Digidexo.com

Hvordan få hjelp for Addiction uten forsikring

Hvordan få hjelp for Addiction uten forsikring


Narkotika og alkohol avhengighet er ødeleggende og mange narkomane trenger hjelp for å bryte den onde sirkelen. Rehabiliteringsprogrammer hjelpe den rusavhengige trygt avvenne av narkotika og lære teknikker for å hindre tilbakefall. Behandlingssentre er under tilsyn medisinske fasiliteter som tilbyr mange typer terapi. Dessverre er mange av disse rehabiliteringsprogrammer er svært kostbart, og kan ikke være dekket av helseforsikring planer. Men ikke la den store prislappen være en grunn til å unngå behandling, fordi alternative finansieringsalternativer er ofte tilgjengelig.

Prøv Support Groups

Finn en lokal støttegruppe. Støttegrupper tilby betydelig hjelp for folk som arbeider med avhengighet til mat, alkohol og narkotika. Selv om de mest kjente støttegrupper er 12-trinns program forbundet med Anonyme Alkoholikere, andre støtte gruppene finnes også, og kan være assosiert med kirker eller sykehus. Disse programmene er gratis og kan være svært gunstig. Imidlertid kan ytterligere intensiv behandling også være nødvendig i løpet av de akutte faser av aktiv avhengighet.

Samtale Sykehus

Sjekk med ditt lokale sykehus. Mange sykehus systemer gir avhengighet behandling og kan behandle enkeltpersoner uavhengig av betalingsevne. Hvis du kan skaffe behandling først, kan sykehusets faktureringssystem utarbeide en betalingsordning basert på hva du har råd til.

Søk om private bidrag

Søke om økonomisk hjelp fra behandlingssentre du vurderer. Siden kostnadene av behandlingstiltak er høy, mange sentre tilbyr betydelig bistand til pasienter som ikke har råd sine avgifter. Som med andre former for betaling assistanse, kan du sende inn regnskap for valgbarhet formål.

Oppsøk State Assistance

Rådfør deg med Statens Institutt for helse og menneskelige tjenester og spør om staten tilbyr noen avhengighet behandling programmer. Mange stater tilbyr behandlingstilbud for gratis eller til en redusert pris. Disse programmene kan også ha inntekt kvalifiseringskrav.

Hint

  • Begynn journalføring din utvinning erfaring, vil det hjelpe deg å se hvor langt du har kommet
  • Begynne i det små, men starte, så lenge du er i bevegelse fremover, beveger du deg mot utvinning.
  • Hvis du er i en regjering sponset Metadon programmet, vil du trenger for å trekke seg fra programmet før han ble innlagt på et program for å detox fra Metadon.