Digidexo.com

hvorfor drikker alkoholikere grape

Hvorfor drikke varmt vann om morgenen?

Hvorfor drikke varmt vann om morgenen?


Komme ut av sengen og drikke et glass varmt vann vil snart være en velkommen vane. Denne enkle praksisen vil hjelpe deg å starte dagen følelsen god og med masse energi.

Expert Insight

Edgar Cayce (1877-1945), kalt "far til holistisk medisin" av Journal of American Medical Association, anbefales å drikke varmt vann første om morgenen for å skylle ut kroppen og kvitte det av giftstoffer.

Fordeler

Dr. Raymond Moore og Dorothy Moore, barne spesialister og forfattere, anbefaler at du drikker varmt vann første om morgenen for å skylle ut nyrene dine, forberede kroppen din for mat og avføring.

Vekttap

Ifølge Ann Louise Gittleman, Ph.D., ernæringsfysiolog og forfatter, "å hoppe starte vekttap, drikke saften av en halv sitron i 10 gram av varmt vann hver morgen."

I ayurvedisk medisin, legger du til en ts. honning til varmt vann for vekttap. Honning mobiliserer den ekstra fett i kroppen slik at den kan benyttes til energi.

Dosering

Etter å ha drukket din første glass varmt vann om morgenen, fortsette å drikke vann hele dagen. Drikk en halv vekt din i gram vann spredt ut over dagen.

Tips

Vent 30 minutter før du spiser etter å ha drukket varmt vann, da kroppen din flush.

Hvorfor Drikk vann når du er på en diett?

Hvorfor Drikk vann når du er på en diett?


Drikkevann kan hjelpe til med vekttap på mange nivåer. Kroppsfunksjoner drive mer effektivt i et godt hydrert person. Også, hastigheter vann opp stoffskiftet, ifølge Web MD.

Metabolisme

Ifølge Vekttap for All nettside, kan drikkevann øke stoffskiftet. De hevder at etter å ha drukket vann, vil kroppen forbrenne kalorier tre prosent raskere.

Appetitt

Drikkevann er kjent for å redusere appetitten. Ifølge Science Daily, kroppen ofte ikke kan skille mellom å være sulten og tørst. Å drikke vann når du føler deg sulten forhindrer unødvendige cravings.

Kalorier

Bytt ut brus og kaffe med rent vann for å kutte ned på kaloriinntaket. Det er den enkle forskjellen mellom å drikke en høy-kalori drikke og en nei-kalori drikke.

Toksiner

Vann er et essensielt næringsstoff. Det bærer andre næringsstoffer, regulerer kroppstemperaturen og spyler giftstoffer fra kroppen. Drikkevann bidrar til å redusere vekten ved å regulere tarmfunksjonen og hindre vannretensjon.

Hvorfor drikke vann?

Drikkevann er avgjørende for menneskers helse. Mer enn halvparten av den menneskelige kroppsvekt består av vann. Mennesker kan gå om en måned uten mat, men ville bare overleve en uke uten vann. For å være fullt hydrert, er det anbefalt å drikke minst åtte glass vann eller dag, eller å drikke en halv unse per kilo kroppsvekt. Det er mange fordeler forbundet med å drikke vann.

Kamper Aliments

Hjernen består av 85 prosent vann. Ved å drikke vann regelmessig, det holder hjernen fungerer optimalt. Ikke drikker nok vann kan føre til dehydrering, en hovedkomponent i å utvikle hodepine, migrene, tretthet, døsighet og depresjon. Å drikke nok vann også reduserer risikoen for hjertesykdom og kreft. Muskler også er sammensatt av 75 prosent vann. Tilbake smerte og muskelkramper kan også være forårsaket av ikke å være tilstrekkelig hydrert.

Fremmer vekttap

Drikkevann kan bidra til å avskrekke overspising og fremme vekttap. Tørst og sult følelser henger sammen. Kroppen kan forveksle dehydrering for sult forårsaker en å spise når hun er ute væske. Å drikke vann før måltider kan bidra til å redusere inntaket av mat. Kjemiske reaksjoner i kroppen avhengig av vann. Vann spyler ut biprodukter av fett nedbrytning og bidrar til å utvanne kroppens avfall. Når det ikke er nok vann, kan nyrene ikke fungerer effektivt og leveren må gå inn for å gi assistanse. Når dette skjer, setter leveren fettforbrenning på vent.

Hydrater Skin

Når huden er hydrert riktig, det ser mer sunt. Vann gjør at giftstoffer som skal skylles ut og holder deg kjølig gjennom svette. Vann styrer hudens naturlige balanse. Når vannet er varmt, har den evnen til hydrat, regenerere, gifte og lufte huden. Varmt vann bidrar også eliminere hudormer, og reduserer størrelsen på porene. Musklene trenger vann for å gjøre dem ser sunt også. Du vil sannsynligvis merke en endring i utseendet ditt hvis du frata deg av vann.

Styrer kroppstemperatur

Vann deltar i regulering av kroppstemperaturen, særlig ved fysisk aktivitet. Når du utfører fysiske aktiviteter, mister du vann gjennom pusten og svette. Som svetten fordamper, kjøler kroppen ned. Holde hydrert under fysisk aktivitet gir optimal fysisk ytelse og god helse. Med for mye vann tap, er en utsatt for å utvikle heteslag. Før trening, drikke et glass vann. For hver 20 minutter fysisk aktivitet drikke minst én kopp. Etter trening, drikker minst én kopp.

Fjerner giftstoffer

Rollen til nyrene er å eliminere avfall fra kroppen. Nyrene bistå i å spyle ut en rekke giftstoffer som urinsyre og melkesyre ut av blodet. Disse giftstoffene er ansvarlig for forårsaker folk til å føle seg apatisk. Blod er sammensatt av hovedsakelig vann, og hjelper til å dispergere, prosessering og transport av næringsstoffer til cellene, og fjerning av avfallsstoffer. Å drikke nok vann letter belastningen på nyrer og andre kroppsdeler, og holder kroppen fri for giftstoffer.

