Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Rapid Vekttap

Rapid vekttap er noe mange menn og kvinner ønsker, men er vanskeligere å oppnå enn mange tror. I tillegg til for at vekttapet være effektiv, langvarig og sunne, visse aspekter av vekttap prosessen må tas i betraktning. Mange strategier for hjem rettsmidler for hurtig vekttap er enkel og lett å gjennomføre, mens andre tar litt mer tid og krefter, men vil tilby store belønninger i en relativt kort periode.

Væsker

Ganske enkelt å erstatte brus med vann er en av de beste måtene å se en rask nedgang i vekt. Selv om diett brus har ingen eller få kalorier, gjør de forårsake vannretensjon, som kan øke vekten din med noen få pounds hver uke. Samtidig redusere mengden brus (eller alkohol) du drikker, øke vanninntaket. Prøv å drikke minst 68 gram vann om dagen. For de av dere som kan øke det til en liter vann om dagen, vil du se en stor nedgang i vekt i løpet av ca en uke. Ja, du trenger å bo i nærheten av badet før kroppen blir vant til det, men etter et par dager, vil kroppen din assimilere at vann og dine turer på do vil avta, så vil vekten din. Å drikke et glass vann før måltider vil også redusere matinntaket, så vannet vil gi deg inntrykk av fylde raskere.

Sjekk Mirror

Se i speilet når du er naken er en stor mental boost til alle som søker å miste vekt raskt. Ta målinger og vekt på skalaen også hjelpe, men det er ingenting som stirrer tilbake i refleksjon som gir oss den ekstra mental boost å kutte ned på kalorier og si "nei" til det stykke kake, disse informasjonskapslene, eller at Super-Gulp Mountain Dew i midten av dagen. Ser i speilet hver dag for å minne deg selv om at deres offer vil bety noe når du begynner å merke en forskjell i form i en relativt kort tidsperiode.

Trening

Mens du ser på TV, leser eller sitter ved datamaskinen, kan du prøve å flytte. Øvelse i reklamepausene, eller gjøre noen isometriske øvelser mens du koke middag. Presse sammen kinnene sammen (nei, ikke de i ansiktet) i 10 sekunder om gangen når du er stir-steking. Suge magen i hele dag mens du arbeider ved skrivebordet eller kjører barna til skolen eller støvsuging. Det tar bevisst innsats for å gjøre dette, men jo mer du gjør det, vil de mindre midje får. Gjøre push-ups mot døråpningen hver gang du går på do. Bedre ennå, gjøre 10 knebøy på badet hver gang du gjør en tur på do. Innlemme noen øvelse i hverdagens gjøremål og du vil merke din vekt slippe og musklene toning på kort tid.