Digidexo.com

utelater ord talefeil

Hva er en talefeil?

Hva er en talefeil?


En talefeil innebærer en forstyrrelse i normale talende mønstre, for eksempel lisps og stamming. Lidelsen gjør det vanskelig å kommunisere på arbeidsplassen, på skolen eller hjemme. Tale hindringer kan også føre til forlegenhet, lav selvfølelse eller en følelse av ensomhet. Terapi, phoniatrics eller andre behandlinger kan hjelpe med taleforstyrrelser.

Artikulasjon

Mange tale hindringer takle feil artikulasjon av ord og deres lyder. Lisps faller inn under denne kategorien. Barn og voksne som ikke kan artikulere sine Ls og Rs nøyaktig kanskje lider av en leddlidelse i tillegg. Det er ingen klare grunner til at noen lider av en leddfunksjon. Noen foreslåtte årsaker er problematisk benbygning, muskel former, ganespalte og tenner som brukes til å danne språklyder. Andre årsaker knytte problemet til hjernen eller nerver som kontrollerer tale muskler.

Voice

Tale lidelser oppstår når luften passerer feil gjennom lungene, stemmebåndene og hals, nese, munn og lepper. Dette resulterer i en unormal kvalitet til en tone eller pitch på stemmen. For eksempel vil en person ikke klarer endre tonehøyde av et ord for å stille et spørsmål kan ha en stemme lidelse. Han snakker i en monoton, så lytterne ikke kan tyde deklarative uttalelser fra andre typer setninger. Taleforstyrrelser er knyttet til mange mulige årsaker: kreft, ganespalte, nerveskader, vekster og vokal overforbruk.

Disfluency

Disfluency refererer vanligvis til stamming. Repeterende, forlenge eller utelate ord, lyder og stavelser karakteriserer en taleferdighet lidelse. Stutterers ofte gjentar prefikset av ordet som i "nei-nei-nobody." De kan også forlenge én bokstav lyd i et ord som i "brrrrrread." De kan også legge til lyder til et ord eller en setning som i "vi har ikke ... ummmm ... salat." Mange andre unormale forstyrrelser i tale kan være knyttet til stamming som pauser, spenning i stemmen og hodet krampetrekninger.

Språk

Språkvansker forstyrre en persons evne til å uttrykke seg gjennom kommunikasjon. Hun ofte ikke kan få lytterne til å forstå hennes behov eller ideer. Hun kan også ha problemer med å lese, skrive eller staving. Cluttering er en språkforstyrrelse som det påvirker taleferdighet. I motsetning til stamming, derimot, blir clutterers 'tale uorganisert når du prøver å kommunisere tanker. En person som rote kan sprenge ut en serie med ord eller pause i en setning som hun prøver å samle sine tanker. Hennes setninger kan høres jerky. Den rotete høyttaler kan selv være klar over problemet.

Språk og Stroke

Et hjerneslag er forårsaket av en arterie blir tett eller sprengning og hindrer blodtilførselen til hjernen. Når hjernen er ute av blod, er det også ute av oksygen, og resultatet er at hjerneceller. Tapet av hjerneceller fører til svekkelse i funksjon av deler av kroppen og hjernefunksjonen i tillegg. En av de mest vanlige svekkelser etterfulgt av slag er i området av tale.

Funksjon

Når et slag har rammet deler av hjernen styrer språket, er tap av funksjon kalt afasi. Når venstre side av hjernen har blitt skadet av et slag, er omtrent halvparten av venstrehendte berørt og de fleste høyrehendte er berørt, ifølge American Speech-Language-Hearing Association. Når høyre side av hjernen er skadet av hjerneslag, er det mulig at enkelte kan oppleve flere problemer enn bare tale og språk.

Time Frame

Ifølge National Stroke Association, vil mange taleproblemer eller afasi etter hjerneslag bedre innen et par uker etter hjerneslaget. Forbedringene vil fortsette i måneder og kanskje år. Hvert tilfelle er unikt, men det er viktig for et slag overlevende å forstå denne prosessen gir håp, men kan være en lang en.

Typer

Det er forskjellige kategorier av afasi, som skissert av American Stroke Association. I Wernickes afasi, den enkelte har alvorlige forståelsesvansker. Han sier tull ord, strenger sammen en rekke ord som ikke gir mening, eller rett og slett bruker feil ord uten å vite det.

I Brocas afasi, har hjerneslag skadet hjernens frontale regioner i venstre hjernehalvdel, noe som resulterer i vanskeligheter danner fullstendige setninger. Enkeltpersoner kan utelate ord, særlig koble ord eller setninger, og kan ha problemer med å forstå setninger, spesielt de med retninger.

Globalt afasi oppstår når et slag har rammet store deler av både foran og bak regioner av hjernen. De med global afasi har betydelige svekkelser i snakke og forstå språk, noe som resulterer i sterkt redusert kommunikasjonsevner.

Betydning

En person med afasi kan ha problemer med å forstå hva som blir sagt til ham eller snakker til andre. Det er enda mer vanlig for en strek overlevende å ha en svekket evne til å skrive og lese. Den afasi kan være mild og manifesterer seg som problemer med å bære på samtaler, problemer med å følge lang eller komplisert tale eller tip-of-the-tungen syndrom eller anomia, der det er vanskelig å finne et ord.

Hvis den enkelte opplever alvorlig afasi, kan hun forstår lite av det som blir sagt, og kan ha problemer med å snakke i det hele tatt. Hennes vokabular kan reduseres til enkle svar som "ja", "nei", "takk" og "hi," i henhold til den amerikanske Speech-Language-Hearing Association.

Forebygging / løsning

Det er viktig for et slag overlevende til å motta tjenester etter en tale patolog med erfaring i omsorg for de med hjerneslag-indusert afasi. Det kan være en lang prosess i å utvinne tale og lese- / skriveferdigheter. Familie og venner bør forstå tale ferdigheter ikke tilstrekkelig formidle intelligens nivå av hjerneslag offeret. For noen med afasi, kan ny teknologi hjelpe dem i å kommunisere med andre. En logoped vil kunne hjelpe familien og pasienten i å finne hensiktsmessige terapier og hjelpemidler.

Hvordan overvinne en Lisp talefeil

En Lisp er en type talefeil der enkelte bokstavlyder er mispronounced. Det finnes flere typer lisps, men den vanligste årsaken innebærer uttale bokstavene "S" og "Z" som en "th" lyd. Logopeder hjelpe folk med tale hindringer overvinne disse talevansker. Men hvis du ønsker å bli kvitt din Lisp, men ønsker ikke å gå til en logoped, er det flere ting du kan gjøre hjemme.

