Digidexo.com

Diet Plan Menyer

Diet Plan Menyer


Når jeg prøver å gå ned i vekt eller i arbeidet med å leve en sunnere livsstil, kosthold og trening går hånd i hånd. Avhengig bestemt diett du velger å følge eller dine individuelle helsemessige behov, kan de typer kosthold planer varierer i matvaregrupper inkludert, hvordan maten er forberedt og når visse typer mat kan spises. Mer fornuftige dietter inkluderer alle matvaregrupper, og føre til en sunnere kropp over en lang periode. Fad dietter sterkt begrense kaloriinntaket, forårsaker raskt vekttap.

Kål suppe Diet

Kål suppe diett er en syv-dagers diett som er lav-fett, høyt fiber og hjelper deg å miste opptil 10 pounds i bare en uke. Denne dietten har eksistert i flere tiår, og, faktisk, vil hjelpe deg å miste vekt hvis du er i stand til å opprettholde planen. Men akkurat som mange kjepphest dietter, den ikke tillater for næringsstoffer fra alle de grunnleggende mat grupper. Du er i hovedsak spiser boller av kål suppe og frukt, så grønnsaker og kjøtt på alternerende dager i uken. På grunn av de begrensede matvarer tillatt, kan dette kostholdet være vanskelig å følge.

Suppa er åpenbart den viktigste delen av dietten plan. Det finnes flere oppskrifter på kål suppe, avhengig av hvilken variant av dietten du følger, men kål suppe inneholder vanligvis terninger kål, andre grønnsaker, salt, pepper og hva naturlige krydder som passer din smak og noen slags base, for eksempel vegetabilsk buljong. Du har lov til å spise ubegrensede mengder suppe for å hindre sult.

Denne dietten har ikke noen hemmelighet for raskt vekttap. Faktisk, den eneste grunnen til at det kan hjelpe deg å miste vekt er på grunn av den ekstremt lave kaloriinntaket den gir. Fordi denne dietten tillater inntak av protein og sukker fra kjøttet og frukt, er det mulig å utøve samtidig på denne dietten.

Fem Factor Diet Plan

The Five Factor Diet er en av de mer fornuftige dietter fordi den inneholder fem små og sunne måltider om dagen, samt en jukse dag hver uke og trening fem dager ut i uken. Denne dietten tilbyr mer enn 100 oppskrifter på sunne frokoster, lunsjer, middager og snacks for deg å velge mellom når du suscribe til dietten, som er tilgjengelig på nettet. Disse oppskriftene inkludere protein shakes, brokkoli og cheddar omeletter, frittatas, arme riddere og sunnere versjoner av mini-pizzaer. Måltidene er enkle å tilberede og er lave i kalorier og fett.

Meny for 1200 Calorie Diet

For noen mennesker, å ha et daglig kaloribudsjettet gjør det enklere å administrere matinntaket. Det finnes dietter som er rettet mot å spise et utvalg av sunn mat i fornuftige servering deler innenfor en kalori budsjett. En 1200-kalori diett er et eksempel på hvordan dette kan gjøres. Til frokost, kan en porsjon frokostblanding som er lav i kalorier og sukker kombineres med en kopp skummet melk og en liten banan. For en matbit, kan en jordbær shake laget av frosne jordbær blandet med skummet melk holde deg fra følelsen sulten, men likevel ikke kaste av dietten. En sandwich av hele korn hvete brød med magert kjøtt og salat, tomat, løk og pickles med et lite stykke frukt og en null-kalori drikke ville være ideelt. En ettermiddag snack kan være noen 100-kalori snack. Disse snacks kommer ofte i ferdigpakkede 100-kalori porsjoner og inkluderer chips, kjeks og ost. Til middag, en lav-fett måltid som er også lav i protein er ideelt. Unngå stekt kjøtt og stivelsesholdige sider som makaroni og ost og pommes frites.