Digidexo.com

Hvordan bli kvitt fett Veins

Hvordan bli kvitt fett Veins


Fat årer er forstørret blodkar, ofte kalt åreknuter. De er vanligvis plassert på beina og vises vridd, lilla og svulmende. Forstørret årer er forårsaket av aldring, graviditet og stå i lange perioder. Flere behandlinger er tilgjengelige for å bli kvitt fett årer.

Hvordan bli kvitt fett Veins

1 slitekompresjonsstrømper. Du kan kjøpe dem på ditt lokale apotek eller medisinsk-forsyningssenter. Du må ha på seg hele dagen. Støttestrømper komprimere venene i bena, fremme bedre blodstrøm, noe som bidrar til å redusere synligheten av fett årer.

Snakk med legen din om skleroterapi. I denne prosedyren, injiserer legen en løsning i åreknuter, som stenger av venen. Årer visne innen to til tre uker etter injeksjonen.

Diskuter med legen din dersom du vil være en god kandidat for laser kirurgi. Bursts av kraftige lys blir rettet mot den forstørrede vene. Fremgangsmåten er ikke-invasiv og utføres poliklinisk. Årer visne og forsvinner i løpet av to til fire uker med behandling.

Spør legen din om vene stripping. Du ligger på et bord slik legen din gjør flere små snitt i fettet blodåre. Venen blir deretter trukket og fjernes fra benet. Sirkulasjon er ikke en bekymring, som årer dypt inne i benet ta over for den fjernede blodåre. Vein stripping er gjort på poliklinisk basis.

Hint

  • Mosjon og flytte bena mer. Dette øker blodsirkulasjonen i benene, redusere risikoen for fett årer. Heve bena et par ganger om dagen for å hjelpe til med sirkulasjon. Unngå å sitte eller stå i lange perioder ved å ta korte pauser hver time, hvis det er mulig. Gå eller strekke bena i fem minutter i pausene. Spis en lav natriumdiett for å redusere risikoen for at feste væsker, som hindrer sirkulasjon.