Hvordan overvinne en Lisp talefeil

•  Bestem hvilke lyder du har problemer med. Gjenta alfabetet flere ganger for å finne ut hvilke lyder du må jobbe med. Prøv også en rekke ord for å oppdage eventuelle bokstavkombinasjoner som gir deg problemer.

Spill deg selv si bokstavene og lydene du trenger å jobbe med. Også har noen andre ta den riktige uttalen av lydene eller bruke en online ordbok med uttale guide. Se om du kan høre forskjellen mellom rett og galt uttale.

Drikk fra et sugerør. Noen tale hindringer er et resultat av tungen være i en fremre posisjon. For å motvirke dette, kan du prøve å drikke fra et sugerør. Ta hensyn til måten tungen glir tilbake når du suger på strå. Når du snakker, sørg for at tungen er i denne bakre posisjon.

Bruk allitterasjon. Allitterasjon er når flere ord på rad begynner med samme bokstav eller lyder. Et eksempel på allitterasjon er "Sally selger skjell ved sjøen." Utvikle alliterations som bruker bokstaver og lyder som er vanskelig for deg å uttale. Gjenta disse setningene flere ganger på rad i løpet av dagen å få mer komfortabel med lydene.

Pust gjennom nesen. Hvis du har en tendens til å puste gjennom munnen, kan din holdning påvirke din tale. Gjøre en felles innsats for å puste gjennom nesen som dette bør hjelpe dine talevansker. Hvis du lider av allergi eller andre forhold som hindrer deg fra å puste gjennom nesen, gjør hva du kan for å ta vare på dem slik at du kan puste gjennom nesen.

Fokus på dine ord når du snakker. Ta deg god tid når du snakker og fokus på hvert ord som du sier det. Hvis det hjelper deg å konsentrere seg, ikke ta kontakt med personen øye til hvem du snakker. I stedet, se på neseryggen til personen du snakker med. Dette kan gjøre det enklere for deg å konsentrere deg mens du snakker.

Øvelser for å utføre hjemme for å rette en talefeil

Øvelser for å utføre hjemme for å rette en talefeil


Ifølge Joni and Friends, International Disability Center, rundt 2,7 millioner amerikanere har tale hindringer, med 335 000 av disse være barn under 18 år tale hindringer kan være en rekke forskjellige ting, fra stamming, mumlende, lisping, eller stamm . Tale hindringer kan løses ved hjelp av en logoped, men de som kanskje ikke har den muligheten tilgjengelig for dem, kan du prøve å gjøre muntlige tale øvelser hjemme.

En av årsakene kan være noen som lider av en talefeil kan være så enkel som tungen. Tungen er den sterkeste muskelen i kroppen din, og lære å kontrollere det kan være ganske vanskelig, spesielt for barn. Det er noen tunge plasserings øvelser som kan bidra til å styrke bevegelsen av tungen.

Med alle disse øvelsene, er nøkkelen repetisjon. Hold fokus på lydene og ordene du sier, begynner sakte og til slutt bygge deg opp til å bli en flytende høyttaler.

"S" Sound eller en Lisp

Nøkkelen for alle disse øvelsene er overkompensasjon. Å ha et speil hendig er nyttig fordi du kan se hvordan tungen er fysisk fungerer når du prøver å gjøre en bestemt lyd. For eksempel, når du prøver å gjøre det "s" lyd, trykker tennene godt sammen, plassere tungen på toppen av tennene. Nå blåser eller presse luft gjennom dere tenner, skape "s" lyd. Et annet tips er å trekke munnvikene så langt tilbake som de kan gå, slik at du kan se deg selv gjøre støy.

"R" Sound

Den vanligste måten folk mispronounce "r" lyd er med en "w" lyd i stedet. Igjen, overkompensere ved å growling ut en "r" lyd, mens plassere baksiden av tungen din mot baksiden av din munn og tenner. Start med tennene sammen for å skape "knurring". Når du blir mer komfortabel, åpne deres tenner og fortsette å øve på "r" lyd.

Avslutte denne øvelsen med å skrive ned 10 "R" ord, med fire ord som starter med "r", tre ord med "r" i midten, og tre ord med "r" i avslutningen. Gjentatte ganger si ordene om og om igjen, og når du har en slip opp, stopp og riktig å gjøre det "r" lyd av seg selv, og deretter fortsette tilbake med ordene.

"T" Sound

For å gjøre en "t" lyd, er du i hovedsak blåser en liten bit av pusten ut av deg, treffer tungen på toppen av baksiden av fortennene til å gjøre selve lyden. Å fokusere på å få tungen til rett sted hver gang, drikke av et sugerør. Plasser halm bak tennene, og hold det på plass med tungen din. Hvis du arbeider med barn, gjør det moro ved å gjøre dem en smoothie eller sjokolademilkshake. Veksle mellom å holde halmen med tungen din, mens du tar en drink og deretter praktisere "t" lyd uten strå i munnen.

Hvilke typer av ord bør være på et kommunikasjonskort?

Hvilke typer av ord bør være på et kommunikasjonskort?


Kommunikasjons styrene har skrevet ord og bilder som hjelper folk med en kommunikasjonsfunksjon effektivt kommunisere med andre. Bildene og ord generelt henviser til personlige behov, følelsesmessige behov, gjenstander eller aktiviteter, og kan inneholde ord som er felles eller spesifikke for individuelle behov. De brukes i en rekke innstillinger, for eksempel sykehjem, sykehus eller skoler. Eksempler på forhold som fører til kommunikasjonsfunksjon er Parkinsons sykdom, hjerneslag, ventilator avhengighet, hørselstap eller autisme.

Ord for personlige behov

Eksempler på personlige behov, også kjent som dagliglivets aktiviteter, inkluderer dressing, bading, måltider og toalettbesøk. Ord for klesplagg er sokker, sko, underbukser, skjorte, genser, jakke og bukse. For bading, kan ord inneholde dusj, bad, seng bad, vask håret, for varmt, for kaldt og håndkle. Ordene toalett eller bad ville bli brukt til å kommunisere toileting behov. For måltider, ville ord for å kommunisere matbehov inkluderer noe mat eller drikke elementer tilgjengelig for den personen, for eksempel kaffe, snacks, melk eller spaghetti.

Ord for emosjonelle behov

Ord som uttrykker følelsesmessige behov er følelser som glad, trist, sint eller bekymret. De kan også henvise til relasjoner som familie, pastor, ektemann, partner eller datter. Ord om smerte, slik som skarp, kjedelig, skifte stilling eller medisiner, er en viktig del av kommunikasjons styrene for sykehus eller sykehjemspasienter. Disse typer plater vil også inkludere universell 9:59 skala brukes for smertevurdering.