Hvorfor drikke mineralvann?

Mineralvann har vært brukt i århundrer for helse og glede grunner. Det er definert som 100 prosent naturlig vann som vanligvis kommer fra underjordiske vannkilder som fjærer. Dens popularitet har vokst dramatisk de siste tiårene som forskning fortsetter å vise at mineralvann er mye sunnere å drikke enn vann fra springen eller renset vann. Mineralvann inneholder naturlig forekommende mineraler og gir mange fordeler for forbrukerne.

Smakstilsetning

Mineralvann har mange bruksområder, inkludert smakstilsetning når de brukes i forberedelsene matvarer. Legge mineralvann til yoghurt, fisk, kaffe, te. ris og bakverk kan lage deilige resultater. Et bredt utvalg av frukt smaker i mineralvann har blitt populært de siste tiårene.

Bedre enn vann fra springen

Tapp vann fra kjøkkenkranen kan møte lokale helsestandarder, men mange studier tyder på at vann fra springen har for mange unaturlige kjemikalier i den. Mineralvann som er 100 prosent naturlig ikke inneholder disse industrikjemikalier som enkelte forskere har knyttet til farlige sykdommer.

Bedre enn destillert vann

Destillert eller renset vann benytter vanligvis en filtreringsprosess som eliminerer naturlig forekommende mineraler i vann. Flaske mineralvann, derimot, beholder disse sunne mineraler. Vann kan bli renset med mineraler konservert på samme tid gjennom en prosess som kalles "aktiv karbon blokk filtrering."

Populær og Classy

Siden 1980-tallet flere flaskevann merker har fått utbredt popularitet, noe som gjør mineralvann et akseptabelt og tryggere alternativ enn alkohol eller brus for offentlige arrangementer. Det finnes en rekke populære merkene av mineralvann.

Ingen konserveringsmidler

Mineralvann er populære i mange deler av verden. Internasjonalt finnes det selskaper som selger frukt-flavored mineralvann som er helt naturlig og bruker ingen konserveringsmidler. Mange mineralvann merker unngå produserte kjemikalier samt konserveringsmidler.

Naturlige mineraler

På grunn av sin høye konsentrasjon av kalsium, hjelper mineralvann hindre bensykdom osteoporose, noe som kan gjøre bein mer skjøre. Kalsium bidrar også til å styrke bein. Andre mineraler som gir helsemessige fordeler inkluderer magnesium, fluor og jern.

Andre helsefordeler

Mineralvann selskaper hevder deres produkter har mange helsemessige fordeler som å styrke tennene, forebygge hjerteinfarkt, balansering blodtrykk og hjelpe nyrer fungere godt. Mineralvann har også null kalorier, noe som gjør det til et ideelt kosthold drikke. Skifte kunstig søtet drikke med mineralvann kan bidra til å forebygge tannråte og fedme.

Hvorfor Drikk vann ved romtemperatur?

Kroppen lagrer ikke vanne den måten den lagrer mat og energi. En person kan overleve i noen uker uten mat, men vil bare leve et par dager uten vann. Vann har ingen kalorier, vitaminer eller mineraler, men det er avgjørende for livet. Temperaturen av drikkevann er avhengig av individuell smak.

Betydning

Når kroppens vannstanden synker for lavt, kan en person bli dehydrert, blir ør og / eller oppleve en rask hjerterytme. Vannbehovet varierer fra person til person, og avhenger mye på aktivitetsnivået. Tørste er ikke alltid en god indikator.

Fordeler

Vann kan hjelpe til med vekttap, det holder leddene godt smurt, det eliminerer avfall fra kroppen, det hindrer at huden tørker ut, og det regulerer blodsirkulasjonen.

Vannkilder

Mesteparten av vannet som forbrukes kommer fra væsker. Imidlertid er en rekke matvarer inneholder vann. Frukt og grønnsaker inneholder mye vann; en hamburger er 50 prosent vann; og sveitserost vanninnhold er 38 prosent.

Typer

Rent kildevann eller filtrert vann anbefales av mange eksperter. Noen advarer mot vann fra springen, fluoridated eller destillert vann på grunn av bakterier, metallinnhold eller andre forurensninger.

Temperatur

En artikkel publisert den 20. juli 2009, i The New York Times antydet at folk ikke skal bekymre deg for mye om temperaturen på sitt drikkevann og være mer opptatt av å konsumere nok.Hotellet studie av American College of Sports Medicine (ACSM) funnet at den største faktoren i å drikke nok vann er rett og slett smak.

Cold Water Myth

The New York Times artikkelen sitert en studie fra 2006 publisert i The Journal of Clinical Endocrinology og Metabolisme som fant at kaldt vann ikke ha en innvirkning på å øke kaloriforbrenningen. Bemerket var også at vann bør holdes mellom 59 og 72 grader Fahrenheit, men dette var igjen på grunn av smaken faktor.

Hvorfor Drikk Surt vann?

Hvorfor Drikk Surt vann?


Surt vann er målt med en potensiell hydrogen, eller pH, nivå på mindre enn 7. Fordelene og advarsler av surt vann har vært diskutert i mange år.

Personal Care Fordeler

Ifølge Livet Ionisering apparater, grunnleggerne av et surt vann Ionizer teknologi, er surt vann gunstig til omsorg for din hud og hår. Firmaet sier egenskapene til vannet har blitt funnet å stramme huden, legge glans til håret ditt, og bidra til å forhindre flass. Surt vann kan også fremskynde helbredelsesprosessen av ulike sår som skrubbsår og kutt, sine fans si. De legger til at det også har vært kjent for å lindre kløende, tørr hud.

Mat

Skaperne av Kangen vann, et kjent navn i Japan, sier surt vann dreper bakterier på frukt, grønnsaker og kjøtt. De hevder også vasking og matlaging dine matvarer med surt vann vil også bidra til å holde smak og farge. Men USA lover forbyr Kangen fra å gjøre slike krav i USA

Planter

Ion Life, en annen populær ioniserende teknologi firmaet, hevder surt vann remediates jorda. Derfor, hevder de, vanning plantene dine med surt vann vil bidra til å forhindre sopp og fremme sunn vekst.

