Digidexo.com

Psyllium & bentonitt Cleanse

Den kolon-funksjon i kroppen er å bidra til å fjerne de uønskede giftstoffer fra våre systemer. Selv om mange eksperter sier at den menneskelige kroppen gjør en tilstrekkelig jobb med å fjerne disse giftstoffene selv, har atter andre funnet at rensing av tarmer kan forbedre deres helse og velvære. Mens det er mange produkter der ute for å hjelpe deg å rense systemet, har bruk av bentonitt leire og psylliumfibre blitt funnet å være svært trygge og effektive rensemetoder.

Bruke bentonitt å rense

Tar bentonitt kosttilskudd er en sikker og populære måter å hjelpe på en sunn kolon rens. Bentonitt er et sterkt mineralisert leire tatt fra vulkansk aske som dannes til en gel når det blandes med vann. Mens i tykktarmen det binder giftige stoffer til det, som det kan deretter transporteres ut av tarmer. Etter rensing av tarmer og fjerne uønskede giftstoffer, det etterlater seg kolon vegger mer forberedt på å absorbere vitaminer og mineraler for å skape en sunnere kropp. Bentonitt leire blir vanligvis solgt som en tykk, lysegrått gel som er smakløst, men kan også komme i en pulver-eller kapselform.

Tar bentonitt Trygg

Det er mange forskjellige produsenter av bentonitt kosttilskudd så det er best å følge produsentens instruksjoner for sikker og riktig bruk. Ifølge en rapport, er det optimalt å ta leire når magen er tom. Det kan også tas minst en time før eller etter et måltid eller rett før du går å sove om natten.

Det anbefales å begynne med å ta 1 ss hver dag ved å blande det med et lite glass juice. Fortsett denne dosering i en uke, deretter langsomt øke doseringsmengde. Det er ikke anbefalt å innta mer enn 4 ss per dag, tatt i doser. Sørg for å drikke minst åtte glass vann hver dag mens du gjør dette for å hindre forstoppelse

Ved hjelp av Psyllium å rense

Det er mange produsenter som produserer produkter som inneholder psylliumfibre å hjelpe rense kolon og fremme regularitet i avføring. Når det blandes med vann, danner psyllium en gel som har en svamp-lignende effekt på kolon vegger, fjerne eventuelle giftstoffer som hindrer absorpsjon av viktige næringsstoffer og dårlig som påvirker helsen. Følg doseringsanvisningen fra produsenten for en sikker og effektiv rens av kroppen din. Det anbefales at du drikker ett eller to glass vann med hver dose av kosttilskudd som inneholder psyllium.

Væskeinntak

Drikke mye vann og juice er effektive i mer enn én måte når du utfører en detox. Vann er å fjerne uønskede giftstoffer som ble spylt gjennom tarmer under en tidligere faste prosess. Væsker er også viktig for å hindre dehydrering under en detox. Også mange saft inneholder sukker som bistår i påskynde avføring. Juice kan også være en god naturlig kilde til vitaminer og mineraler som kroppen din trenger for å holde seg frisk og energisk i løpet av renseprosessen.

Rå frukt og grønnsaker

Siden den er behandlet og kokt mat som har en tendens til å opprette eller legge til giftstoffer i tykktarmen, en detox ledsaget av hovedsakelig rå frukt og grønnsaker er det beste alternativet for å tømme ut systemet. Rå frukt og grønnsaker er svært høy i fiber, som bistår kosttilskudd i å fjerne uønskede giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Dessuten inneholder de vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer som er nødvendig for en sunn kropp, så du ikke vil føle svak i rens.