Digidexo.com

Skulder & Neck Pain Relief

Skulder & Neck Pain Relief


Det finnes mange forskjellige typer smerte du kan oppleve i skulderen eller nakken. Det kan være en skarp eller brennende smerte, eller en verke. Den type av smerte, avhenger av typen av skade. De fleste av disse smertene ikke krever en lege. Du kan få lindring rett i komforten av ditt eget hjem.

Is

Ikke undervurder kraften av isen for å helbrede din nakke og skulder. Hvis du har en ispose, kan du plassere den direkte på kilden til smerte. Det vil arbeide for å nummen området og redusere mengden av smerte du føler deg, og det vil redusere eventuell hevelse. Hold is på nakken og skulderen i 20 minutter, og deretter holde den av i 20 minutter. Du kan gjøre dette for de første to eller tre dager etter at du har begynt å føle smerte.

Også, hvis du ikke kan stå å ha is direkte på nakken eller skulderen, pakk den inn i et håndkle først.

Hvile og smertestillende

I løpet av de første dagene etter at du legger merke til nakke og skuldersmerter, bør du være hvile; du ønsker ikke å forverre skaden. Du kan også trenge å ta en smertestillende for å lindre smerte og redusere hevelse. Ibuprofen og paracetamol kan varieres for å bekjempe symptomene dine. Ta en ibuprofen hver seks til åtte timer, deretter to paracetamol tabletter hver fjerde time. Hvis smertene er for intens for denne planen, må du kanskje oppsøke lege.

Elevation

En enkel måte å lindre smerte er å støtte deg opp med puter. Bare plassere to eller tre ekstra puter bak deg på sengen eller sofaen. Dette bringer nakke og skuldre over ditt hjerte. Det vil bidra til å redusere hevelse, som lindrer smerte.