Ord for objekter

Kommunikasjons boards inkluderer gjenstander relevant for den enkelte. For eksempel vil et barn styre ha leker, bøker, TV eller bamse, og en eldre person ville mer sannsynlig bruke ord som walker, pute, avis, høreapparat eller briller.

Ord for Aktiviteter

For å kommunisere om aktiviteter, kan en kommunikasjonskort har ord som gange, søvn, shop, bingo, se på TV eller spille spill. Kommunikasjons styrene vil være tilpasset for å reflektere de aktivitetene som er viktigst for hver enkelt person.

Ulike ord for sukker i mat etiketter

Ulike ord for sukker i mat etiketter


Når vi hører eller leser ordet "sukker", det maner frem bilder av små hvite kuber av sødme. Gå ned midtgangen i dagligvarebutikk og du vil se ikke bare poser med sukker, men andre typer også. Les en food etikett for en brus eller bakt element, og du vil ikke ofte se ordet sukker, men du vil se mange andre ord som du kanskje ikke innser er typer sukker. Det betyr ikke alltid at bedrifter prøver å "skli ett forbi deg", men at "sukker" er ikke en vitenskapelig navn. Riktig navn på sukker er sukrose. Det er ofte avledet fra sukkerrør eller sukkerroer.

Tabell Sugar

De fleste oppskriftene kalt for sukker. Dette er vanlig bord eller hvitt sukker som er solgt i sekker. Andre oppskrifter ringe for pulverisert eller konditori sukker. Dette er granulert sukker som har blitt knust mekanisk, slik at krystallene er brutt. Det er veldig fint og noen ganger blandet med et snev av stivelse for å stoppe klumper. Grov eller perle sukker er formet sukker og blir hovedsakelig brukt som pynt på kaker.

Sukker ord slutter på "ose"

Når du leser en food etikett, ord som slutter med "ose" vil betegne en type sukker. De mest vanlige sukkere sett på etikettene er fruktose, dekstrose og glukose. Fruktose kommer fra honning, frukt og grønnsaker. Det er litt søtere enn sukker. Druesukker er også kjent som glukose, som er den viktigste energikilden for kroppen vår. Den brukes i bakeprodukter som brownie eller kakemikser og de ferdige produktene. Et annet ord sett på etiketter for sukker er maltodekstrin, som er en type druesukker og har en tendens til å dukke opp i hermetisert frukt og snacks.

Brun sukker

Brunt sukker, lys brunt sukker og Barbados sukker er alt sukker som har varierende mengder av molasses lagt. Det gjøres som smakstilsetning og fargestoffer; jo mørkere brun det er, er jo flere melasse stede. Melasse skjer for å være et biprodukt av de fleste sukker produksjonsteknikker og er oppført som en ingrediens i seg selv på mat etiketter.

Sukker sirup

En annen måte å se etter sukker på en etikett er å finne ord med sirup. Lønnesirup er en vanlig søtningsmiddel. Corn sirup forbedrer smaken og myker teksturen av matvarer. Dens lave kostnader for å produsere betyr at det er funnet i et stort utvalg av godteri, mat og brus. En annen versjon er høy-fruktose mais sirup (HFK). HFCS er spesielt vanlig som det løser opp veldig lett inn i produktene.

Kunstige Sukker

La oss ikke glemme kunstig sukker eller søtningsmidler, også referert til som lav-kalori søtningsmidler eller sukker erstatning. Årsaken til lavere kalori teller er at de er skapt ekstra søt, slik at mindre er nødvendig for å smaken mat og drikke. Vanlige etiketter for disse er aspartam (NutraSweet), sakkarin og sukralose.

Hvordan Heal Fra skade noen ord

Hvordan Heal Fra skade noen ord


Menneskene i livet ditt kan med vilje eller ved et uhell såre deg med sine ord, og etterlater arr som tar tid å helbrede. Ord av ydmykelse, hån, dom, kritikk, etc. kan ta sin rot dypt i deg. Hver gang minnet dukket opp, befinner du deg sint, skamfull, bitter, og vondt. Hvordan kan du helbrede fra disse sårende ord som er så dypt forankret i hjernen din til å fri deg fra evig bitterhet? Følgende forslag kommer ikke lett, men de fører deg til stien til healing:

Bruksanvisning

Evaluer dine følelser. Dette trinnet kan være svært vanskelig å gjøre, spesielt hvis du prøver å unngå tilbakekaller minnet igjen. Men dette er nødvendig skritt for å helbrede. Spør deg selv hvorfor du er så dypt berørt av ordene blir sagt om deg og hva du kan gjøre for å muligens endre den følelsen. Forstå årsaken til at du føler så sterkt skadet vil henvise deg til områder i livet ditt der ordene har en stor innvirkning.

Tilgi deretter glemme. Du hørt dette uttrykket mange ganger, og du sannsynligvis blir lei av å høre det igjen. Men forstår at dette er en svært kraftig kommando, som en gang fulgt, vil føre til en dramatisk endring i livet ditt. Ved å holde på de sårende ord, er du fortsatt gjør deg selv en slave til det smertefullt minne. La det gå ved å tilgi den personen som sa dem og deretter glemme den smertefulle episoden alt sammen.

Forstå formålet. Noen ganger må vi gå gjennom smertefulle øyeblikk i livet til å gjøre oss til bedre mennesker. Personen som sa de sårende ord kan være et virkemiddel for å forme deg til en sterkere person. Slutte å føle et offer, men i stedet gå utover den erfaring og bruke det som en styrke å presse deg høyere til livet ditt kall.

Skriv et brev. Skrive ned hva du føler og hvordan du føler kan hjelpe deg ut frigjøre fra din emosjonelle fengsel. Ta deg tid til journal dine følelser, eller skrive et brev adressert til den personen som har gjort urett mot deg med sine ord. Du trenger ikke å sende den. Helle ut alle følelsene dine i papir og etter at du er ferdig, brenner det. Du vil bli overrasket over hvor du gjør dette kan ta av en stor byrde på deg.

Hold deg forpliktet til å helbrede. Når du har besluttet å tilgi den personen som sa de sårende ord, det er øyeblikk når følelser av sinne og bitterhet vil prøve å krype inn i tankene dine igjen. Ikke motstå dem. I stedet, erkjenner tanker deretter kjøre dem fort ut av tankene dine. Minn deg selv at du er allerede fri fra dem. Snart nok, vil de dø, og du vil finne deg en fornyet og mye sterkere person; ikke lenger vondt og bitter.

Be for helbredelse. Gud er den største Healer av alt og ingen ting er for stor at han ikke kan gi deg. Når kampen synes overveldende, ydmyke deg for Gud og be om hans nåde for å gi deg den følelsesmessige friheten du ønsker. Han vil gi det til deg i henhold til din tro.

