Digidexo.com

Hvordan behandle tarm lidelser

Hvordan behandle tarm lidelser


Tarm lidelser er svært vanlig. Slike problemer påvirker våre tarmer som omfatter tarmkanalen. Menn, kvinner, barn og voksne kan alle få problemer som påvirker tarmen.

Det finnes mange forskjellige typer lidelser som påvirker tarmer inkludert IBS - irritabel tarm, kolitt, gastroenteritt, magesår, divertikkelsykdom, tykktarmskreft, Crohns sykdom, etc. Det er mange andre tarmlidelser, men disse er noen av de vanligste.

Disse forstyrrelser behandles på en rekke forskjellige måter. Her er noen av de mer vanlige behandlingsmetoder for tarm sykdommer:

Hvordan behandle tarm lidelser

En kolon renser og Avføringsmidler - Disse fungerer fint for å rense ut tarmen. Mange mennesker med mageproblemer har problemer med forstoppelse. Et kolon rens arbeider for å løse ulike tarmsykdommer ved å skylle ut systemet av ikke bare bygget opp avfall, men også fra ulike giftstoffer som har utviklet seg i tykktarmen og tarmen. Kolon renser kommer i en rekke forskjellige typer og to av de mest populære inkluderer: fiber kosttilskudd og bentonitt leire. Den bentonitt leire virker til å absorbere de giftstoffer som en svamp.

Endret kosthold - Ofte bare enkle endringer i kostholdet kan endre tarm lidelser. Noen mennesker trenger mer fiber i kosten, mens andre krever mindre. Noen mennesker med divertikulitt kan være nødvendig å midlertidig endre sitt kosthold å kutte ut fiber og fullkorn inntil divertikulitt symptomene har gitt seg. Igjen, hvordan du endrer kosthold vil være avhengig av den eksakte type tarmlidelse du lider.

Kirurgi - Kirurgi er et alternativ for noen mennesker med tarmlidelser. Kirurgi er oftest nødvendig for folk som lider av alvorlige sykdommer som kreft i tykktarmen. Det kan også være nødvendig dersom visse mage lidelser har fått lov til å utvikle seg og forårsake betydelig skade på kroppens system.

•  Medikamenter - Medikamenter blir brukt til å behandle en rekke forskjellige tarmsykdommer. Personer som lider av en ulcer kan gis syre reduksjonsgir, syreblokkere eller vismut. Personer med IBS kan være foreskrevet anti-depressiva eller antispasmodics. Typen av medisiner fore vil være avhengig av den nøyaktige type tarm forstyrrelse pasienten lider av.