Digidexo.com

Slik fjerner Scales fra hodebunnen

Scales i hodebunnen kan være forårsaket av vugge cap (seboreisk eksem) eller hodebunnen psoriasis. Cradle cap er ikke kløende og babyer ikke legger merke til det; det er bare sett av noen som ser på babyens hodebunn. Hodebunnen psoriasis er ikke alltid kløende. Det er mulig å fjerne skjell fra hodebunnen, enten de er forårsaket av vugge cap eller ved hodebunnen psoriasis.

Bruksanvisning

•  Fukt hodebunnen grundig med varmt vann, massasje i et par skjeer av Jojoba eller olivenolje og la den på i 30 minutter. Oljen vil hjelpe myke opp vekten slik at du kan fjerne dem forsiktig uten å gjøre hodebunnen blø.

Fjern skalaene forsiktig med ren negl eller en kam. Mange synes det er lettere å fjerne skjell med en fingernegl. Bare skyv fingeren spikeren på kanten av en av skalaene og forsiktig skrelle den langsomt tilbake. Ta deg god tid og ikke stresser. Den saktere du fjerner skalaen jo større er sjansene det vil komme av uten blødning. Hvis det ikke vil rikke, ikke tvinge den. Du må suge skalaen lenger med olje og prøve det igjen i ytterligere 30 minutter.

Vask oljen ut av håret forsiktig med en sjampo som har ingen sodium lauryl sulfater i den. Sodium lauryl sulfater er veldig irriterende kjemikalier som kan skade huden ved å skade hårsekkene. De kan til og med føre til permanent øyeskade hos barn. Bruken av lauryl sulfater kan være en faktor i hvorfor babyer og enda eldre mennesker får skalaer på hodet.

Gjenta ved behov. Hvis du får flere vekter på hodet bør du gjenta disse trinnene på nytt. I tid, for folk flest, skalaer vil slutte å komme tilbake. Bare vær tålmodig og fortsette å bruke disse teknikkene til å kvitte seg med vekter før de er borte permanent.