Forbruk

Mens mange studier hevder å vise at sure, eller ionisert, er gunstig til ulike helseproblemer som hjertesykdom, hudsykdom, allergier, diabetes, blant mange andre vann, er det ingen bevis.

Motstridende studier tyder på dette vannet er faktisk usunt for mennesker. Dr. Gerard Guillory, en indremedisin lege i Colorado, fortalte ABC nyheter i Denver at folk ville være best tjent å drikke filtrert vann fra springen, men med et enkelt filter.

Advarsel

Inntak av store mengder surt vann kan føre til at kroppen til å jobbe overtid med trusselen om svake bein, utvikling av en sykdom eller fedme.

Hvorfor Drikk åtte glass vann?

Selv om det er diskutert om åtte glass vann per dag er overkill, du fortsatt trenger å konsumere væske daglig for god helse. Urinen vil vise at du trenger å drikke et par glass om det er mørkt. (Dette er vanlig i morgen, siden kroppen har jobbet hele natten for å skylle systemet for toksiner.)

Hydration

Å drikke åtte glass vann per dag har vært spioneringen for å holde deg hydrert slik at hele kroppen kan fungere ordentlig.

Dental Health

Vann skyller plakk og sukker fra tennene mellom måltider, som kan bidra til å forhindre hull i tennene.

Skin

Vann er nødvendig for huden din til å holde riktig hydrert, holde på fuktighet, og hindre for tidlig aldring.

Vekttap

En jevn tilførsel av vann skyller avfall fra kroppen din og holder deg fra mista tørst etter sultfølelse.

Fight Fatigue

Folk som ikke får nok vann kan føle sløv og kan til og med utvikle hodepine eller blir svimmel.

Body Temperature

Holde hydrert hindrer deg fra å bli overopphetet. Drikk rikelig med vann i varmt vær, eller når du er svett.

Hvorfor Drikk Ozonated Water?

Vann er viktig for livet. Vi bruker det ikke bare å drikke, men å bade, for rekreasjon, i renhold og i industrivarer. Det finnes en rekke ulike måter å rense vann og maksimere effektiviteten. Metoden for ozonering er en vanlig teknikk som brukes til å rense vann, og tilbyr en rekke helsemessige fordeler.

Ozonation Process

Ozoneringsprosessen kan utføres på både olje og vann. I denne fremgangsmåten blir de molekyler av substansen enten avbrutt ved omrøring eller bobling fra strøm, infusjonen noen av de oksygenmolekyler med to ytterligere oksygenmolekyler, skaper ozon. Ozonert vann er sammensatt av to hydrogenatomer og ett oksygenatom med tre separate oxyzen atomer (eller ozon) i stedet for det normale forholdet 2: 1 i vanlig vann. Fordi ozon er ustabil, er den nydannede bindingen bare midlertidig, og må brukes eller bevares ikke mer enn 20 minutter etter etableringen å være mest effektive.

Biologiske Fordeler

Ozonbehandlet vann har en ren, frisk smak. Denne type av vann er blitt vist i en rekke vitenskapelige undersøkelser for å drepe bakterier og virus. Det har vist seg effektive i å drepe E. coli, gjær, salmonella og listeria. De biologiske fordeler er et resultat av den ozon bryte fra hverandre skaper en enkelt oksygencelle. Ozon tilfører oksygen til blodet og fjerner urenheter. Økt oksygen i hjernen øker sin funksjon. Enkelt oksygen celler introdusert i immunsystemet gjør det sterkere og bedre i stand til å bekjempe infeksjoner. Drikke kaldt ozon vann på tom mage regelmessig kan avgifte tarmkanalen.

Fysiske fordeler

Å drikke ozonated vann øker energinivået. Det hastigheter ekstra oksygen inn i kroppen. Men effektiviteten av ozonerte vann ikke er begrenset til drikking. Bading i ozonbehandlet vann er god terapi for hudlidelser. Den kan brukes til å behandle stølhet, rygg og ryggskader og nakkestivhet. Disse badene kan bli innlemmet i en helbredelse eller velvære plan som anvist av lege. Riktig kosthold og hydrering fungerer sammen for å gjøre disse ozon bad mest effektive. Nivået av rent etter et bad i ozonert vann er bedre i sammenligning med vanlig vann. Fordelene utvide til mat, også. Vaske matvarer som frukt, grønnsaker og kjøtt i ozonbehandlet vann forbedre deres renslighet, også.

Medisinske fordeler

På grunn av sine desinfiserende egenskaper, er ozonbehandlet vann som brukes under operasjoner for å holde åpnet areal sterile. Det er også anvendes som en supplerende behandling av kreft. Forskning har vist at innføringen av den tredje oksygencelle kan hjelpe kroppens immunsystem inneholdende de eksisterende kreftceller, og dermed hindre spredning av cancer til ikke-infiserte områder av kroppen. Selv om dette ikke er potente nok en terapi for å brukes alene, har ozonert vann vist seg å drepe små antall av kreftceller hos pasienter.

Hvor befinner Ozonated Water

Fordelene er klare. Ozonbehandlet vann er et flott tillegg til enhver sunn livsstil, og det er lett å finne - for eksempel, kan det bli funnet i flaskevann. Neste gang du går den lokale dagligvarehandel, lese etiketten. Det er også en rekke nettsteder som selger at-home ozonators slik at du kan lage din egen ozonbehandlet vann. Men ikke bruk en som bruker steiner fordi de bryter over tid og legge rusk i vannet ditt. Du kan også sjekke med din lokale vannbehandlingsanlegg. Slike steder har brukt denne renselsesprosess å strippe ut mineraler før du legger kalsium til drikkevann.

