Digidexo.com

Bøker om diabetes

Bøker om diabetes


Ifølge American Diabetes Association, 23,6 millioner mennesker i USA har diabetes. Det er viktig å være fullt informert om du leve med tilstanden eller hvis du bryr deg om noen som gjør. En type 2 diabetiker som utvikler diabetes i voksen alder vil trenge ulik informasjon fra et barn som har diabetes. Noen vil se etter vitenskapelig informasjon mens andre ønsker praktisk mat råd og oppskrifter. Velg en diabetes bok basert på dine egne behov.

Dr. Bernsteins Diabetes Solution

Dr Bernstein skriver en omfattende og informativ bok om spørsmålet om normalisering av blod sukker i både type 1 og type 2 diabetes. Barry Sears, PhD og forfatter av "The Zone" sa "denne boken bør være i biblioteket for hver diabetiker pasienten og spesielt leger som behandler diabetes." Boken ble første gang utgitt i 1997 og har blitt revidert med oppdateringer og nye vitenskapelige teorier. Boken utdanner diabetikere om hvordan du kan kontrollere sin tilstand ved å følge øvelsen rutiner og en lav karbohydrat diett og gjennom å redusere sin avhengighet av insulin. Den gir steg-for-trinn-instruksjoner, samt vitenskapelig dokumentasjon for sitt råd, som til slutt tar sikte på å hindre eller reversere langsiktige komplikasjoner som følge av diabetes. Boken inneholder detaljer om hvordan du lager et måltid plan som demper karbohydrat cravings og overspising og gir en liste over oppskrifter for å sette det ut i praksis. "Dr Bernsteins Diabetes Solution" gir også råd om insulinregimer og håndtere problemer knyttet til diabetes som hvordan å takle dehydrering og hvordan du kan rette lavt blodsukker.

Diabetes Cookbook for Dummies

Det er viktig for diabetikere å nyte en balansert, sunt kosthold som gir dem kontroll over deres tilstand. Likevel kan det være vanskelig å vite hva du skal spise og når, for å få de største helsemessige fordeler. "Diabetes UK" sier ekspert konsensus har flyttet for å tillate diabetikere å spise nesten hva som helst, men et godt kosthold kan gjøre en stor forskjell. Denne kokeboken har "110 deilig og diabetisk vennlige oppskrifter" i tillegg til detaljerte råd om emner som Eating Away From Home, blomstrende med Diabetes og tips for å oppmuntre diabetiske barn til å spise sunn mat. Boken gir vitenskapelig informasjon om hva diabetes er, og hvordan det påvirker kroppen. Det dreier seg også dagligdagse emner som hvordan å handle og hvordan å tyde mat etiketter, gi konkret informasjon om slike emner som å spise indisk mat og forståelse anbefalte inntak av alkohol. Den "Diabetes Cookbook for Dummies" er medforfatter av en diabetes spesialist, en lege, en registrert kostholdsekspert og en kokk. Den reviderte utgaven inneholder råd fra American Diabetes Association om endringer i fett, karbohydrat og protein anbefalinger.

Det første året

"The First Year: Type 2 Diabetes: En Essential Guide for nydiagnostiserte" avtaler med de ofte skremmende saker som nydiagnostiserte diabetikere må gå gjennom for å forstå og leve med sin tilstand. Boken presenterer en steg-for-steg prosess for håndtering av det første året etter en type 2 diabetes diagnose, med fokus på hva en diabetiker behov for å gjøre hver dag i den første uken i hver uke som følger for den første måneden, og i løpet av hver etterfølgende måned. Forfatter Gretchen Becker ble diagnostisert med type 2 diabetes, og presenterer seg selv som en "pasient-ekspert" trekke sammen alt hun har lært om hennes tilstand. Boken inneholder praktiske problemer som å komme til enighet med diagnosen diabetes, velge et sunt kosthold, planlegge trening, forstå testresultater, reiser og sosialt samvær. Becker ser også på problemer som for eksempel å leve med tillit og lære å forstå hvordan kroppen reagerer på tilstanden.