Digidexo.com

Hvordan å miste fem pounds enkelt

Hvordan å miste fem pounds enkelt


Det finnes utallige dietter der ute, og argumentene for og mot dem er uendelige. Det beste du kan gjøre er å undersøke hva slags kosthold høres riktig for deg. En drastisk reduksjon av karbohydrater er blitt kjent for å hjelpe slankere miste vekt raskt. Du kan også prøve en del kontroll diett - begrense dine porsjoner kan gjøre utslaget. Mens det er ingen hemmelighet at å spise sunt og regelmessig mosjon vil gjøre underverker for de fleste, noen ganger trenger du bare et lite hopp start for å oppnå en rask fem-kilos vekttap. Men konsultere legen din før du starter noen vekttap diett, spesielt hvis du har spesielle helsemessige forhold.

Hvordan å miste fem pounds enkelt

Porsjonskontroll

Nyt maten, men begrense porsjoner. De fleste måltider servert på restauranter er tre ganger så stor som magen. Hvis du spise buffet-stil, kan du være å spise så mye som seks ganger magen størrelse på bare ett måltid.

Lag en knyttneve. Størrelsen på knyttneve er den omtrentlige størrelsen på magen din. Bruk denne enkle måle justere matinntaket. En forrett delen er vanligvis den riktige størrelsen for et måltid.

Bruk håndflaten til å få en følelse av hvor mye protein du bør spise til enhver måltid. Fyll resten av liten tallerken med grønnsaker.

Begrens dessert til tre små biter. Porsjonskontroll er ikke om å frata deg av noen form for mat - selv dessert. Porsjonskontroll er om å begrense mengden mat du putter inn i kroppen din, og dermed begrense kaloriinntaket også.

Lavere Karbohydrater

Reduser karbohydrater for raskt vekttap. Limit karbohydrater som som brød, korn, ris, stivelsesholdige grønnsaker og frukt, og øke inntaket av proteiner og fett. Et daglig inntak grense på 50 til 150 g karbohydrater er den ideelle.

Velg en lav karbohydrat diett som passer dine mål. Eksempler på low-carb dietter inneholder Atkins diett og Zone dietten. Hver diett har sine egne begrensninger og forslag; eksperiment for å finne ut hvilken som fungerer best for deg.

Konsumere en lav-karbohydrat diett med fokus på økologisk kjøtt, frittgående fjærfe, frisk villfisk, økologiske egg og noen nonstarchy økologiske grønnsaker som asparges, artisjokker og brokkoli. Skjær ut korn, bønner, frukt, brød, søtsaker, pasta og stivelsesholdige grønnsaker, som poteter. Prøv å spise fersk, økologisk mat så ofte som mulig. Dette er bedre for kroppen din generelt, men vil også hjelpe din fordøyelsesprosessen, siden færre hormoner og plantevernmidler vil være tilstede i maten.

Øk vanninntaket i løpet av din diett for å skylle ut urenheter i muskler og annet vev. Du kan velge å presse litt frisk sitron i vannet ditt, eller sette den med noen agurk skiver, for variasjon.