Digidexo.com

Hvordan holde My Body Oxygen Level Up

Hvordan holde My Body Oxygen Level Up


Kroppene våre kjøre på oksygen og hver celle som utgjør den menneskelige kroppen trenger oksygen for å overleve. Når cellene får for lite oksygen, de dør som resulterer i en følelse av tretthet, kortpustethet, en blåaktig farge på huden og konsentrasjonsvansker. Når lungene fungerer som de skal, de leverer riktig mengde oksygen til blodceller, noe som gir kroppen din det den trenger. Noen ganger med lav oksygenkonsentrasjon kan være forårsaket av sykdom, skader eller blokkeringer eller tresko grunn til fortsatt eksponering mot smog eller sigarettrøyk.

Hvordan holde My Body Oxygen Level Up

•  Gå til legen din og informere ham om din bekymring for din blod oksygen nivå. Nevn noen symptomer som ekstrem tretthet, kortpustethet eller blålig hud tone som du kan ha oppstått.

Be om et pulsoksymeter maskin for å teste blodoksygennivå hjemme og avgjøre om du har hypoksemi (lavt blod oksygen).

Test din blod oksygen nivå med et pulsoksymeter når du hviler og under fysisk trening. Clip maskinens vedlegg til fingeren og lese de resulterende tall, forstå at resultatene mellom 95 til 100 prosent regnes som normalt mens resultater under 90 prosent anses lav.

Snakk med legen din om du begynner oksygenbehandling, hvis nivåene er lave, noe som kan bidra til å opprettholde sunne oksygennivået i blodet ditt.

slutte å røyke. Langvarig bruk av sigaretter eller sigarer kan forringe lungefunksjon og kortpustethet over tid. Også unngå langvarig eksponering for passiv røyking ved å bo borte fra områder hvor folk kan være å røyke.

Sjekk din byens luftkvalitet indeksen når du planlegger dine daglige aktiviteter. Hvis luftkvaliteten blir spådd å være lavt på en bestemt dag på grunn av en økning av smog, vurdere å begrense anstrengende utendørs aktivitet den dagen. For eksempel vil du kanskje vurdere å ha en innendørs stasjonær sykkel i motsetning til å gå for en lang sikt utenfor på lav luftkvalitet dager.

Tren regelmessig som konsekvent trening forbedrer din generelle styrke, utholdenhet og lungefunksjon.