Ord og fraser for å beskrive Behavior

Ord og fraser for å beskrive Behavior


Mange disipliner håndtere atferdsmessige problemer som medisinsk fagfolk, lærere, psykisk helseterapeuter, sosialarbeidere, human-resource og gruppe hjem ansatte. Fagfolk i disse disiplinene arbeide med personer som har atferdsproblemer. Å kommunisere med andre og effektivt dokumentere problemene, må disse profesjonelle bruker konsekvent terminologi når de beskriver atferd. Selv om disse ordene og setningene som beskriver atferd er omfattende, er enkelte ord brukt oftere og kan klassifiseres etter kategori.

Positiv atferd

Vilkår for å beskrive behagelig oppførsel inkluderer omgjengelige, vennlig, utgående og elskverdig. Samarbeidende atferd omfatter nyttig og responsive. En person som viser avhengige atferd kan beskrives som føyelig, ivrig etter å behage eller imøtekommende. Andre positive-atferd vilkårene inkluderer taktfull, ærlig og høflig.

Likegyldig atferd

Noen atferd demonstrere likegyldighet mens resterende samarbeidsvillig. Disse atferd er generelt ansett positiv og samarbeidsvillig, siden de ikke demonstrere motstand. Eksempler på begreper for å beskrive likegyldig atferd inkluderer uforpliktende, nonchalant, passiv og nøytral.

Mild til moderat negativ eller Resistance Behaviors

Negativ atferd demonstrere motstand og er vanligvis uønsket. Personer som er bevoktet kan beskrives som reservert, motvillig, tilbakeholden, fjernt eller unnvikende. Overfladisk, overfladisk og unnvikende er andre bevoktede atferd. Surly atferd inkluderer sulky, nærtagende, pouty, grublende og barsk. Subtil fiendtlighet, lite samarbeidsvillig, vegring og manglende overholdelse er defensive atferd.

Moderat til alvorlig negative eller Resistance Behaviors

Disse atferd er vanskelig å administrere og kan demonstrere sikkerhetsrisiko. Krevende atferd inkluderer imponerende, indignert, konfronterende, dominerende og uhøflig. Fiendtlige atferd kan beskrives som egge, illeluktende og opprørsk. Eiendomspronomen, antagonistisk, opposisjonell, manipulerende og kranglete er argumenterende atferd. Fornærmende og krigførende atferd kan beskrives som hånlig, arrogant, fornærmende, trassig, truende, truende og ondsinnet.

Hvordan hypnotisere noen med ord

Hvordan hypnotisere noen med ord


Hypnose refererer til en mental tilstand av hyper-bevissthet hvor motivet er intenst fokusert på ett konsept eller idé. Hypnose brukes til å forberede folk for kirurgi, for å hjelpe håndtere smerte, for å hjelpe folk slutte å røyke og å lindre astmasymptomer. Selv om det er mange forskjellige metoder for å fremkalle denne mentale tilstand, er progressiv avslapning en enkel teknikk som vil tillate deg å bruke dine ord for å bidra til et emne fokus på kropp.

Bruksanvisning

Be motivet for å sitte eller ligge i den mest komfortable posisjonen mulig. Hvis det er nødvendig, spør deltakeren å endre til løstsittende eller mer komfortable klær. Dette vil bidra til å kutte ned på distraksjon.

Instruere pasienten til å ta et dypt pust og å forestille kroppen blir mer og mer avslappet. Bruk en langsom, bevisst tone, ikke en monoton drawl. I stedet bør i hvilket tempo du snakker matche tempoet i motivets puste.

•  Bruk sensoriske ord for å hjelpe faget fokus på avslappende bestemte deler av kroppen. Beskrive handlingen trengte å slappe avreise spenning. For eksempel si "Smooth skuldrene over baksiden av den kalde stolen" heller enn "Sitt rett opp." Ta så mye tid som er nødvendig for å bruke dine ord for å veilede faget gjennom hele kroppen.

Forsterk ved å gjenta positive setninger, for eksempel "Flott jobb!" som subjekt din synker i avslapping. Repeterende fraser legge rytme til din diksjon, noe som er viktig i å hjelpe faget opphold fokusert.

Ta faget ut av trance ved å telle til fem forover eller bakover. Uansett vil du ha klart markerte slutten av økten og tillot faget for å gå tilbake til en nøytral mentale tilstand.

Tips og advarsler

  • Ansvarlig hypnose er av den største betydning, spesielt om en motivets sett av etiske verdier. Hypnotisører bør være imøtekommende om sine metoder, og de bør verken test eller krenke forventningene til deltakeren.

Hvordan negative ord påvirker hverdagen

Hvordan negative ord påvirker hverdagen


Mange forstår ikke at negative ord kan skape negative liv. På Psych Central nettsiden, Ben Martin, psy.d., forteller at: "Det er som om vi har en intern stemme inni hodet vårt som avgjør hvordan vi oppfatter enhver situasjon." Denne interne stemmen kalles selvfølelsen, og Dr. Martin ytterligere rapporter som, "Self-talk er ofte skjevt mot det negative, og noen ganger er det rett og slett feil." Negative ord påvirke hverdagen i mange uheldige måter.

Depresjon

Personer som blir fanget i negative tankemønstre har en tendens til å øke sine depresjon nivåer. The University of Miami gjennomført en studie der de observerte både deprimert og ikke-deprimerte individer. En av forfatterne av studien, Jutta Joormann, forteller at da deprimerte mennesker ble vist en sekvens av tre ord, "Rekkefølgen av ordene slags blir sittende fast i sitt arbeidsminne, spesielt når ordene er negative." Deprimerte personer har i hovedsak fått "stuck" i negative tankemønstre. Negative ord kan bokstavelig talt dra en persons emosjonelle tilstand ned i depresjon, og dette mønsteret av negativitet kan brytes ved å tenke positive tanker med vilje, på en vanlig basis.

Adverse Child Development

Negative ord som snakkes høyt har evnen til å skade folk som overhøre dem, selv om de ikke er rettet mot dem personlig. Barns utvikling spesialist Deborah Wood, PhD, rapporterer at giftige ord kan negativt påvirke barns generelle følelse av velvære. Noen eksempler på negativ tale som kan skade et barns sunn utvikling inkluderer: trash talk på sportsarrangementer, vanærer ens foreldre i påhør av dine egne barn, eller snakke uten hensyn til din egen mann eller kone. Dr. Wood oppmuntrer foreldre til å innse at deres barn kan høre de negative tingene de sier, og at de kan bli negativt påvirket av disse negative ord på en daglig basis.

