Digidexo.com

Hvor lenge må jeg bruke en brystpumpe?

Pumping morsmelk er en realitet for mange kvinner fordi det er ikke alltid tid til å amme. Brystpumper kan hjelpe lager haug melk slik at det er mer på hånden og melken har fordeler for voksende babyer som formel blander ikke gir. Det er opp til kvinnen ved hjelp av brystpumpe på hvor lenge den skal brukes. Hun bør basere lengden på bruk på komfort, produktivitet og fôring tidsplan for hennes baby.

Comfort

Vakuumbaserte elektrisk brystpumper kan medføre ubehag for kvinnen å bruke dem. Når plasten skjermen legges og pumpen slås på, skal kvinnen kun bruke den så lenge som hun er komfortabel. Hvis noen smerte oppleves under pumping på grunn av mengden av sug, sjekk instruksjonene på pumpen eller snakke med en amming konsulent for hjelp. Manuelle brystpumper kan også føre til ubehag, men ikke så mye fordi de arbeider saktere enn den elektriske versjonen.

Bruk pumpen (e) for så lenge du er komfortabel. Det er best å helt tom hvert bryst før du bytter eller før du stopper. Det tar minst 10 minutter for pumpen å tømme brystet.

Produktivitet

Avhengig av effektiviteten av pumpen, og ditt nivå av følsomhet, kan du være ferdig pumping i 10 til 15 minutter. Ved hjelp av en dobbel pumpe kan øke produktiviteten og fremskynde pumping tid. La Leche League International (LLLI) rapporterer at "En mor som lar seg lett med en god pumpe kan være ferdig i så lite som 10 minutter i stedet for minst to ganger den tiden for å pumpe ett bryst av gangen." Produktiviteten er avhengig av mengden av sug slik at hvis pumpen ikke gir tilstrekkelig sugekraft, kan det ta lenger tid enn det beregnede 10 til 15 minutter.

Fôring Schedule

Hvor lang tid for pumping kan også avhenge av din fôring tidsplan. Pumping etter fôring, hvis barnet ikke tømme brystet, kan være mye raskere enn beregnet tid gitt av LLLI. Hvis du pumper mellom feedings, deretter gi det minst 15 minutter for å pumpe eller tillater det å tømme brystet. Dette er egentlig avhengig av hvor ofte du mate babyen, og hvor raskt produserer melk. Hvis du bare amme en gang eller to ganger per dag, deretter pumpe så ofte og så lenge som nødvendig for å tømme brystene. Sørg helst morsmelk er uttrykt å følge riktige oppbevaringsbetingelser.