Forskning på Hvorfor drikke alkalisk eller renset vann er viktig

Forskning på Hvorfor drikke alkalisk eller renset vann er viktig


Renset vann kan redusere eksponering for skadelige kjemikalier, mens alkalisk vann kan bidra til en ønskelig PH balanse. Selv om begge typer vann demonstrere noen helsemessige fordeler, har hver sine egne potensielle farer.

Funksjon

Renset vann, eller vann som er blitt underkastet omvendt osmose eller destillasjon, forbrukes for å redusere eksponering av kjemikalier i vanntilførselen. Alkalisk vann funksjoner for å nøytralisere sure egenskaper, gjenopprette kroppens PH balanse.

Fordeler

Alkalisk vann har vist seg å fremme absorpsjonen av kalsium, anspore veksten av nyttige bakterier, raskere metabolisme, reduserer leddsmerter, øke energi og bidra til å kontrollere diabetes, ifølge Dr. Denice Cook. I "Healing med Whole Foods," Paul Pitchford hevder at renset vann "løser opp giftstoffer og utenlandske innskudd i kroppen", og er spesielt gunstig for personer med gikt, leddgikt og revmatisme.

Betraktninger

Alkalisk og renset vann også presentere mulige farer. Som Cook påpeker, har noen studier funnet helsefare forbundet med alkalisk vann, for eksempel skade på hjerte-og muskelenzymer. I tillegg kan renseprosessen fjerner viktige mineraler fra vann.

Bør jeg drikke masse vann med Lipo 6?

Lipo-6 er en vekt-tap supplement mottar flotte anmeldelser over Internett. Folk mister ca 2,5 pounds en uke på Lipo-6, i henhold til produktomtaler som blir lagt ut på nettet.

Hvorfor Drikk ekstra vann?

Vann er viktig under all vekttap, men du spesielt trenger å drikke mye vann når du tar vekttap kosttilskudd og jobber hardt for å gå ned i vekt. Kroppen din består av nesten 80 prosent vann, og når du arbeider ut, mister du mer vann enn du tror. En vanlig misforståelse er at hvis du drikker vann, vil du få vann vekt. I virkeligheten, hvis du drikker mer vann, vil du frigjøre mer vann, og dette vil være gunstig for deg.

En av de viktigste årsakene til den ekstra vanninntaket med Lipo-6 er det faktum at det fungerer på grunn av koffein. Når får overskytende koffein, er det viktig å supplere med ytterligere vann.

Lipo-6 inneholder 200 mg koffein. Ifølge en studie publisert av European Journal of Clinical Nutrition, er koffein en viktig del av å miste vekt fordi det øker metabolismen med så mye som 6 prosent.

Bivirkninger av Lipo-6

Bivirkninger av Lipo-6 kan omfatte:

• søvnløshet eller søvnvansker
• nervøsitet
• rastløshet
• rystelser eller jitters
• hyppig vannlating
• en ettersmak som beskrives som en "brennende" følelse
• kvalme og / eller oppkast
• dårlig fordøyelse og halsbrann
• diaré
• oppblåsthet
• hikke
• svimmelhet
• vann eller væskeretensjon

Ytterligere vann inntak kan også bidra med noen av disse bivirkninger. Rastløshet, skjelvinger, skjelving, kvalme, oppkast, dårlig fordøyelse og halsbrann, og søvnløshet kan alle bli påvirket av vanninntaket. Utilstrekkelig vann inntak kan bidra til alle slags medisinske problemer. Drikker mer vann kan bidra til å bekjempe disse symptomene.

Vanninntaket og vekttap i General

De fleste mennesker ikke drikker nesten nok vann. Faktisk, for noen mennesker, er ideen om å konsumere hva som anses å være riktig mengde vann en vanskelig oppgave. Den menneskelige kroppen trenger vann for å holde seg frisk og å miste eller opprettholde vekten. Det kan være vanskelig å øke vanninntaket, særlig hvis det er gjort for fort. Feilen de fleste gjør er å forsøke å drikke den nødvendige mengde vann på en gang. Hvis en person ikke er vant til å forbruke så mye vann, vil dette være vanskelig, og vil sannsynligvis ikke fungere. Det er best å begynne langsomt ved å drikke en viss mengde vann om dagen, og deretter legge til 16 oz. vann. Hold legge et ekstra glass vann daglig til du har nådd ditt mål. Drikkevann med måltider, på stigende i morgen og like før sengetid kan være nyttig i å få noen til å drikke nok vann. Det ville utgjøre seks porsjoner med vann.

Å drikke nok vann hjelper oss til å sove bedre om natten, samt overordnede organ funksjon. Vann er viktig for oss å holde seg frisk. Ved å drikke mer vann, har en tendens til kroppen for å beholde mindre vann, noe som kan være fordelaktig til vekttap.

Legers grunner til ikke å drikke alkohol

Legers grunner til ikke å drikke alkohol


Moderat og sporadisk drikking kan være akseptabelt, men overdreven alkoholforbruk har sosiale og helsemessige konsekvenser. Ifølge Centers for Disease Control, er overdreven alkohol den tredje ledende livsstil-relaterte dødsårsaken i USA, hevder et gjennomsnitt på 79 000 dødsfall årlig. Legene vurdere alkohol et rusmiddel, og det kan være vanedannende. Det er mange grunner til at leger sitere når anbefale pasientene ikke drikke alkohol.

Fysiologiske endringer

Ifølge Family Doctor, kan alkohol endre måten sinnet og kroppen fungerer. Så lite som en ølboks (tre til fem prosent alkohol) kan hindre reaksjonstid og forårsake forvirring i hjernen. Dette kan igjen føre til problemer med noen form for aktiviteter som involverer konsentrasjon og koordinasjon, for eksempel kjøring. Alkoholinnholdet kan også føre til at kjemikalier i kroppen til å reagere, indusere oppkast, kramper eller passerer ut. Andre fysiologiske endringer inkluderer sløret tale, dårlig ånde, svimmelhet og følelse av kontroll.

