Digidexo.com

Infant Nesetetthet Treatment

Nesetetthet er vanlig i et spedbarn under seks måneders alder. Selv sjelden alvorlig, kan det føre til problemer ved å forstyrre fôring og sove. Det er vanlig for en nyfødt å være overbelastet i de første 4-6 ukene av livet. Etter det, er lunger ofte forårsaket av irritanter, for eksempel støv eller røyk. Congestion kan også være forårsaket av en forkjølelse eller allergi. Her er noen ting du kan gjøre for å lindre barnets nesetetthet.

Saline Drops

Saltvann dråper kan brukes etter behov før fôring eller sover. Bare spray noen dråper i hvert nesebor. Dråpene vil hjelpe skylle ut irritanter og løsne slim slik at det kan svelges.

Bulb Sprøyte

Man kan bruke en pære sprøyte for å suge ut nese, men dette er ikke nødvendig. Faktisk, kan ved hjelp av en pære sprøyte for ofte eller for kraftig føre til mer irritasjon og faktisk øke lunger.

Heve hodet

Heve babyens hode vil hjelpe slimet renne bedre og tilby en bedre natts søvn. Å heve din spedbarnets hode, plassere en pute under madrassen, slik at den ene siden er høyere enn den andre. Ikke legg puten direkte under babyens hode, fordi en pute i sengen kan føre til krybbedød og kvelning.

Fordamper

En kjølig tåke vaporizer eller en luftfukter kan være nyttig i behandling av spedbarn nesetetthet ved å løsne slim. Begge disse maskinene legge fuktighet til tørr luft. Fordamperen kan ha et sted å sette medisin, men dette er ikke nødvendig.

Advarsler

Ikke gi over-the-counter hoste og kaldt medisiner til et spedbarn. Faktisk har den amerikanske Food and Drug Administration ikke anbefale dem for alle barn under seks år. Også aldri stikke en bomullspinne i babyens nese for å prøve å tømme ut slim.