Digidexo.com

Hvordan behandle underarm Fatigue fra å bruke en mus

Hvordan behandle underarm Fatigue fra å bruke en mus


Datamaskiner er utbredt, og folk bruker mye tid på å skrive og bruke en mus. En mus er operert av flexor og extensor musklene i underarmen. Trøtthet og smerter er ofte forårsaket av overdreven bruk av disse enhetene. Selv om en minimal mengde av kraft er nødvendig, disse musklene krever utholdenhet for å utføre små bevegelser over en lang tidsperiode.

Bruksanvisning

Velg en datamus som sitter godt i hånden. En mus som er for stor eller for liten kan forårsake muskler til tretthet raskere.

utforme en ergonomisk riktig arbeidsstasjon. Sitt i en justerbar høyde stol og sett maskinen musen på et stabilt underlag. Juster høyden på stolen, helt til albuene er bøyd i ca 90 grader og håndledd er i en nøytral, rett posisjon. Plasser musen ved siden av tastaturet for å minimere nå.

Strekk underarm muskler flere ganger hver dag. Plasser din høyre arm rett ut foran deg med håndflaten vendt mot taket. Ta venstre hånd og forsiktig bøye det høyre håndleddet, slik at fingrene peker mot gulvet. Hold denne strekningen i 10 sekunder. Gjør din høyre arm over, slik at håndflaten er vendt mot gulvet. Bruk venstre hånd til å bøye håndleddet, slik at fingrene peker mot gulvet og hold denne strekningen i 10 sekunder. Gjenta på venstre side.

Ta en fem minutters pause hver time i databruk, slik at underarmen muskler til å hvile. Hvis det er mulig, rotere jobbaktiviteter, slik at dataarbeid er vekslet med andre oppgaver.