Kreftrisiko

Ifølge Mayo Clinic, øker overdreven drikking risikoen for visse kreftformer som brystkreft, munn og svelg, strupehode, spiserør og leverkreft. Hvordan? Irritanter som finnes i alkohol kan skade cellene i munn og svelg. Når skadede celler forsøker å reparere seg selv, kan de endre kroppens DNA, noe som kan føre til kreftrisiko. Alkoholen kan også virke som et løsningsmiddel, forårsaker skadelige kjemikalier som skal absorberes lettere, noe som forklarer hvorfor drikking og røyking på samme tid er særlig uheldig, da skadelige kjemikalier i tobakk kan angi celler som kler tarmkanalen lettere.

Næringsopptak og hormonbalanse

The American Cancer Society tilbyr flere grunner til å avstå fra overdreven alkoholforbruk. Alkohol kan redusere kroppens evne til å absorbere folat, et vannløselig vitamin B er ansvarlig for cellevekst og å hindre endringer i DNA. Lave nivåer av folat har vært knyttet til økt risiko for brystkreft og tykktarmskreft. I tillegg kan alkoholen også pigg nivået av østrogen i kroppen, noe som øker risikoen for brystkreft.

Leversykdom

Alkoholforbruk kan også føre til leversykdom. Selv om ikke alle alkoholholdige drikker vil utvikle leversykdom, øker muligheten med mengden alkohol de forbruker. Det er tre typer av leversykdom, ifølge Cleveland Clinic. Fettlever er assosiert med akutt alkoholforbruk, og det er mulig å reversere denne tilstand med abstinens. Alkoholisk hepatitt oppstår når en person bruker en overdreven mengde av alkohol over lengre tid. Denne tilstanden kan føre til leversvikt og død. Skrumplever, den mest kjente effekten av alkohol misbruk, fører til at leveren til å utvikle tykke merker av bindevev og knuter, som kan resultere i portal hypertensjon og leversvikt.

Hvorfor folk drikker protein drinker?

Markedet for ernæring, helse og fitness produkter har aldri vært større eller mer lukrative enn det er i dag. Blant dette utbrudd av helse-og treningsprodukter har vært økt bruk av protein drinker. Før du begynner å ta protein drinker for deg selv, men du bør vite hvorfor folk bruker dem.

Muskel Building

Den primære grunnen til at folk drikker protein drinker er å bygge muskler. Muskelfibrene i kroppen din krever en betydelig mengde protein for å vokse og bli reparert, og en proteindrikk er en rask og enkel måte å oppfylle det behovet.

Losing Vekt

Protein drinker er også brukt for å miste vekt. Dette er fordi de er næringsrikt, med vitaminer og mineraler i tillegg til proteinet, og de kan også pakke en lav-kalori slag. I tillegg holder den høye protein belastningen kroppen din føler seg mett lenger.

Convenience

Protein drikker er svært praktisk. De kan gjøres raskt og deretter tatt hvor som helst uten mye hassle. Du kan ta en til treningsstudioet eller i bilen på vei til jobb.

Energy Boost

Mange bruker en protein drink som en rask energi booster. Dette brukes spesielt før en treningsøkt eller treningsøkt. Den raske fordøyelsen av whey protein og en drikke sin blanding av protein, karbohydrater og fett gjør det til et ideelt pre-workout snack.

Workout Recovery

Protein drikker er også brukes umiddelbart etter trening for å hjelpe fremskynde utvinning av muskelvev. Hvis kroppen din ikke får nok proteiner og næringsstoffer i løpet av 30 minutter til en time etter treningsøkten, du egentlig kaste bort en god del av din innsats. Derfor er en rask protein drink en perfekt måte å sikre at kroppen får de næringsstoffene den trenger etter en treningsøkt.

Hvorfor kan du ikke drikke saltvann?

Hvorfor kan du ikke drikke saltvann?

Typer av Salt Water

Det er to typer av saltvann: sjøvann, som naturligvis inneholder salt og finnes i sjøen; og saltvann som er laget kunstig ved tilsetning av bordsalt til et glass med drikkevannet. Begge typer vann er farlig å drikke, spesielt i store mengder.

Hvorfor kan vi ikke drikke saltvann?

Salt vann fører til dehydrering stedet for hydrering. Hvis du har smakt sjøvann, er du kjent med det høye nivået av salt i vannet. Drikkevann sjøvann eller saltvann skaper et høyt nivå av natrium i kroppen, noe som ville produsere urin i et forsøk på å fjerne natrium. I stedet for å legge til mer vann til kroppen, den handler om å drikke saltvann er mer dehydrerende enn å drikke noe vann i det hele tatt. I tillegg, i tilfelle av sjøvann, er det tusenvis av bakterier og mikroorganismer som svømming i hvert drag av sjøvann, og disse levende vesener er skadelig for kroppen å fordøye og prosess.

Saltinnhold i sjøvann

Sjøvann inneholder omtrent 35.000 ppm (deler per million) i saltvann, eller salt. Drikkevannet vårt har litt salt i det, men ikke på langt nær så mye som er i sjøvann. Til vannet som skal anses drikkende, må den inneholde mindre enn 1000 ppm av salt. Mens vannet har fortsatt en liten mengde av salt, er det mer enn hydra dehydratisering.

Avsaltet vann

Den ene måten du er i stand til å konsumere sjøvann eller saltvann er ved avsalting av det. Desalinating salt vann kan høres ut som svaret på noen av verdens tørke og vannproblemer, men det er en svært kostbar og omfattende prosess som bruker mer energi til å slå vann inn noe mennesker kan drikke enn å filtrere vannet som ikke inneholder salt.

Hvorfor du ikke bør drikke alkohol & Drive

Til tross for konstant bevissthet som blir spredd om emnet, fortsetter fyllekjøring å være en trussel mot begge førerne bak rattet og på veien. Ifølge Mothers Against Drunk Driving nettsted, er i gjennomsnitt noen drept av en fyllekjører hvert 45. minutt. Selv om dette tallet er skrekkelig, kan den senkes ved å forstå hvor alvorlig dette problemet er og lære å hindre det.

