Digidexo.com

Maple Sugar & Diabetes

Lønnesirup, også kjent som lønnesirup, er et naturlig søtningsmiddel avledet fra saft av sukker lønnetrær. Fordi det ikke er behandlet på samme måte sukker er behandlet, blir helsemessige fordeler tilskrevet noen ganger ved hjelp av lønnesirup i stedet for sukker, ofte under henvisning til diabetes.

Hvordan Maple Sugar er Made

Maple sukker regnes som "naturlig", fordi det er skapt via fotosyntesen i sukker lønnebladene, som er lagret i tre og stiger som sevje om våren. Treet er "tappet" og søt saft trekkes hvert år og behandles i lønnesirup.

Ingen Kjemisk Difference

Imidlertid "naturlig" er det, lønnesirup er laget av kjemisk sukrose, som hvitt sukker, med spormengder av glukose og fruktose, i henhold til Cornell University Sugar Maple Research and Extension Program. Maple sukker og hvitt sukker er utskiftbare i form av sødme og sukrose innhold; begge bør brukes med måte i en diabetiker diett.

Glykemisk indeks

Diabetikere bruke glykemisk indeks for å måle mengden av glukose i maten de spiser. Jo høyere nivå --- er det høyeste --- jo mer forsiktighet trengte 100. Maple sukker og hvitt sukker sukrose både registrere 68, høyt på indeksen og et potensielt problem med diabetiske blodsukkernivået.

Vitenskapelige bevis

Ifølge Cornell University Maple Bulletin nr 301 på lønnesirup og diabetes, finnes det ingen vitenskapelige bevis som beviser at lønnesirup er sunnere for diabetikere å bruke enn hvitt sukker.

Diabetikere og Maple Sugar Intake

Diabetikere må være forsiktig med all sukkerinntak fordi det kan påvirke blodsukkernivået. Kjemisk, hvitt sukker og lønnesirup har samme potensial negativ effekt på blodsukkernivået hos diabetikere, ifølge Cornell Maple Bulletin.