Digidexo.com

10 måter å be Når du er deprimert

Mange troende mennesker frykter det er et tegn på manglende evne til å bli deprimert. Andre å kjenne depresjon er ikke på grunn av mangel på tro eller dårlig tegn, men bare et menneskelig problem de fleste mennesker opplever på anledningen. Det kan være vanskelig å be når du er deprimert, men mange finner trøst ved å be under de verste omstendigheter.

Snakk med Gud

Bønn kan være så enkelt som å snakke med din beste venn. Gud allerede vet hva som er i ditt hjerte, så du kan si hva du vil. Hvis du er deprimert, si det. Hvis du ikke forstår hvorfor noe har skjedd, forteller Gud. Vår skaperen vil ikke bli sjokkert av hva du sier.

Si a Prayer

Noen mennesker finner trøst ved å resitere rote bønner, slik som Herrens bønn. Sittende eller knelende å resitere bønnen hjelper å fokusere på det guddommelige.

Be Alone

Det er mange vers i Det nye testamente som forteller om Jesus skal ut alene for å be. Stå opp tidlig før de andre i huset ditt, slik at du kan ha tid til å be, eller ta en helg retrett. Noen retrett husene tilbyr steder av ensomhet der du kan be.

Be med andre

Omvendt kan det hjelpe å be sammen med andre. Bli din tro samfunnet for tilbedelse, eller, hvis du ikke har en, søker det ut ved å besøke forskjellige steder for tilbedelse og se hvilke man føler rett. Det kan også hjelpe å ha en bønnepartner.

Lectio Divina

Benediktinerne utviklet en metode for bønn kalt Lectio Divina. Med denne metoden kan du slappe av, lese noen vers fra Skriften som om Gud talte rett til deg, velger du en setning som spesielt taler til deg og gjenta det sakte, uttrykke Gud dine behov og følelser, og deretter fortsette med en annen passasje.

Les Imprecatory Salmene

Mange religiøse tekster inneholder vakre, oppmuntrende vers som kan være nyttig å lese og be over. De inneholder også vers som ikke er så pen, vers som uttrykker de virkelige følelser av virkelige mennesker som var vondt. Reading vers som imprecatory Salmene, salmer som uttrykker ren sinne, raseri og fortvilelse, gjør du innse andre mennesker av tro har følt dyp smerte og var villige til å uttrykke at for Gud.

Tilbyr it Up

Noen religioner har en tradisjon for å tilby opp sin lidelse som en gave til Gud eller andre. De forteller Gud: "Jeg tilbyr min (depresjon, smerte, følelse av tap)" for min kjære eller for en bestemt hensikt. En kvinne opplevde gut-wrenching kvalme under et anfall med influensa før hun tilbød den opp for kreftpasienter som fikk kjemoterapi og følte en letthet i hennes ånd ved å bli med henne relativt mindre lidelse med deres.

Meditasjon

Mange setter pris på stille bønn, sitte stille og fokusere på et enkelt ord eller en setning, slik at Gud til å tale til sine hjerter. Prøv å sitte i minst 10 minutter.

Bønn Walk

Andre opplever Gud i naturen. Gå og be, ta vare å puste dypt og legge merke til skjønnheten i dine omgivelser, takke Gud for de fantastiske tingene i verden.

Stønner av Ånden

Når du er alvorlig deprimert, kan du ikke være i stand til å be i det hele tatt. I Romerbrevet i Bibelen, forfatteren forteller oss: "Vi vet ikke hva vi skal be om, men Ånden selv går i forbønn for oss med sukk som ord ikke kan uttrykke." Gud forstår ditt hjerte og ditt ønske om å be, og det er tilstrekkelig.