Digidexo.com

Hvordan virker alkoholforgiftning oppstå?

Hvordan virker alkoholforgiftning oppstå?

Årsak

Alkohol forgiftning oppstår når noen drikker for mye alkohol i for kort tid. Ofte er det forårsaket av overstadig drikking, som er definert i det medisinske miljøet så raskt drikker fem eller flere drinker på rad. Forbruker en stor mengde alkohol så raskt har en alvorlig konsekvens på kroppen. Hjertet ditt begynner å slå raskere og pusten blir anstrengt. Du kan miste din brekningsrefleksen, forårsaker du å kveles på ditt eget spy. Alkoholforgiftning kan også føre til døden.

Effekter

Alkohol er en depressant. Når store mengder alkohol forbrukes raskt, hemmer alkohol nervesystemet. Det påvirker først nervene som styrer kroppens ufrivillig funksjoner, som for eksempel brekningsrefleksen og selv puste. For mye alkohol vil føre til at disse funksjonene for å opphøre helt. Alkohol irriterer også magen, noe som kan føre en person til å spy. Hvis personen er bevisstløs, kunne han kvalt på sitt eget oppkast.

I tillegg fortsetter alkoholkonsentrasjonen i blodet i en persons blodstrømmen til å øke etter en tid etter at personen har sluttet å innta alkohol. Av denne grunn, er en person som har sluttet å drikke eller sover fortsatt i fare for alvorlige komplikasjoner forbundet med alkoholforgiftning.

Symptomer og risikofaktorer

Hvis du ser noen som drikker raskt og overdrevet, og han viser noen av følgende egenskaper, må du få ham til en lege så snart som mulig. Disse egenskapene omfatter langsom pusting, oppkast, en anfall, forvirring, blå eller bleke hud, og en lav kroppstemperatur. Bevisstløshet bør også tas som et tegn på fare, og ikke som noen "sover det av seg."

Alkoholforgiftning forekommer vanligvis hos menn som er mellom 45 og 55. Selv om det forekommer også i college i alderen menn, det er mer vanlig hos middelaldrende menn som allerede er avhengige av alkohol. Alkoholforgiftning er mer en fare hvis offeret ikke har spist, hvis offeret er av liten bygge, og hvis offeret er å ta narkotika av noe slag.