Digidexo.com

Tegn og symptomer på Lyse Heart Attack

Tegn og symptomer på Lyse Heart Attack


Skal du ha et hjerteinfarkt? Du kan være, og kanskje ikke engang vet det. Å ha et hjerteinfarkt er skremmende og ikke alltid som det ser ut på film eller på TV med en person clutching brystet i smerte og faller til bakken. Hjerteinfarkt kan være mild, men de skal alltid behandles fordi de kan få gradvis verre gjennom en persons liv, og til slutt bli katastrofale.

Ubehag

Ett av symptomene på en mild hjerteinfarkt er et ubehag i brystet. Dette kan beskrives som trykk, en følelse av fylde eller smerte som går bort eller går bort og kommer tilbake. Ubehag eller smerter i armer, kjeve, rygg eller mage kan også være tegn på et hjerteinfarkt. Smerte eller ubehag oppstår når lemmer, hjerte eller andre områder som ikke får nok blod.

Kortpustethet

En stor symptom på et hjerteinfarkt er kortpustethet. Kortpustethet kan oppstå av mange andre forhold, som astma eller allergi, men er også fremtredende i løpet av et hjerteinfarkt på grunn av innsig av væske inn i luftrommene i lungene.

Generell trøtthet og andre tegn

En følelse av generell tretthet kan tilskrives en hjertesykdom, men ofte en person vil bare attributt til alder. Kompenserer ved å gradvis redusere aktivitetsnivået er vanlig, men løser ikke problemet. Andre tegn på en lett hjerteinfarkt inkluderer kvalme, en følelse av ørhet eller bryte ut i en kald svette.