Energi Drain

Når du snakker og tenker negative ord på regelmessig basis, vil du sannsynligvis oppdage at energinivået synker dramatisk. I tillegg, vanligvis negative folk kan også tappe den positive energien av folket i sin omgangskrets. I sin bok Hvordan man skal håndtere negative mennesker, sier Catherine Pratt at negative folk kan få andre til å føle seg utmattet, eller deprimert. Dette kan resultere i en minkende mengde av venner, som folk ikke liker å være rundt mennesker som drar dem ned i stedet for å bygge dem opp.

Mangel på motivasjon

Folk som hele tiden hengir seg negative selvfølelsen eller snakker negative ordene høyt i løpet av hverdagen tendens til å mangle motivasjon til å utnytte nye muligheter for personlig vekst eller økonomisk velstand. På Pick The Brain nettside, forfatter av Horwood Motivasjon System, melder Shawn Horwood at "negativitet kan suge motivasjonen rett ut av deg." Hvis du antar at nye muligheter vil slå ut negativt, vil du finne det vanskelig å mønstre opp motivasjonen nødvendig å gå ut en take risiko i hverdagen.

Hvordan bruke progesteron krem ​​som skal utelates Periode

Det er mange grunner en kvinne kan ønske å undertrykke en periode ved hjelp av progesteron. Timing av menstruasjonssyklusen kan utføres av personlige grunner som en ferie eller hendelse, mens kvinner som har en lutealfase defekt som har blitt gravid kan også bruke progesteron for å utsette menstruasjonen og forhindre en spontanabort. Ved hjelp av progesteron krem ​​kosttilskudd vil øke kroppens naturlige nivået av progesteron for å utsette en periode.

Bruksanvisning

•  Begynn å telle menstruasjonssyklusen fra første full flyt dagen i perioden. Denne dagen er nå syklus dag én.

På syklus dag 10, begynne å bruke progesteron krem. Anvende 20 mg av progesteron krem ​​til huden på nakken, buken eller lår. Den progesteron vil bli absorbert gjennom huden.

Gjenta påføring av krem hver 24. time inntil en menstruasjon er ønsket. Rotere mellom de områdene hvor kremen påføres.

Å bringe på menstruasjon, slutte å bruke progesteronkrem. Tilbaketrekking fra progesteron vil føre til utbruddet av menstruasjon. Dette vil også skje hvis en dose hoppes eller savnet. Når menstruasjon inntreffer, ta minimum en fem dagers pause fra å anvende krem ​​for å tillate hormoner for å rebalansere.

Gi trøstende ord for den døende

Ingenting er sikrere enn døden og skatter, men at kunnskap ikke gjør det enklere når vi har å forholde seg til en kjær eller venn som er døende. Lære å trøste noen som har nylig blitt truffet med en dødelig diagnose kan være vanskelig. Det kan være svært vanskelig å finne de rette ordene for å trøste noen i denne situasjonen. Her er noen måter å vurdere.

Bruksanvisning

•  Finn ut om den personen som er døende ønsker deg rundt ham. Noen mennesker i denne situasjonen er ikke klar til å snakke med noen om sin forestående død. Gi personen plass og tid til å forstå sin situasjon. Spør ham om han ønsker tid til seg selv, eller om han foretrekker du å være tett på hånden.

Vær forberedt på å bare lytte. Personen kan ikke ønsker å si noe. Hun kanskje bare liker du å høre hennes frykt, tanker eller bekymringer. Fortell henne at du er der for å lytte.

Forsikre den døende at du er der for å gjøre hva han trenger. Bare det å vite at du er der kan bety verden for ham.

Spør døende person hvis hun har noen uferdige saker du kan hjelpe henne fullstendig. Kanskje du kan hjelpe henne ta kontakt med en venn hun mistet oversikten over, eller hjelpe henne avgjøre hennes økonomiske virksomhet. Uansett hva du kan gjøre for henne, tilby din hjelp.

Tips og advarsler

  • Vær ærlig. Hvis du synes det er vanskelig å si noe, bare fortelle den personen du har problemer med å komme opp med de riktige ordene, og forsikre ham om at du er der for ham når han kan trenge deg.
  • Nå er ikke tiden for å avgjøre en score med den døende. Hvis hun en gang gjorde noe som kanskje har opprørt deg, la henne være i fred.

Tale hindringer i Children

Tale hindringer i Children


Som barn utvikler seg i de første fem årene av sitt liv, kan du merke noen problemer når det kommer til hans utvikling av tale ferdigheter. Ofte barn utvikler tale hindringer som gjør det vanskelig for dem å uttrykke seg eller kommunisere effektivt. Tidlig intervensjon er nøkkelen når det gjelder å finne terapeutiske løsninger på tale hindringer. Det finnes noen typer tale hindringer som er ganske vanlig i tidlig barndom, de fleste som kan utbedres med tale terapi og øvelser.

Stamming

Stamming er en vanlig talefeil. Så mange som 20 prosent av barn vil gå gjennom et stadium av stamming, som det fremgår av Stamming Foundation of America. Stamming ofte manifesterer seg i tidlig barndom, og hvis den forblir ubehandlet kan utgjøre et stort problem i fremtiden kommunikasjon som barnet modnes. Stamming karakteriseres som en gjentatt av enkelte bokstavlyder, forlengelse av visse brevet lyder, eller enda en stopp av tale i midten av et ord eller en setning. Stamming er i stor grad genetisk og kan utbedres med vanlig tale terapi.

Cluttering

Ved første øyekast kan cluttering synes å være den samme som stamming, men det er faktisk et mye annet hinder. Cluttering er preget av unaturlige pauser i talen. Mens et barn som stammer vet hva han ønsker å si, men har problemer med å si det, et barn som rote har ofte lange pauser av å ikke vite hva jeg skal si. Tale er uorganisert, hakkete og ofte vanskelig å forstå. Terapi er nødvendig slik at barnet kan lære å organisere sine tanker før du snakker og snakker langsomt og tydelig.

Artikulasjon Disorder

Artikulasjon lidelse avtaler direkte med et barn, manglende evne til å artikulere enkelte lyder i tale. Dette kan manifestere seg som en lespe i en manglende evne til å gjøre en 'th' lyd, og mange barn har problemer med å erstatte en 'w' lyd for en hard 'r' lyd. Oftest er disse lidelsene korrigert med alder som barnet blir mer trygg i sin tale. Imidlertid kan tale terapi være nødvendig hvis problemet ikke løser seg selv.

Fonologiske Disorder

En fonologisk lidelse er et hinder som finner sine røtter i vanskeligheten at noen barn har med å uttale ord som begynner med to konsonanter. På grunn av dette, vil barn bare uttale ett av ordene eller utelate bokstavene helt, noe som resulterer i ødelagte og forvirrende tale. Dette er enda et hinder som er utbredt i tidlig barndom, men er løst som barnet aldre. Du kan høre denne type tale i en pjokk, men at barnas tale problemet vil løse med alderen.

