The University of Maryland sier at kava kan brukes til å behandle symptomer på angst, som sier at angst symptomer kan bedres innen en uke for å ta kava. Denne informasjonen tyder på at kava kan være like effektive som en standard anti-angst medisinering. Angst forbundet med premenstruelt syndrom og overgangsalder kan også reduseres ved å supplere med kava, ifølge University of Maryland.

Konsumere mellom 150 og 300 mg kava opp til tre ganger per dag for angst. Sørg for at tillegget du velger inneholder minst 30 prosent kavalactones, som er den aktive forbindelsen i urten. Ikke forbruke kava i mer enn tre måneder uten å ta en to-ukers pause fra supplement.

Forbedret Mental Cognition

Hvis du føler at hjernen din ikke fungerer så kraftig som det pleide å på grunn av en overbelastning av arbeid, stress eller en kombinasjon av livssituasjoner, kan kava kunne bidra til å forbedre din mentale funksjon, som inkluderer kognisjon, tenkning og mental yteevne, ifølge Vanderbilt University. Når kava er inntatt, øker det aktiviteten i rygg regionen i det sentrale nervesystemet og reduserer behovet for høyere tankesentrene i hjernen til å fungere, sier Dr. Hyla Cass, forfatter og kava ekspert. Denne reduksjonen i høyere hjerneaktivitet kan fremme avslapning og bedre mental yteevne. Den anbefalte dosering, ifølge University of Maryland, er mellom 150-300 mg kava trekke opp til tre ganger per dag med åtte gram vann.

Søvnløshet

The University of Chicago Medical Center sier at søvnløshet er preget av manglende evne til å nå dyp søvn gjennom hele natten, problemer med å sovne og våkne med jevne mellomrom. Årsakene til søvnløshet, kan variere avhengig av personen; Men University of Michigan Health System sier at søvnløshet kan være forårsaket av stress, angst, sentralstimulerende midler (narkotika) samt mangel på mosjon. The University of Maryland antyder at kava er i stand til å hjelpe dem med søvnløshet ved å fremme kvaliteten på søvn og redusere tiden det tar å drive inn søvn. Den aktive ingrediensen, kavalactones, har blitt studert for sin evne til å fremme søvn og slappe av muskelsystemet, ifølge University of Maryland. Konsumere den dose på 150 til 300 mg av kava ekstrakt én til tre ganger per dag standard; Men gå til legen din for å få riktig dosering til å behandle søvnløshet.