Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Mage kreft symptomer

Det er viktig å kjenne magen kreft symptomer for å få nødvendig behandling. Magekreft, også kjent som magekreft er ikke så vanlig i USA, slik det er i andre deler av verden. Magekreft symptomer tendens til å gå ignorert ofte, fordi andre figuren de lider av andre mageproblemer. Det finnes flere ulike årsaker til magekreft. Den vanligste typen av magekreft er kjent som adenokarsinom.

Magekreft kan være genetisk. Hvis du har familiemedlemmer som har en historie med magekreft, så du kan være i faresonen. Siden tegn på magekreft vanligvis ikke er merkbar før det er avansert, bør du få regelmessige kontroller fra legen din. Spesielt hvis du er forbi en alder av 40. De forbi en alder av 40 er mer utsatt for magekreft. De som er i faresonen for magekreft er storrøykere, stordrikkere, for mye natrium i kostholdet, mangel på antioksidanter i kostholdet, og pernisiøs anemi. Magekreft behandling består av kirurgi, vanligvis resulterer i å miste magen.

Bruksanvisning

•  Identifiser mulige magen kreft symptomer. Symptomer på magekreft resulterer i løs avføring, konstant oppblåsthet, halsbrann, magesmerter, magesmerter, mørk avføring, blod i avføring, diaré og fordøyelsesbesvær. Magen kreft symptomer kan være vanlige symptomer på andre mageproblemer. Men hvis symptomene fortsetter bør du få en time hos legen din. Det er kanskje ikke magekreft. Du kan fortsatt trenger behandling hvis noen annen form for mageproblemer.

Spis mat med høyt fiber. Fiber tar skadelige giftstoffer ut av kroppen din. Kostfiber er bra for fordøyelsessystemet. Spise gode mengder fiber kan bidra til å forhindre magekreft. Foods høy i fiber er hvete, mais, bringebær, sennep greener, blomkål, brokkoli, kli, belgfrukter, bygg, rug og havre. Å spise hvitt brød kan øke din sjanse for kreft. Bytt til hvete eller rug brød i stedet.

Spis rikelig med frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker inneholder høy mengde antioksidanter. De som ikke får nok antioksidanter i kostholdet sitt øke risikoen for kreft. Spesifikke frukt høy i vitamin C bør legges til kosthold. Jordbær, appelsiner, sitron, kiwi, honningmelon, grapefrukt, vannmelon, ananas og blåbær. Spis mye grønne bladgrønnsaker som spinat, brokkoli, grønnkål, og swiss chard.

Ta vitamin E tilskudd. Vitamin E kan bidra til å bekjempe frie radikaler angrep. Vitamin E er en sunn vitamin for fordøyelse, og er anti-kreft. Tar vitamin E regelmessig kan redusere sjansen for kreft. Snakk med legen din om vitamin E tilskudd hvis du er på reseptbelagte medisiner.

Unngå mye alkohol, røyking, og begrense mettet fett. Drikker mye alkohol, røyking, og spise mat med høyt mettet fett kan føre til magekreft, og andre former for kreft. Drikk mer grønn te, siden det bidrar til å styrke immunsystemet. Erstatt mettet og trans fett med omega-3 fettsyrer, flerumettet fett og enumettet fett.