Digidexo.com

Virkningene av Lotion på fuktighet oppbevaring

Virkningene av Lotion på fuktighet oppbevaring


Fuktighet kan la huden din på en rekke måter, alt fra dehydrering til fordampning. Fordi epidermis (eller laget av huden på kroppen) er kroppens største organ, beskytte og opprettholde en sunn hud er nøkkelen til å være en frisk person. Lotion hjelpemidler i hudpleie ved å hjelpe huden å holde på fuktigheten og forebygge tilstander forbundet med tørr hud, for eksempel eksem, utslett og kviser.

Hvordan huden mister fuktighet

Huden naturlig utskiller oljer og et materiale som kalles talg, som er en fuktighetsgivende element som bidrar til huden opphold ved å sirkulere frisk næringsstoffer mellom lagene av huden. Det gjør huden smidig og forhindrer infeksjoner i tillegg. Når du renser huden din, fjerner du sebum sammen med annen smuss og skitt av vaskemidler og såper, som etterlater huden tørr. Fordampning og svette også fjerne talg.

Hvordan Lotion Works

De ytre lag av en persons hud er sammensatt av døde celler, som beskytter de indre lag av levende celler fra eksponering til omgivelsene. Fordi disse cellene beskytte andre levende celler, må de bli opprettholdt og fuktes, som er det lotion gjør. Lotion gir disse cellene fuktighet og beskytter også fuktighet som allerede finnes i cellene. Noen kremer kan sitte på toppen av huden som et beskyttende lag, og andre kan bli absorbert inn i huden for å fylle opp næringsstoffer.

Aktive ingredienser i Lotion

Det er tre materialer i lotion som gir næringsstoffer og bidrar til å holde på fuktigheten i huden: emollients, humectants og emulgatorer. Emollients er biologisk nedbrytbare materialer som gir næring til huden og gjør den myk og smidig. Fuktighetsbevarende midler bidra til å beholde fuktighet og hindre tørrhet ved tilsetning av et ekstra lag til huden. Emulgatorer er en blanding av vann og olje som danner basis for lotion. Noen ganger kan lotion inneholde en liten mengde alkohol sammen med emulgatorer, noe som gjør det lettere å påføre lotion, men kan tørke ut huden over tid.

Fukt og aldring

En fersk studie av Germaine Muniz ved Cantor Research Laboratories fant at en hudkrem som heter Skin MD Natural kan hindre eller forsinke den naturlige aldringsprosessen i huden med daglige programmer. Betydningen av denne studien, sammen med sin positive resultater for Skin MD Natural merke, er at å holde på fuktigheten i huden kan også bremse aldringsprosessen. Huden naturlig blir rynkete og saggy, og beholde fuktighet kan motvirke denne prosessen.