Apraksi

Apraksi av tale oppstår når et barn ikke er i stand til å bevege munnen og tungen til å lage felles brev og ord lyder. Han kan ha problemer med strenger bestemt ord lyder sammen som munnen posisjonering endringer. Barn med tale apraksi mangler skikkelig kontroll for å gjøre bokstavlyder og kan bli frustrert i å prøve å gjøre brevet lyder at de hadde gjort ubevisst. Munn øvelser som blåser bobler eller gjør kysse lyder kan hjelpe et barn få bedre kontroll over musklene i munnen og tungen for å bøte på dette hinder.

Hva er Dysgraphia Spelling?

Hva er Dysgraphia Spelling?


Studenter med dysgraphia, en lærevansker som hemmer skriftlig uttrykk, ofte sliter med rettskrivning fordi de skrive brev i ustand, komponere ord baklengs, la ut deler av ord, eller utelate tegnsetting.

Årsaker

Fordi skriving knytter mange komplekse hjernefunksjoner, kan Dysgraphia oppstå fra noen svakhet i den lenken, inkludert skade på deler av hjernen.

Folk diagnostisert med Dysgraphia kan utvise dysleksi, auditiv eller språkbehandling svakhet, ADHD, visuelle behandlingsproblemer, eller sekvensiell behandling svakhet.

Tegn og symptomer

Dysgraphic forfattere vise tidlige tegn på utfordringer stave ved å blande opp små og store bokstaver, bruker uleselig håndskrift, holder en penn forkjært, og vises frustrert som de organiserer ord og tanker på papir.

Studenter med dysgraphia ofte viser en markert gap mellom muntlig og skriftlig forståelse - kommuniserer tanke gjennom tale, men ute av stand til å gjøre det samme på siden. Deres evne til å skrive synes ikke å matche deres intelligens.

Strategier

Vellykket behandling med staving Dysgraphia tar tid, krefter, og en sterk støtte system av elever, foreldre og lærere.

Strategier inkluderer skisserte tanker før du skriver, dikterer ideer til en båndopptaker, praktisere tastatur ferdigheter i stedet for håndskrift, og bruke dataprogrammer for å sjekke stavemåten.

Forskning

Selv Dysgraphia utgjør en livslang utfordring, viser forskning at folk kan håndtere effektivt med dette lærevansker og andre relaterte forhold. Når riktig diagnostisert, elevene raskt etterlate sine tidligere etikettene av "slow" eller "baklengs", fremover til å bli trygge achievers via alternative læringsstiler.

Personer med Dysgraphia

Kjente personer med dsylexic Dysgraphia inkluderer Pres. George Washington, general George Patton, vitenskapsmannen Albert Einstein, og krimforfatter Agatha Christie.

Hvilke matvarer føre til vekttap?

Hvilke matvarer føre til vekttap?


Når du starter lav-kalori vekt-tap programmer, Kosten er i utgangspunktet oppfordres fordi pounds kommer av seg raskt de første ukene. Etter flere uker eller måneder, men deres metabolisme og innledende fremgang bremser som sine organer justere til mindre mat. Det er da det er vanskeligere å holde fokus og fortsette å gå ned. Men ved å velge mat som fremmer vekttap, kan dieters holde ut og nå sine mål vekter.

Betraktninger

Matvarer som fremmer vekttap er de matvarer mest effektive i å brenne kalorier. De er mat som dempe sult, noe som gjør Kosten føler seg full i stedet for å utløse sine lyster. Jo mer en mat er i sin naturlige tilstand, jo bedre er det for vekttap. Med andre ord, begrense eller unngå bearbeidet mat. Andre matvarer som passer for vekttap er de rike på fiber mens lav i fett og raffinert sukker.

Identifikasjon

Velg ferske, naturlige grønnsaker, og unngå stekt grønnsaker og de som pakket i sauser. Noen gode valg er rosenkål, kål, gulrøtter, blomkål, mais, agurk, grønne bønner, grønne bladgrønnsaker, belgfrukter, sopp, poteter, squash, søtpoteter og yams.
Velg frisk frukt i sin naturlige tilstand, som epler, aprikoser, bananer, bær, honningmelon, sitrusfrukter, fersken og pærer. Inkluder naturlige fruktjuicer og usøtet, hermetisert eller frosne frukter pakket i vann eller juice. Unngå hermetisert eller frosne frukter som er søtet eller pakket i sirup.

Typer

Hele korn er gode vekttap matvarer i motsetning til bearbeidet korn. Selv om alle korn begynner som hele korn, bearbeidet korn fjerne kli og kim, redusere fiber og andre næringsstoffer. Ved å utelate for mye fiber, er kornet ikke som fylling, utløser overspising. Hel-korn matvarer inneholder hvete, eik, bygg, hirse og hel-korn brød.
Fettfattig mat hjelpe til med vekttap. Sjekk alltid etiketter for fett gram.
Proteinrik mat bra for vekttap inkluderer egg, fisk magert kjøtt, fjærfe, belgfrukter og tofu, i motsetning til pølser, pølse og stekt fisk.
Velg nonfat meieriprodukter i stedet for helmelk og fete oster.
Gode ​​flytende fett for vekttap inneholder olivenolje, saflorolje og solsikkeolje.

Fordeler

Foruten å miste vekt, plukke matvarer som hjelper deg ned i vekt i stedet for bare å redusere kalorier fordeler din helse. For eksempel, helkorn har vesentlig antioksidanter samt mineraler, B-vitaminer og komplekse karbohydrater. Ved å velge hele korn i motsetning til bearbeidet mat, får du balansert ernæring.

Advarsel

Sukker er kjent av mange navn. Andre navn inkluderer brunt sukker, glukose, sukrose, maissirup og druesukker fruktose, blant mange andre. Vær forsiktig med de "100-kalori pakker", fordi mange er fylt med tilsetningsstoffer, karbohydrater og tomme kalorier.

Misforståelse

Noen ganger Kosten er villedet, tenker sine lav-kalori diett jobber fordi de har mistet en betydelig mengde vekt på først. Men, de har faktisk mistet det meste vann i stedet for fett. For å gå ned i vekt, må du miste fett, ikke vann.

Forebygging / løsning

Å lage mat for tørt, for eksempel alltid bruker no-fett salatdressing og en vanlig bakt potet, kan være greit midlertidig. Men etter en stund, kan du bli fristet til å helle på en flaske vanlig salat dressing og laste bakt potet med alle de fetende statister. I stedet kompromiss. Har en lav-fett salatdressing, nøye målt. Snarere enn duskregn den på salat, bestille den på siden, dyppe salaten inn i det, eller måle den ut og deretter kvitte seg med resten. Velg en spiseskje av lav-fett rømme, eller bruke vanlig yoghurt for en bakt potet.

