Digidexo.com

En GERD Anbefalt Diet

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en irritasjon i spiserøret. Det er forårsaket av magesyre som rygger opp i spiserøret. Det er en kronisk tilstand som blir behandlet med medikament når det begynner å forstyrre pasientens liv. Et godt kosthold kan bidra til å redusere mengden syre i magen gir og behovet for medisiner for å behandle det.

Symptomer

Tegn og symptomer på GERD inkluderer: halsbrann eller svie i brystet og halsen, en sur smak i munnen, brystsmerter, problemer med å svelge eller dysfagi, sår hals med en tørr hoste, sure oppstøt og en følelse av en klump i halsen. Se en lege hvis du har behandlet tilstanden for to uker med over-the-counter medisiner og sett ingen vesentlig forbedring. Din fastlege kan være i stand til å behandle din GERD, men også kan henvise deg til en gastroenterolog.

Grunnleggende Diet Info

En diett som kan bidra til å forhindre eller redusere acid reflux er en som inkluderer frokostblandinger, grønnsaker, frukt, kjøtt og meieriprodukter, med noen begrensninger. Selv om denne dietten møter Anbefalt Dietary utgiftsgodtgjørelse (RDA), kan en vitamin C supplement brukes hvis du ikke tåler frukt, juice eller andre sitrus matvarer som er svært sure.

Hva du kan gjøre

GERD kan bli redusert ved å unngå tobakk, tyggegummi og harde drops. Du bør også unngå å ligge nede etter å ha spist og bør holde seg borte fra kvelden eller sengetid snacks. Løstsittende klær, og hvis du er overvektig, bør du vurdere å miste vekt. En en ekstra pute kan heve hodet om natten, og bidra til å hindre syre fra sikkerhetskopiering i halsen. Men et bedre alternativ er å heve hodet på sengen ved å sette noe under beina på senga.

Matvarer for å unngå

Matvarer som har en tendens til å forverre reflux inkludere fet eller stekt mat, peppermynte og peppermynte, helmelk, oljer, sjokolade, kremet mat eller supper og mange rask mat. Følgende matvarer irritere nedre spiserør og bør også unngås: sitrusfrukter og juice, kaffe, te og andre drikker med koffein. Også noen mennesker med GERD, kan være følsom for de enkelte næringsmidler som inneholder krydder eller syre.

Foods å spise

Matvarer som kan tolereres av personer med GERD er: Skim, 1 og 2 prosent melk, grønnsaker (unntatt tomater), epler, bær, meloner, bananer, fersken, pærer, lav-fett brød, fettfattig kjøtt, fisk, fjærkre , desserter med færre enn 3 g fett, vann, koffeinfri drikke, ikke-sitrus juice, ikke-mynte-te og noen suppe som er lite fett eller fett-fri.