Digidexo.com

Naturlig kosttilskudd for å senke blodtrykket

Naturlig kosttilskudd for å senke blodtrykket


Ofte leger råder pasienter til å gjøre kosttilskudd justeringer og trene mer for å senke høyt blodtrykk før forskrivning medisiner. Men noen ganger bare kosthold og mosjon er ikke nok. Mens mange høyt blodtrykk pasienter tar reseptbelagte medisiner, har mange andre fant naturlig blodtrykk kosttilskudd effektive i å redusere blodtrykket. En naturlig supplement er enten et kosttilskudd eller ernæringsmessige medikament alternativ som gir næringsstoffer som vitaminer, mineraler, fettstoffer og aminosyrer,

Fiskeoljer

Fiskeoljer er høy i Omega 3 fettsyrer og er viktige fettstoffer som gjør at hjertet til å holde seg frisk, samt bidra til å redusere blodtrykket. De er antatt å redusere blodplateaggregasjon og begrense glattmuskelceller fra vokser i veggene i blodårene. For eksempel, har fiskeoljer med eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre vist seg effektiv i å senke ikke bare blodtrykket, men triglyseridnivåer i tillegg.

Koenzym Q10

En oljeløselig stoff som kalles Koenzym Q10 (CoQ10) er produsert av menneskekroppen og er avgjørende for grunnleggende celle funksjon. Imidlertid kan prosessen med aldring, samt noen reseptbelagte legemidler resultere i en reduksjon av CoQ10 nivåer. Kliniske studier, inkludert en publisert i 2001-utgaven av Southern Medical Journal har funnet CoQ10 kosttilskudd for å være effektiv i behandling av pasienter som har en viss form for høyt blodtrykk.

Hvitløk Supplements

Tar hvitløk kosttilskudd er en utmerket måte å senke blodtrykket og forsvare kroppen din fra å utvikle hjerte-og karsykdommer. Ifølge en University of Alabama i Birmingham studie, hvitløk er bundet til mengden av hydrogensulfid (H2S) som er laget av hvitløk forbindelser som reagerer med røde blodceller. Studien viste hvitløk forbruk aktivert røde blodcellene til å slippe ut H2S, som fører til blodkar avslappende. Deltakerne i studien spiste en tilsvarende to fedd fersk hvitløk.

Stevia

Stevia (Stevia Rebaudiana) kommer fra en søramerikansk busk innfødt til Paraguay. Mye brukt som et kalorifritt søtningsmiddel, stevia er også effektive for å senke blodtrykket ved at det reduserer kalsiumoppbygning på veggene av blodkar. I tillegg til å senke kalsium buildup, hjelper stevia holde blodåreveggene fleksible.

Urte kosttilskudd

Ekstraktet av løvetann blad er potent blanding av vitaminer har en vanndrivende effekt som fjerner salt og væske gjennom urinering, forårsaker blodårene til å slappe av. Antioksidant, oliven blad ekstrakt, har også noen av de samme egenskapene som det bidrar til å fjerne plakk, som fører til redusert blodtrykk. Hagtorn ekstrakt er en annen urt som er blitt brukt til å støtte et sunt hjerte ved å forbedre fleksibiliteten i blodårene og forbedrer hjertearteriene. Druekjerneekstrakt, en antioksidant rik på polyfenoler, er en urte supplement som brukes for å senke blodtrykket.

Misforståelse

Ofte urte kosttilskudd er tenkt å være trygg i at de er naturlig, men dette er ikke nødvendigvis sant. Før du tar noen urte kosttilskudd, først konsultere legen din for å være sikker på at du ikke tar noen kosttilskudd som kan øke eller forstyrre blodtrykket.

Advarsel

Ved hjelp av urte kosttilskudd kan øke behovet for å urinere på grunn av sine vanndrivende effekt. Vær også forsiktig med å ta for mye stevia, da dette kan fjerne for mye kalsium, noe som resulterer i farlig lavt blodtrykk.