Digidexo.com

Sunn raske måltider for familier

Noen oppskrifter for familien måltider skredder retter som passer smaksløkene til enten barn eller voksne. Ikke alle barna vil spise brokkoli og ikke alle voksne vil finne en personlig pizza fylling. Men det er mange oppskrifter som kan gjøre alle ved bordet lykkelig. Ved hjelp av noen få endringer, kan du forberede raske måltider som ikke vil ha deg stående over en varm ovn.

Spaghetti Dinner

Hvis du noen gang får følelsen du har spist flere spaghetti og kjøttboller enn du noen gang ønsket å deretter pastarett trenger litt tweaking. Sats på hele hvete nudler for fiber. Lage din marinara saus med sauterte løk, stekt hvitløk og spinat. I stedet for å bruke kjøttboller, bake kalkun pølser og tynt skjære dem. Som en side akkompagnement ha geitost eller feta og kapers i små boller. Barna kan prøve disse nye oster og du kan kle opp pasta parabolen.

Taco Lunsj

Taco kveld er alltid en stor kveld for familier, men hvis kokt kjøttdeig er å miste sin spenningen så må du endre ting opp. Steke kyllingbryst med beinet fortsatt i. Bein og fett av huden vil bli fjernet, men det gir kjøttet ekstra smak. Snarere enn å ha 10 siden elementer har to. Bland opp to avokado med fettfattig kremost, hell i en flaske med taco saus og klem i saften av to sitroner og lime. I en annen bolle blander opp tomater, løk, jalapenos og kål. Serve kylling på enten hele hvete eller mais tortillas. Du vil elske smaken av både sauser og vil ikke engang gå glipp av rømme og ost.

Brunsj

Mange mennesker finner seg selv å gjøre seks forskjellige brunsj entrees å tilfredsstille alles krav. Du kan kutte ned på tiden ved å blande det søte med velsmakende. Gjør bokhvete pannekaker. Dryss i røren kokt kalkun bacon. Lage mat hver pannekake og server med en liten drizzling av lønnesirup. Du vil elske saltiness av bacon og sødme av pannekaker. Likeledes gjør engelsk frokost stift: en padde i hullet. Skjær et hull ut av midten av tykke hele hvete toast. Plasser toast på en panne og sprekk og egg i midten. Tillat for begge sider for å lage mat og servere. Du får din tildeling av fiber og protein i ett nedslag.

Vegetarmat

Hvis du har en hard tid å huske sist gang du servert et måltid uten tofu så må du oppsøke andre protein alternativer. Tempeh er deilig og lett å kaste inn måltider. Fres løk og tilsett stekte poteter. Kontroller at hash browns er gjort på begge sider. Legg til tre spiseskjeer med teriyaki-saus. La det koke i tre minutter og deretter kaste skiver tempeh på toppen. Serveres med avokado skiver. En annen stor kjøtt alternativ er soya cherizo. Cherizo er en tradisjonell meksikansk pølse som er krydret. Se etter cherizo til enhver spesialitet mat butikken som Whole Foods. Du kan lage denne pølse med egg, egge tofu og i marinara sauser.