Ulovlig

Drikking og kjøring med en alkoholkonsentrasjon i blodet som er over den lovlige grensen på 0,08 er ulovlig. Å ha en BAC prosentandel som er lavere enn 0,08, men fortsatt viser tegn på forgiftning er også en grunn for arrestasjonen. Hvis politimannen ber deg om å gå ut av bilen og utføre et felt edruelighet test, må du vise at du er i stand til å fullføre hver oppgave uten problem. BAC er beregnet av en Breathalyzer test, og hvis du ikke klarer en av disse, vil du bli belastet med kjøring under påvirkning eller DUI. Dette kan resultere i bøter, fengselsstraff og suspensjon av lisens.

Farlig for deg

Drikking og kjøring er en av de farligste tingene du kan gjøre for deg selv. Om du har hatt en drink eller 10, du blir svekket; dette fører til at reaksjonstiden for å redusere. Vurderer å kjøre en bil er en aktivitet som krever mye konsentrasjon og fokus, kan du ikke råd til å nummen disse evnene mens bak rattet. Etter å ha et par drinker, er det mer sannsynlig å svinge, hastighet og kjøre stopp skilt og røde lys. Når man kjører beruset, gir alkohol dem en falsk følelse av trygghet som vil gjøre dem mer uvøren enn vanlig.

Farlig for passasjerene

Kjøring beruset er ikke bare farlig for deg, men det setter andre mennesker i bilen i fare. Når du setter deg bak rattet etter å ha et par drinker, er du setter sine liv i fare. Dette er hvorfor det er så viktig å ha en nøktern venn, ringe en taxi eller bruke andre former for offentlig transport hvis noen er i stand til å kjøre. Ikke prøv å overbevise alle om at du er i stand til å kjøre bil. For å unngå dette scenariet oppstår, gi dine venner nøklene før du drikker.

Farlig for drivere

Foruten å sette deg selv og vennene dine i fare, er du også å sette alle de andre bilister og fotgjengere i fare også. Selv om alkohol Alert nettside sier at fyllekjøring dødsfall har vært jevnt synkende de siste 20 årene fra 60 prosent til 37 prosent, er fyllekjøring fortsatt et problem. Selv om drikkerelaterte dødsfall er synkende, er det uskyldige mennesker som fortsatt må leve med den smerte og lidelse at beruset sjåfør har forårsaket dem.

Under Age Drikking og kjøring

Selv om fyllekjøring kan være ødeleggende for noen som er 21 år eller eldre, å bli belastet med fyllekjøring som en mindreårig kan være en mye mer alvorlig lovbrudd. Ifølge Under Age DUI nettside, kan første mindreårige DUI overbevisning føre til mulig tap av full kjøring privilegier for minimum to år, mulig fengsel inntil ett år, og maksimalt $ 2500 fine. Bøtene og setninger øke for alle som fortsetter å kjøre med en betinget lisens.

Hvorfor er vann Bedre å drikke enn brus?

Hvorfor er vann Bedre å drikke enn brus?


Soda har vært en populær drikk i flere tiår. Mange folk ikke tar seg tid til å vurdere hva det gjør med kroppen, og hvorfor vannet ville være et bedre alternativ. Drikkevann i stedet for soda kan føre til vekttap, mer energi og mindre akne.

Ingredienser i Soda

Mange brus inneholder ingredienser som høy fruktose mais sirup, sukker, karamell farge, fosforsyre og koffein. No-kalori eller diett brus kan inneholde kunstige søtstoffer og store mengder natrium. Alle disse ingrediensene kan være skadelig for menneskekroppen.

Helserisiko av Soda

Studier har vist at to eller flere porsjoner med lettbrus per dag nesten dobler risikoen for nyrefunksjonen nedgang på grunn av den høye mengder av kunstige søtstoffer og natrium. I tillegg har høy fruktose mais sirup vist seg å forårsake rask vektøkning og fedme hos dyr når konsumert på nivåer godt under det i brus, forårsaker en tilstand som ligner på metabolsk syndrom hos mennesker. Koffein også utgivelser kortisol, hormonet som forårsaker stress i kroppen.

Fordeler med vann

Vann brukes i nesten alle prosesser i kroppen din, og selv gjør om lag 60 prosent av kroppsvekten din. Helsepersonell anbefaler å drikke åtte glass vann per dag, og mer hvis du trener eller bor i sterk varme. Å være dehydrert kan gjøre deg trøtt, føre til humørsvingninger og selv forvirre kroppen din og forårsake sult krav i stedet for tørst. Vann spyler også giftstoffer fra kroppen, noe som kan resultere i klarere hud og føle deg bedre i løpet av dagen.

Hvorfor noen mennesker Flush når man drikker alkohol?

Hvorfor noen mennesker Flush når man drikker alkohol?

Hvorfor noen mennesker Flush når man drikker alkohol?

Du har sikkert sett det: den personen som, etter å ha drukket en eller to alkoholholdige drikkevarer, snur plutselig rødt. I begynnelsen ser det ut som en enkel blush, men som personen fortsetter å drikke, begynner rødme sakte å dekke hele ansiktet og ofte selv sprer seg til halsen og brystet områder. I denne tilstand som kalles flush reaksjon, kan flere symptomer også inkluderer kvalme, tretthet eller hodepine. Selv om alkohol flush reaksjon rammer oftest folk av asiatisk avstamning, kan folk fra alle bakgrunner oppleve tilstanden. Så hva som forårsaker det? Og hvorfor noen mennesker opplever det hver gang de drikker, mens andre konsekvent kan drikke uten at det påvirker dem? Enkelt sagt, er alkohol flush reaksjon forårsaket av kroppens manglende evne til å bryte ned alkohol.

Hva er årsaken til alkohol Flush reaksjon?

