Digidexo.com

Hjemmelaget Fryser Gel Packs

Fryser gel pakker er en fornuftig erstatning for is når man holder ting kaldt eller behandling av medisinske tilstander. Du kan legge til en fryser Gelpack til en matboks eller is brystet, eller bruke den til som forstuet ankelen. Gel pakker ikke smelter, slik at du ikke trenger å forholde seg lekker vann, og deres fleksibilitet gjør dem enkle å plassere mot til kurvene i kroppen. Hjemmelaget fryser gel pakker er økonomisk fordi du gjør dem fra ting du sannsynligvis har i pantry, pluss at de er gjenbrukbare, i motsetning til is.

Ingredienser

Av de mange metoder som er tilgjengelige for å lage en hjemmelaget fryse gel pakken, er det mest vanlig å bruke en blanding av vann og isopropanol. Du kan erstatte vodka (80 proof) for rubbing alkohol fordi det ikke fryser. Flytende oppvaskmiddel som ikke har blitt fortynnet egner seg også til å lage en fryser Gelpack fordi det også er bøyelig når den er kald.

Making the Fryser Gel Pack

Den beste beholder for hjemmelaget fryse gel pakken er et fryser-styrke ziplock- pose, fordi den har en tett forsegling og fleksibilitet. Enten du bruker rubbing alkohol eller 80 bevis vodka, er forholdet 3 deler vann til 1 del alkohol. Mål og tilsett vann til ziplock bag først, etterfulgt av alkohol. Bruk konditorfarge i blandingen (ca 10 dråper) til å skille din gel pack fra andre matvarer blir lagret i fryseren. Når alle ingrediensene er i ziplock bag, skyv det meste av luften ut av posen og forsegle den. Den hjemmelagde fryser Gelpack bør bruke minst en time i fryseren før du bruker den. Hvis du ønsker en mykere fryser gel pack, legge mer alkohol til mix. Jo mer alkohol i gelen pakken, jo mykere blir det.

Å lage en hjemmelaget fryser gel pack fra flytende oppvaskmiddel, bare å fylle en ziplock pose tre fjerdedeler full av vaskemiddel. Legge mat farge til zip-lås pose er ikke nødvendig fordi flytende oppvaskmiddel har vanligvis farging av sine egne. Skyv det meste av luften fra ziplock pose og forsegle den. Fryse hjemmelaget flytende vaskemiddel fryser Gelpack i minst én time før du bruker det.

Tips

Pakk en fryser Gelpack i en lett hånd håndkle før du bruker den til kroppen din. For best resultat ved behandling av en skade, bruke en gel pack for 20 minutter, må du vente en time og gjenta.