Digidexo.com

Hva er tegn på hemoroider?

Hemorroider er anal eller endetarms årer som har blitt hoven. Ofte referert til som hauger, anstreng mens bestått krakk er langt den vanligste årsaken til denne betennelsen til disse årene, men du kan også utvikle denne tilstanden fra graviditet, fedme og selv episoder av diaré. Uansett årsaken til hemorroider, vil du som regel oppleve visse tegn eller symptomer på denne sykdommen.

Pain

For mange mennesker, hemorroider bety smerte. Men denne smerten er ikke nødvendigvis den samme for hver person. Med hemorroider, kan du bare oppleve en liten ubehag ved etableringen. Eller du kan lide av en skarp, skyting smerter. Smerte kan bare være til stede under avføring eller det kan faktisk være mer vedvarende i naturen. Du kan finne det isolert til hemorrhoid selv eller diffust ut i anus. Det avhenger bare av personen hvordan smerten arter seg.

Irritasjon

Ofte følger med denne smerten er noen grad av irritasjon. Dette irritasjon er vanligvis følte som en kløende eller irritert følelse i nærheten av anus. Og mye som symptom på smerte, kan det komme og gå eller vedvarer gjennom hele livet av din hemorroider.

Utstikket

Du kan også oppleve en faktisk utstikket av en hoven blodåre fra anus. Og avhengig av størrelsen, du kan eller ikke kan faktisk føle sin tilstedeværelse. Hvis du skulle legge merke til den utstikkende, kan det føles som hard avføring igjen etter et besøk på badet eller en liten klump på anus.

Betennelse

Mens mange mennesker opplever betennelse i en anal eller rektal vene, er det også mulig å lide av en annen type svelling. For noen mennesker, kan deres faktiske anus blir hovne, øke følsomheten av avføring.

Blødning

Det er ikke uvanlig for en hemorrhoid å få deg en viss mengde blødning. Dette kan sees i avføringen selv eller på toalettpapir etter å tørke, men det er vanligvis bare et problem under avføring. For det meste, bør du ikke oppleve noen blødninger i undertøy eller klær, men det er fortsatt potensial.

Lekkasje

Men ikke nødvendigvis like vanlig som andre tegn på hemoroider, betennelse i anal eller endetarms årer kan føre til at noen anal lekkasje i form av avføring. Dette problemet skal bare vedvare i løpet av hemorroider og bør ikke være et problem etter at de har ryddet.