Digidexo.com

Hvordan å behandle gulsott med naturlig rettsmidler

Gulsott er den tilstand der hud og øyne blir gule på grunn av en høyere enn normalt nivå av bilirubin. Gulsott er en av de mest vanlige typer av leversykdom, og kan være forårsaket av mange forskjellige tilstander og sykdommer. Flere naturlige rettsmidler vil bidra til å behandle denne leversykdom. (Selvfølgelig, hvis du har blitt diagnostisert med eller selv tror du har gulsott, bør du kontakte lege på en jevnlig basis.)

Bruksanvisning

MIX1 ss. honning med en banan til de danner en lime. Konsumere denne lim to ganger om dagen for å behandle gulsott.

•  Bland 4 ss. limesaft med 8 oz. av vann og drikke denne blandingen en gang daglig. Limejuice har vist seg å være fordelaktig ved behandling av leversykdommer, spesielt gulsott. Konsumere denne blandingen på en daglig basis før tilstanden har blitt nøytralisert.

Skjær en hel sitron i to og juice en av sitron halvdelene i et glass. Legg 1/2 kopp rødbete juice til glasset og bland i flere minutter. Drikk denne blandingen på en daglig basis for å skylle ut leveren og behandle symptomer på gulsott.

Kok 8 oz. vann. Når vannet er på en byll, legge til 10 sitron blader. Dekk vannet og la bratt i 5 til 10 minutter. Drain bladene ut av vannet og drikke denne blandingen på en daglig basis for en hel uke for å behandle gulsott.

Drink 4 oz. av gulrot juice hver morgen eller kveld for å hjelpe rense leveren og reparere eventuelle skader som har blitt gjort. Fortsett å drikke gulrotjuice hver dag frem til gulsott har forsvunnet.

Tips og advarsler

  • Alltid legen din før du utfører noen av disse rettsmidler. Å drikke mye vann er avgjørende for sunn leverfunksjon. Konsumere minst 10 8-oz. glass vann om dagen.
  • Hold deg unna smør, stekt mat og krydret mat hvis du har blitt diagnostisert med gulsott eller andre leversykdom.