Digidexo.com

Chia frø og depresjon

The National Institute of Mental Health heter det at depresjon er den ledende årsak til uførhet i USA for personer i alderen 15 til 44. Dermed blir nye medisiner og behandlinger stadig blir brukt for å lindre sine symptomer.

Hva er depresjon?

Ifølge Psychologyinfo.com, "depresjon er en" hele kroppen "sykdom, som involverer din kropp, humør og tanker. Det påvirker måten du spiser og sover, hvordan du føler om deg selv, og måten du tenker om ting. "

Hva er Chia frø

Naturlig forekommende Chia frø er raskt blitt svært populært i helsekostbutikker over hele landet. Frøene er høy i omega-3 fettsyrer samt aminosyrer.

Chia frø og depresjon

Forskning har vist at omega-3 fettsyrer som finnes i Chia frø er gunstig for stemningslidelser, inkludert depresjon. Chia frø har hjulpet noen mennesker lindre symptomene på depresjon betydelig.

Dosering

Sunn Fuel Europe sier at 1 til 4 spiseskjeer daglig av Chia frø vil ikke bare hjelpe med depresjon, men også med fordøyelsen og hydrering.

Tips

Chia frø er en gammel mat av aztekerne og har vært brukt i Mexico siden den gang. Selv om deres virkninger på depresjon kan ta 3 til 4 uker, har stor effekt vist.