Diet Tips for South Beach

The South Beach dietten er en av de mest populære diett planer i USA. Utviklet av Dr. Arthur Agatston, en kardiolog, er denne dietten en mindre alvorlig ta på low-carb trend, og tar til orde for sunne valg med vekt på protein og sunt fett. Det tar litt arbeid å innlemme South Beach dietten inn i din livsstil, men med noen tips og triks kan det gjøres.

Plan Ahead

Det er veldig lett å få off-spor på en diett som South Beach når du ikke tar deg tid til å planlegge fremover. Du bør sette seg ned hver helg og planlegge kommende uke. Enten du bruker penn og papir eller en datamaskin regneark, er det viktig å bo på sporet som du vet hva du spiser og når du spiser det. Under planlegging, bør du lage en handleliste basert på de måltidene du planlegger å spise. I tillegg bør du sørge for å planlegge snacks også. Være forberedt på uventede situasjoner - hvis du vet at kontoret planlegger en se lunsj, eller hvis du har foreløpig planer for middag med venner på fredag ​​kveld, lage to planer for disse dagene. Det vil alltid være variabler, men hvis du har en plan i hodet ditt er det mye lettere å holde fokus på målet ditt, og ta de riktige kosthold valg.

On-the-Go

Slanking kan være vanskelig når du er ute av huset for åtte timer om dagen. Det spiller ingen rolle om du kjører ærend eller arbeider en 9 til 5 jobb: å spise på farten kan være vanskelig. I en perfekt verden, ville alle på South Beach har en diett vennlig måltid levert til dem på hvert veikryss, men dessverre må vi ta vare på oss selv. Det lureste er å gjøre dine lunsjer og snacks natten før. Hold deg til de standarder som lav-fett ost pinner, grønnsaker og hardkokte egg til dine snacks. Til lunsj, er en salat en flott innsats. Kaste litt salat i en beholder og fyll Ziploc poser med de andre ingrediensene. Ta med deg en boks med vann-pakket tunfisk å drenere og kaste på toppen. Heldigvis, med South Beach, kan du nyte en rimelig del av noen dressing, så kjøp en flaske og oppbevar den i kjøleskapet på jobben.

Eating Out

Spise ute kan være skremmende når du er på en lav-carb plan som South Beach. De fleste restaurantene har en brødkurv etterfulgt av masse og masse høy fett og carb alternativer. Du kan alltid finne erstatninger, men og litt videre planlegging går en lang vei. Ringe restauranten på forhånd, og sjekk på nettet for sin meny. Du kan planlegge ut hva du ønsker å spise før du selv kommer dit. Hvis din dining følges ikke tankene, be dem om å holde brødkurv. Når du bestiller, må du huske å be om erstatninger. For eksempel, hvis du vil ha en burger, be om det uten bun, og erstatte noen bønner for pommes frites. Fisk er alltid et godt valg, spesielt på en salat - be om et stykke grillet laks på en salat, men utelat krutonger og andre high-carb alternativer som kan komme med det.

Juridiske definisjonen av hørselshemmede

Av lovene i Americans with Disabilities Act (ADA), et verdifall som kan betraktes som en funksjonshemming er en som begrenser en stor livet aktivitet, eller vesentlig begrenset store livet aktivitet i det siste. Det finnes ulike nivåer av nedsatt hørsel: en mild hørselstap, mild til moderat hørselstap, moderat til alvorlig hørselstap og døvhet.

Funksjoner

Nedsatt hørsel er begrenset evne til å oppdage, differensiere, eller prosess lyd. Alvorlighetsgraden av et hørselstap er bestemt av en audiograf etter at han gjennomfører en hørselstest på en pasient. Testen inkluderer, men er ikke begrenset til pasienten reagerer på en rekke signaler, repeterende ord og lytter til ordene med overflødig bakgrunnsstøy. En talefeil, rotete tale, eller en alvorlig lisp er alle tegn på mulig hørselstap.

Definisjoner

Ifølge USLegal Definisjoner, er hørselshemmet hel eller delvis reduksjon i evnen til å oppdage eller forstå lyder. Det kan være alt fra en mild hørselstap til total døvhet. US Census Bureau bruker ADA definisjon av verdifall og utvider på det å si at en person er hørselshemmet hvis han eller hun er over 16 år gammel og har problemer med å utføre en eller flere funksjonelle aktiviteter, herunder å høre eller snakke.

Betydning

I samsvar med høre-it.org, nedsatt hørsel påvirker over 31 millioner amerikanere - omtrent 10 prosent av befolkningen. Av hørselshemmede befolkningen, bare ca 23 prosent faktisk bruke høreapparat.

Betraktninger

Det kan være vanskelig å vite om noen er hørselshemmet; Det er ofte referert til som "den usynlige uførhet." Høreapparater er noen ganger umulig å se, og hvis den hørselshemmede person ikke har en talefeil, kan det være lett å glemme at han er svekket.

Berømte Ties

Helen Keller var den første døv og blind person å oppgradere fra college og var også en verdensberømt foredragsholder og forfatter. Ludwig Van Beethoven ble helt døv, men klarte å spille musikk og lykkes som en av de største musikere og komponister i historien.

Trenger jeg å ansette en advokat til fil for funksjonshemming?

Filing for Social Security Disability virker som en skremmende og overveldende oppgave; du allerede er fysisk eller mentalt utfordret og skjemaene og instruksjoner involvert kan se ut som et uoverstigelig fjell. Du ønsker å sørge for at du fylle ut og sende inn skjemaene riktig å øke sjansene for godkjenning, men du er bare ikke sikker på hva de skal inneholde og hva som skal utelates. Du lurer på, som du ser på alle papirene, hvis du er i stand til å gjøre det selv eller om du bør søke juridisk representasjon. Her er litt informasjon som kan hjelpe deg å avgjøre.

Funksjonshemming Bestemmelse

Under den føderale Social Security Disability Act, "funksjonshemming" betyr "manglende evne til å engasjere seg i noen vesentlig inntektsgivende aktivitet på grunn av noen medisinsk bestem fysisk eller mental svekkelse som kan forventes å resultere i død eller har vart eller kan forventes å vare en sammenhengende periode på ikke mindre enn 12 måneder, eller blindhet ".

Hvis du har vært ute av stand til å arbeide på grunn av en medisinsk tilstand som ikke kommer til å få noe bedre, filing for Uføreytelser er fornuftig. Se din omsorg leverandøren regelmessig, følge deres ordre, ta dine resepter og har godt dokumenterte medisinske poster, fordi alt dette vil bli gransket når du søker om ytelser.