Typisk, når en person drikker alkohol, produserer hennes kropp alkohol-dehydrogenase-enzymet. Hensikten med dette enzym er å konvertere etanol (hovedingrediens i alkohol) inn acetaldehyd - den toksiske kjemikalie er ansvarlig for de ubehagelige symptomer bakrus - så vel som en ufarlig eddiksyre. Mens denne prosessen forårsaker vanligvis ingen synlige bivirkninger, for noen mennesker, en mutasjon i alkohol dehydrogenase enzymet hindrer sammenbrudd oppstår. Som et resultat av den giftige kjemikalier identifisert som acetaldehyd bygger seg opp i den enkeltes kropp, forårsaker typiske bakrus symptomer som kvalme, hodepine, døsighet og ørhet. Men i tillegg til disse symptomer, vil den økte mengde av acetaldehyd forårsaker kapillærene. Som kroppens minste blodårene dine kapillærer gjør det mulig for oksygen, vann og andre næringsstoffer for å passere gjennom blodet. Når kapillærene utvider seg, kan det føre til rød, hevet eller kløende hud.

Har Alkohol Flush Årsak noen andre problemer?

Selv om mange studier viser at personer rammet av alkohol flush reaksjon er mindre sannsynlighet for å oppleve ubehagelige bivirkninger fra alkohol, forskning tyder også på at disse personene er mer utsatt for alkoholrelaterte sykdommer som leversykdom og kreft i fordøyelseskanalen eller spiserøret. Faktisk, mange forskere mener spyl er personens kroppens måte å avskrekke ham fra å drikke.

Hvordan kan du forhindre alkohol Flush reaksjon?

Legemidler som inneholder ranitidin og famotidin er ofte effektive i å forebygge alkohol flush reaksjon. Ofte funnet i medisiner som brukes for halsbrann lettelse, disse ingrediensene ofte lindre symptomer på tilstanden når det tas en time før du drikker. Selv om den eksakte årsaken til ingrediensenes effektivitet er ukjent, mange forskere mener at narkotika er antihistaminer og dermed bidra til å redusere kapillærene. Andre studier indikerer at individer som opplever alkohol i flukt reaksjon kan vokse mer tolerante av alkohol over tid.

Hvorfor ikke muslimer drikke alkohol?

Det er allment kjent at i den islamske religion, er det absolutt forbudt å konsumere alkoholholdige drikkevarer. Mange er klar over dette, men de vet ikke er ikke sikker på nøyaktig hvorfor det er mot reglene for muslimer å drikke alkohol. Årsakene er dypt forankret i arabisk og islamsk historie.

Betydning

Den viktigste grunnen til at alkohol er forbudt i islam er på grunn av sin evne til å svekke dømmekraften og å sky sinnet. Muslimer tror at alkohol er i stand til å ha negativ innvirkning på deres forhold til Gud. De mener at alkoholbruk kan også føre til mange negative saker, som for eksempel helse og sosiale problemer.

Expert Insight

Koranen (også stavet Koranen), som er den viktigste religiøse tekst i den islamske religion, sier eksplisitt i dette avsnittet at alkohol er forbudt. "De spør deg om vin og gambling Say" I er dem stor synd, og noen fortjeneste, for menn, men synd er større enn overskuddet "(Koranen 2: 219).

Historie

Ordet "alkohol" er avledet fra det arabiske ordet "al kohl", som betyr gjæret sukker, frukt og korn som er sammensatt for å gjøre alkohol. Før den islamske religion eksisterte, mange arabere brukt alkohol som en måte å takle stress og problemer i livet. Faktisk alkohol var så populær at den ble solgt i butikker 24 timer i døgnet. Noen av problemene araberne brukte alkohol for å takle inkludert overdreven stolthet, tribal krigføring, prostitusjon og oppløste hjem. Alkoholholdig forbruk førte til problemene med svekket sinn samt unnlatelse av å be og møt opp til moskeen. Dette i sin tur førte Koranen å forby alkohol.

Teorier / Spekulasjoner

Selv i den strengeste av islamske nasjoner, er alkohol ofte konsumert bak lukkede dører. Mange muslimer går langt for å skjule det faktum at de drikker fra samfunnet, familie og venner. Dette er fordi det er noen ekstremt negative sosiale konsekvenser for drikking, inkludert arrestasjon og blir utstøtt.

Geografi

Mange muslimer som bor i Europa og USA har lettere for å skjule det faktum at de drikker, rett og slett fordi alkohol er lettere tilgjengelig her. Det er mulig å være muslim og drikke i anonymitet av en stor by bar i en amerikansk eller europeisk by. Det er rett og slett ikke en realitet i en standhaftig religiøs nasjon som Saudi-Arabia eller Jordan.

Hvorfor tror du får hodepine av å drikke vin?

Leveren Work

Stats hodepine-forårsaker skyldige i vin, som i øl eller brennevin, er alkohol. Den sekundære skyldige er den hastigheten som vin drikker drinker. Når du drikker alkohol, reagerer leveren til den, raskt, som en gift. Menneskekroppen kan forbrenne - det er, kan leveren bryter ned alkohol innholdet i - et glass vin i omtrent en time. Når leveren gjør dette, forandrer det alkohol først i acetaldehyd og deretter til eddiksyre, som er eliminert fra kroppen gjennom tarmen.

Acetaldehyd

Når du drikker vin for fort, kan leveren ikke riktig fullføre trinnene for å bryte ned alkohol i sine enkelte komponenter. Det sender ut acetaldehyd (selv en toksin) direkte inn i blodbanen for å gjøre plass til mer alkohol inntak. Acetaldehyd, i likhet med andre giftstoff leveren omhandler, er gjort vannoppløselige ved leverens aktivitet.

Acetaldehyd og dehydrering

Vann-oppløselige acetaldehyd sirkulerer gjennom blodstrømmen syrer alle kroppens vev. Individuelle celler reagerer på at økt indre trykk ved å slippe overskytende vanninnhold, "som en svamp under press", som Jens Priewe sier i sin bok "Vin:. A Practical Guide to Nyter Utvalg Din" Dette er grunnen til at et anfall av tung drikking vil føre til svetting og dehydrering.

