Digidexo.com

Leder Pain Relief

Hodesmerter kan presentere seg selv i et par forskjellige måter. Hode smerter noen ganger kommer fra et slag mot hodet faller eller blir truffet. Det kommer også i form av hodepine. Noen hodepine er mindre og blir indusert av stress eller sult. Andre hodepine er mer alvorlige, og kan være ødeleggende. Dette gjelder særlig for migrene.

Organisk Relief

Plasser fem dråper lavendelolje i varmt vann. Ta en vaskeklut og swish kluten rundt i vannet. Plasser kompress på hodet eller nakken. Tanken er at dette aroma vil bidra til å lindre hodesmerter. I tillegg til lavendel, kunne ingredienser som for eksempel peppermynte, sandal eller eukalyptus også anvendes for å lindre smerte.

Disse oljer kan også brukes på andre måter. For eksempel, noen mennesker lindre smerten ved hjelp av lavendel, peppermynte, eukalyptus eller sandeltre oljer for massasje. I tillegg til de oljer som kunne lindre smerten, berører seg selv er også en healer.

Ligg på magen din og be noen å kna skuldrene og nakken din mens de har lavendelolje eller annen slags olje på hendene. Ha dem trykker forsiktig, men bestemt på undersiden av skallen din med sine fingre og utgivelsen sakte.

Hvis det er ingen som kan hjelpe, kan du bare gni fingrene over hodebunnen for å redusere virkningene av hodet smerte. Selv gjør noe slikt som å trykke på nettet mellom tommelen og pekefingeren antas å være i stand til å bidra til å avlaste hodet smerte ved å sende signaler til hjernen som slapp smertene.

Fysisk Relief

For noen mennesker, er en av de beste måtene å bli kvitt hodesmerter å gjøre noen lette øvelser. Det viktigste å huske på når du gjør øvelser for å lindre hodesmerter er at oppgaven må lettet inn. Likeledes bør øvelsen være milde. Spille basketball eller fotball vil sannsynligvis ikke lindre hodesmerter; men ta en tur kanskje. Hvis din hodepine blir verre, stoppe fysisk aktivitet.

Flytte rundt hjelper ikke alle med hode smerter, men det hjelper noen hode smerter lider. For best resultat, velger å gå utenfor i stedet for å gå på en tredemølle. Blandingen av sollys og frisk luft kan vise seg å være avslappende og lindre hodesmerter.

I noen tilfeller kan varme eller kulde lindre hodesmerter. Vanligvis vil enten varme eller kulde hjelpe en person - men det er sjeldent at både vil bidra til den samme person. Ikke bruk ekstrem varme eller ekstrem kulde. Hvis du bruker en kald pakke, pakk den inn i et par lag med et håndkle før du legger den på halsen din.

Hvis hodet smerte er relatert til sinus press, kan det være lurt å bare stå i dusjen i noen minutter. Dette kan bidra til å avlaste trykket i hodet og deretter senke hodet smerte.