Hjelpe deg selv

Mens du kan sikkert filen din funksjonshemming hevder selv, husk stress som er involvert i vente denne prosessen ut. Er du sikker på at du kan fylle ut alle papirene på riktig måte? Vil du være i stand til å holde styr på alle de tingene du burde ha tatt, som din journal? Vil du være i stand til å løse spørsmål under prosessen, for eksempel om du skal sende inn kopier av oppdaterte medisinske poster etter at du filen? Vil du bekymre deg for at ditt tilfelle har falt mellom to stoler når du ikke har hørt noe i månedsvis? Dette er alle spørsmål som du må stille deg selv før du bestemmer om du bør gjøre innlevering selv. Dette kan være din eneste sjanse til å garantere en inntekt og medisinsk dekning, så hvis du velger å gjøre det selv, sørg for at du kan håndtere det.

Svært få krav er godkjent på første program, men du kan øke disse sjansene ved å sende up-to-date medisinske poster og en av restfunksjon Kapasitet Form (RFC) fra legen din. Hvis du blir slått ned, påklage vedtaket. Hvis du blir slått ned på klagen, ber om en administrativ Hørsel, som vil være en ansikt-til-ansikt høring med en Administrative Law Judge, som ikke er så skummelt som det høres ut. Under rettsmøtet, vil dommeren stille deg spørsmål, og det kan være en yrkes ekspert der for å se om han / hun tror det er andre jobber du kan gjøre.

Få hjelp med krav

Du tror kanskje at du ikke har råd til en advokat til å representere deg. Dette er et spesialisert område av loven som har spesifikke regler for hvor mye en advokat kan betales, og bare hvis du vinner ditt tilfelle. Med andre ord, hvis du ikke vinner, skylder deg ingenting. En funksjonshemming representant, eller advokat, er begrenset til å samle inn 25% av back-pay skyldte til deg, med en grense på $ 5300. Når du tenker på at sjansene for godkjennelse på en Administrative Hearing nivået betraktelig bedre når du blir representert av en advokat, er det fornuftig å ha en ved din side.

Mens du kan få tak i en advokat på ethvert stadium av prosessen, kan du spare deg mye stress ved å gjøre det tidlig. La advokat bekymre møte tidsfrister, noe som gjør at den aktuelle papirene er i orden og at alle jeg er er prikkete og t-er krysset.

Vær forberedt på å vente. Enten du representerer deg selv eller ha en advokat, det tar så mye som to år på å nå en slutt på prosessen.

Ulike typer tale hindringer

Ulike typer tale hindringer


Logopeder arbeide med kunder som har en rekke taleforstyrrelser. Stamming, ganespalte, utvinne etter en hodeskade, ordvalg problemer og dysleksi er alle grunner til at en person kan søke hjelp fra en tale patolog. Logopeder hjelpe mennesker møtes mål med sine taler, for å minimere de hindringer som hemmer deres kommunikasjon. En talefeil er noe som hemmer en persons talende evner på et bestemt språk.

Fysiske Hindringer

Mange fysiske hindringer hemme en persons evne til å uttale visse ord eller lyder. En ganespalte kan den mest dominerende talefeil. Ganespalter og hareskår oppstå når en babyens munn ikke danner skikkelig, etterlot et hull mellom taket av munnen og nesehulen. Denne typen misdannelses og andre fødselsskader av tunge, munn eller svelg kan være hindringer. Muskuløse problemer, slik som hypotoni (lav muskeltonus) og dysfagi (vanskeligheter swalowing) kan også forårsake problemer med tale.

Sykdom og lidelse

Mange mentale hindringer skape problemer for en persons tale, selv om disse er vanskelig å diagnostisere fordi det i mange tilfeller har de ikke en fysisk manifestasjon. Afasi, for eksempel, er en tale lidelse som påvirker de områder av hjernen som bruker språk. Det resulterer i en persons manglende evne til å gjenkjenne eller språkbruk. Krampaktig dysfoni er en annen tilstand som fører til en person til å ha gjentatt spasmer når du snakker, som avbryter flyten av ord.

Ikke-fysiske Hindringer

Det er mange tale hindringer som ikke er fullverdige hjernen lidelser, men likevel hindrer de mentale prosessene som trengs for tale. For eksempel ikke stamming ikke stamme fra en fysisk defekt eller problem, men det er manifestert i en fysisk måte. Personer som stammer gjenta visse lyder igjen og igjen, og de er ikke i stand til å si resten av et ord, en frase eller en setning. Andre ikke-fysiske lidelser kan omfatte monotone tale, taushet, rot, volum problemer, spørsmål om passende tale og uttale av ord.

Kulturelle Hindringer

Mange logopeder arbeide med tale hindringer som spinner rundt rasemessige, kulturelle, økonomiske, seksuelle og regionale aspekter. De hjelper personer med mønstre av kommunikasjon er kanskje ikke hensiktsmessig eller egnet for et bestemt miljø. For eksempel kan en ung student har problemer på skolen fordi hennes tale er strødd med ord som "like", "uh" eller "um". Et annet hinder kan stamme fra å lære engelsk som andrespråk og har problemer med sine forskjeller fra et morsmål.

Slik Cure stammende med hypnoterapi

Slik Cure stammende med hypnoterapi


Mange mennesker har problemer med stammende, mer kjent som stamming, hvor folk blir sittende fast gjenta begynnelsen av et ord eller en setning før endelig si hva de ønsker å si. Det er en mulig kur med hypnoterapi. Klinisk hypnoterapi kombinerer hypnose og terapeutisk råd. Studier viser det kan være en raskere og en mer permanent behandling enn de fleste i bare noen få økter.

Bruksanvisning

•  Finn en lokal hypnoterapeut nettet eller gjennom gule sider. Mange terapeuter som spesialiserer seg på hypnose spesialister på stammende. Ring legen først for å diskutere sine metoder og kompetanse.

Forvent å bli guidet inn i en hypnotisk tilstand. Hensikten er å bruke hypnose som en tid til å initiere psykologisk terapi. Det vil variere fra intensiv undersøkelse til tillit problemer avhengig av personen.

Bruk hypnoterapi som en tid for å oppnå en rolig tilstand å oppleve innbilte situasjoner som om de er virkelig skjer akkurat da. Under hypnose, er en pasient mer villige til å akseptere forslaget om tillit i tale eller vender det underliggende problemet som forårsaker talefeil.

Lær å bruke selvhypnose utenfor de vanlige økter. Terapeuten vil oppfordre deg til å bruke teknikken på vilje før vanskelige situasjoner og som en daglig praksis. Studier viser at den pågående bruk av selvhypnose er like viktig som de første besøk med din terapeut.

Tips og advarsler

  • En del av problemet med stammende er igjen motivert. Bli oppmuntret. Flyt av talen har vist seg å forbedre i bare noen få økter.