Vann og Hodepine

Våte celler i hjernen, men har intet å slippe sitt vanninnhold. Dette fører til en opphoping av trykk, som vin drikker føles som en hodepine. Drikkevann sammen med vin under et måltid kan bidra til å forhindre hodepine, ved at vannet vil slukke tørsten som du ellers kanskje tilfredsstille med for mye vin. Men når du har drukket for mye alkohol for fort, mer vann bare "fremskynder den spres gjennom kroppen," Priewe forklarer.

Sulfites og Histamines

Den lille mengden av befolkningen lider av en ekte allergi mot sulfitt kan også få hodepine fra vin. Hvite eller søte viner spesielt kan problemer disse lider, siden disse vinene har en tendens til å trenge mer svovel behandling for å holde dem friske enn røde viner gjør. Rødvin i sin tur har flere histaminer enn andre viner, og i følsomme personer kroppens nedbryting av disse histaminer kan forårsake en utvidelse av kapillærene, fører til en følelse av trykk og hodepine.

Forebygge hodepine

Moderasjon er nøkkelen til å hindre hodepine fra vin drikking. Respekter tidsrammen kroppen din trenger for å forbrenne alkohol, behandle vin som en fantastisk flavorful aksent til et måltid, og du finner kanskje ut at du er i stand til å nyte det med få eller ingen ubehagelige bivirkninger.

Hvorfor trenger du kaster opp når man drikker en liter melk?

The Challenge

Melken utfordring (også kalt gallon utfordring) er en drikke utholdenhetsprøve popularisert av fine folk av MTVs "Jackass". Selv om segmentet er for tiden ikke tilgjengelig på noen "Jackass" DVDer (for lisensgrunner på grunn av bruk av en sang), inneholder den profesjonelle Jackasses Dave England og Ehren McGhery prøver å drikke en liter melk i mindre enn 1 time. Dette forsøket ble filmet i Portland, Oregon, i 2000 og avsluttet i svikt som ingen deltakerne var i stand til å fullføre gallon utfordring uten oppkast. (Se referanser 1) Melken utfordringen har siden spredt i popularitet i høgskoler og videregående skoler, til tross for sin vanskelighetsgrad og mindre-enn-appetittvekkende resultater. Mens det er ikke umulig for et menneske å konsumere en liter kumelk i mindre enn en time uten oppkast, er det i beste fall ikke tilrådelig.

The Science

Melken utfordringen er faktisk en utfordring for flere ernæringsmessige grunner. Kumelk inneholder et stoff som heter laktose (eller melkesukker) at de fleste mennesker kan fordøye uten kvalme, ubehag eller oppkast. Dette er på grunn av et enzym som produseres i den menneskelige tynntarm kalt laktase. Mennesker som er laktase mangel (også kalt laktose intolerante) ikke er i stand til å fullt fordøye dette enzymet, og vil oppleve fordøyelsesproblemer som kan inkludere brekninger. (Se referanser 2) drikker en liter melk i mindre enn 1 time kan overvelde en ellers sunn fordøyelsessystemets evne til å fordøye laktose, og også forbindelser problemet ved å innføre store mengder fett og protein. Den basisitet melk kan også føre til at magen er normalt lave pH-nivåer å stige brått, som er en annen faktor som kan fremkalle brekninger. (Se referanser 3)

Resultatene

Selv om populariteten til melk utfordringen har økt, og mens det er ikke nødvendigvis farlig, er det ikke anbefalt. Forhåpentligvis har denne artikkelen mett noen nysgjerrig nok til å prøve utfordringen. Hvis du fortsatt chomping på litt for å prøve det, det er en årlig, offisielle Gallon Challenge som nå er et veldedighetsarrangement. Deltakerne blir belastet en liten avgift, og hvert enkelt års vinnere (de som ikke kaste opp og fullføre utfordringen med de beste tidene) er tildelt premiepenger. Hvis ideen om oppkast opp en liter melk har fortsatt ikke frarådet deg, så kanskje din standhaftig vilje kan bidra til en veldedig sak. Hvis du leser denne artikkelen, har du sannsynligvis har en sterk mage og en eventyrlig følelse av nysgjerrighet, men det bør nevnes at noen av referansene nederst på siden inneholder bilder av enkeltpersoner i ferd med å miste melken utfordring. Vennligst klikk med forsiktighet.

Hvorfor skal folk drikke mye vann?

Vann er en livgivende stoff som også er et viktig næringsstoff for riktig kroppen og hjernens funksjon. En sunn mengde vann kan bidra til å skylle giftstoffer fra kroppen din og lindre symptomer på dehydrering.

Identifikasjon

Vann er en av de næringsstoffene som er avgjørende for menneskers liv. Identifisert ved kjemisk navn H2O, komponerer vann rundt 60 prosent av det menneskelige legeme, avhengig av alder og kroppsvekt.

Effekter

Å drikke nok vann kan forebygge dehydrering. Når symptomene slik som tørr munn, være svimmelhet, forvirring og mørk urin oppstå som et resultat av dehydrering, kan de bli mildnet med rehydrering innsats slik som drikker mer vann eller, i ekstreme tilfeller, ved å administrere intravenøst ​​vann.

Beløp

Ifølge Diet Channel, planlegger å drikke mellom 1/2 og 2/3 oz. vann for hver kilo kroppen din veier, som arbeider ut til ca åtte til tolv 8-oz.glasses per dag. Aktive mennesker som gjør fysisk arbeid eller hard trening trenger høyere vanninntak enn dem som arbeider stillesittende jobber som ikke trener.

Teorier / Spekulasjoner

Dehydrering vil tappe din hud av vannet den trenger for å holde utkikk bra. Øke inntaket av vann øker også huden fuktighet. Sammen med bruk av en god fuktighetskrem, er økt vanninntak antatt å forsinke hudskader som oppstår som en del av aldringsprosessen.

Advarsel

Selv om det kan virke dumt, drikker for mye vann kan drepe ved å forårsake vannforgiftning. I 2007, en California kvinne døde etter å ha deltatt i et vann-drikking konkurranse på hennes lokale radiostasjonen. Drikk vann jevnt gjennom hele dagen og ikke tøffer store mengder vann.