Digidexo.com

Medisin for en sår hals mens gravideÅ være gravid kan gjøre deg mer utsatt for forhold som en sår hals, men du kan ikke ta noen form for medisiner uten medisinsk tilsyn fra din helse-omsorg leverandøren. Dette betyr at du ofte igjen på jakt etter måter å takle symptomene dine uten å bruke medisin som kan skade barnet ditt. Velg legemidler som er kjent for å være trygge, eller ringe legen din dersom du har noen spørsmål.

Pain Relief

Hvis du opplever en sår hals, kan du ta visse over-the-counter smertestillende medikamenter for å hjelpe deg å føle deg bedre. Mens ibuprofen er generelt ikke trygge mens gravid, er paracetamol trygt å ta. Hvis sår hals ser ut til å vedvare eller bli verre over tid, gjøre en avtale for å besøke legen din som vil være i stand til å foreskrive en antibiotika hvis sår hals er et resultat av noe mer enn forkjølelse, for eksempel streptokokker.

Kalde Medisiner

Du bør aldri ta noen form for kaldt medisin mens de er gravide, med mindre med uttrykkelig tillatelse fra din helse-omsorg leverandøren. Kalde medisiner ikke bare tilby smertelindring, men kan også være hostedempende midler, decongestants og slimløsende, noen som kanskje ikke er trygt for graviditet. Feile på siden av forsiktighet og ta bare paracetamol sammen med annen medisin som legen har forskrevet.

Naturmedisin

Hvis du ikke ønsker å ta noen over-the-counter medisin for å bekjempe din sår hals, se til homeopatisk medisin for å gi deg noen lettelse uten bruk av medikamenter. En te laget med sitron og honning kan være veldig beroligende å din hals. Gargling med varmt saltvann tre ganger per dag kan drepe eventuelle bakterier betent i halsen. En varm dusj eller et misting luftfukter vil holde halsen fuktig og redusere smerte. Legg litt eukalyptus til en gryte med kokende vann og puste i noen av dampen. Disse midler er trygge når du er gravid og svært effektive.