Digidexo.com

Hvordan veie argumenter for og imot Dr. Oz Diet

"Du: På en Diet" har blitt et populært valg for mange som er ute etter å gå ned i vekt, få sunn eller legge variasjon til menyen. Den er utviklet av Dr. Oz kosthold har mange fordeler, men kanskje ikke det beste valget for alle. Denne guiden vil hjelpe deg å veie fordeler og ulemper med Dr. Oz diett for deg selv.

Hvordan veie argumenter for og imot Dr. Oz Diet

•  Finn ut hvorfor du ønsker å følge Dr. Oz kosthold. The Dr. Oz kosthold er en livsstil kosthold. Du vil ikke miste vekt raskt på denne dietten. En av proffene fra Dr. Oz kosthold er at det er en plan som du kan bruke for resten av livet ditt. Mange diett planer som tillater deg å gå ned i vekt raskt er for alvorlig til å være på over en lengre periode. Øvelsen program kalt for i "You: On a Diet", Dr. Oz bok, er også en som er lett bærekraftig for den gjennomsnittlige person.

Bestem om målene for "You: On a Diet" er kompatible med dine mål. Hvis du har en sammenkomst eller ferie kommer opp i en måned og ønsker å miste 20 pounds, er Dr. Oz kosthold ikke for deg. Ved hjelp av Dr. Oz kosthold, vil du gå ned i vekt, men det vil være mye tregere. The Dr. Oz kosthold krever også en reell forpliktelse til bedre matvaner og valg. Hvis du bare ønsker å gå ned i vekt, og er ikke interessert i å endre dine spisevaner, er Dr. Oz kosthold sannsynligvis ikke det beste valget for deg.

3 omtale oppskrifter og mat lister for å avgjøre om de matvarer som kalles for er de som du liker. Ingen diett vil fungere hvis den inneholder matvarer som du ikke synes er tilfredsstillende. Hvis du tvinger deg selv til å kvele ned maten på diett foreskrevet av Dr. Oz, er det usannsynlig at du vil ha suksess på måltider. Hvis du vanligvis nyte mat anbefalt av Dr. Oz, så du øke dine sjanser for suksess på diett.

Skriv en prøve ukentlig meny og besøke butikken før du forplikter deg til dietten. En av ulempene med Dr. Oz kosthold er at det kan bli dyrt. Med den mengden av frisk frukt og grønnsaker som kalles for, samt slankere kutt av kjøtt og fisk, kan dagligvarer regningen øke dramatisk på Dr. Oz kosthold. Du kan redusere kostnadene forbundet med "You: på en diett" ved å kjøpe frukt og grønnsaker som er i sesong, og shopping for kjøtt og fisk når det er på salg. Legge til et vegetarisk måltid eller to hver uke er også en utmerket måte å redusere din ukentlige dagligvarer regningen. Reduser antall måltider du spiser på restauranter.

Lag en forpliktelse for en periode en måned. Dette gir kroppen din tid til å bli kjent med din nye spising og trening, og å begynne å se fordelene.

Hint

  • Forventer at det skal ta litt tid for diett for å bli andre natur. For best resultat, preplan måltider for den første måneden.
  • Ikke la skalaen styre livet ditt. Dr. Oz kosthold krever måle midjen i stedet for veiing selv. Når du forplikte seg til dietten, gå bort fra skalaen og holde målebåndet hendig.