Digidexo.com

Slik fjerner Paper Tape Fra Skin

Slik fjerner Paper Tape Fra Skin


Paper tape er generelt lettere å fjerne enn andre tape med mindre det har blitt igjen på huden i en lengre tidsperiode. Denne typen tape brukes på personer med ømfintlig hud og de som trenger å bruke tape til ømfintlige områder. Frykten for å fjerne tapen kan føre en person mye angst. Noen få enkle trinn ved hjelp av husholdningsartikler kan bidra til å fjerne tape med minst mulig ubehag.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med såpe og vann, og deretter bruke hansker hvis du utfører et sår bandasjeskift.

Fukt toppen av tapen og rundt kantene med varmt vann, en alkohol prep pad eller en selvklebende remover pad. Den flytende remover valgt avhenger av tilgjengelighet og dine preferanser.

Vent 1 til 2 minutter og deretter løfte opp et hjørne av båndet. Hvis båndet ikke løfte lett, fukte tape igjen og vente 1 til 2 minutter.

Klem hjørnet av båndet mellom pekefinger og tommel. Løft tape av huden sakte. Tapen bør løfte lett. Mens du løfter båndet og trykk forsiktig pekefingeren og langfingeren på motsatt hånd på det punktet der tapen og huden møtes.

"Walk" fingrene på motsatt hånd i den retningen du løfter båndet. Dette gjelder mottrykk som minimerer smerte og bidrar til å trekke huden din bort fra tape.

Fjern eventuelle left tape rester på huden ved å gni området med en bomullsdott eller bomull-tipped applikator fuktet i babyolje eller olivenolje. Du kan også bruke et lim remover pad for å skrubbe bort rester.

Vask huden godt før du påfører et nytt dressing. Fjern og kast hansker. Vask hendene med såpe og vann.

Hint

  • Trekk tape off i retning av håret vekst for å redusere smerte.
  • Væsken i en alkohol pad eller en selvklebende remover pad kan irritere sart hud eller kantene på et sår.