Digidexo.com

Kreft-Free Diet

Kreft er en degenerativ sykdom som oftest forårsaket av livsstil, spesielt diett. Den moderne vestlige kosthold er spesielt problematisk fordi, selv om vi har tilgang til god og sunn mat, har vi en tendens til å velge den enkle, behandlet, additiv-Laden, sukkerrike alternativer i stedet. Ifølge Cherie Calbom bok "The Complete Cancer Cleanse," sykdommen trives med glukose (sukker) og blir hjulpet av frie radikaler (løper molekyler som kan skade celler, som deretter fører til sykdom), så en av de beste tingene du kan gjøre for å forhindre det eller langsom tumorvekst er å gjøre sunn mat valg.

Cruciferous Grønnsaker og belgfrukter

Når det er mulig, velger sertifisert økologisk over konvensjonelle matvarer for å unngå skadelige plantevernmidler og hormoner. Også, oppfordrer sunn organisk jord naturlig fytokjemikalier vekst, som gir frukt og grønnsaker sine rike farger og smaker.
Cruciferous grønnsaker er lastet med fytokjemikalier, som bidrar til å avgifte kreftfremkallende (kreftfremkallende stoffer). Disse inkluderer bok choy, brokkoli, rosenkål, kål, blomkål, grønne grønnsaker, grønnkål, rutabagas, reddiker, brønnkarse og nepe greener. Få åtte til 10 porsjoner daglig, og spiser dem rå, dampet eller stir-stekt i kokosolje.
Belgfrukter --- bønner, linser og erter --- er rike på fiber, som oppfordrer avfall, herunder overskytende østrogen filtrert gjennom leveren, for å bli eliminert fra kroppen. Mung, adzuki og garbanzo (kikerter) bønner er lettest å fordøye. Legg belgfrukter i kostholdet ditt sakte for å hindre overflødig gass.

Tomater

Lykopen er en kraftig antioksidant som bekjemper kreft, og tomater er rike på det. Mens rå tomater er gode kilder, tomatsaus og pasta inneholder mest konsentrert form av lykopen.

Rå hvitløk og løk

Rå hvitløk mest aktive forbindelsen, allicin, produserer enzymer i tarmen som ødelegger kreft. Men allicin aktiveres bare ved å knuse hvitløk og venter på 10 minutter, som å spise det med en gang eller matlaging det gir ikke de samme fordelene.
Løk inneholder flavonoid quercetin, som hemmer spredning av brystkreft celler og er en kraftig antioksidant som detoxifies leveren. Spis dem rå eller lett kokt.

Seaweed

Tang inneholder lignans og mineraler som hjelper avgifte, fjerne stråling rester, basisk blod, rense lymfesystemet og angripe tumoraktivitet. Bare en liten mengde tang vil høste store belønninger, så nyt det daglig i miso suppe eller salat.

Essensielle fettsyrer

Omega-3 fettsyrer øker oksygen i cellene, noe som svekker kreft. Lignans de inneholder binde seg til overflødig østrogen, noe som fører til at enkelte brystkreft, og skylle den ut av systemet. Linfrø og fiskeoljer er gode kilder til omega-3 fatty acid; slipe to spiseskjeer av frøene eller ta en teskje av oljen daglig.

Krydder og urter

Gurkemeie, rosmarin, oregano, ingefær, mynte og persille er nyttig i kreftforebygging på grunn av deres antioksidant komponenter. Legg disse urter til supper, salater, belgfrukter, sauser eller grønnsaksretter, og legg mynte til urtete.

I TILLEGG

Eliminere usunn mat som sukker, kunstig søtningsmiddel, enkle og raffinerte karbohydrater (hvitt mel, pasta og ris), bearbeidet mat, fastfood, alkohol og koffein.
Drikk åtte til 10 8-unse glass rent vann daglig, få nok søvn, støtte immunforsvaret med Echinacea te og vitamin C, og lære å puste dypt for å sette mot kroppen med oksygen og utvise giftstoffer fra lungene.