Digidexo.com

Urter som hjelper Sinus infeksjoner

Ligger bak øynene, pannen og kinnene, kan sinus hulrom bli betent på grunn av bakterier og virus, samt allergiske reaksjoner .. Dette fører til press og smerte samt hoste og noen ganger feber. Smerten kan være alvorlige.

Eucalyptus

Ifølge University of Maryland Medical Center, har laboratoriestudier vist at eucalyptus har antibakterielle egenskaper. Det er også en slimløsende. Eucalyptus olje eller blader kan være kan legges til vann og inntas som en te. Det er også ofte funnet i pastiller og hoste drops.

Hyllebær

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin rapporterer at produkter som inneholder hyllebær kan hjelpe behandle bihulebetennelse. Kommersielle preparater er anbefalt fordi ukokt eller umodne hyllebær kan forårsake kvalme og diaré. Hyllebær er solgt som et bær-flavored sirup. Les og følg doseringsanvisningen fra produsenten.

Katteklo

Kattens klo forbedrer immunitet og kan bidra til å bekjempe infeksjonen. Denne urten er tilgjengelig i standardisert form supplement.

Timian

Timian er både antibiotika og soppdrepende. Kok vann og tilsett noen dråper eterisk olje. Fjern fra varmen, lene seg over potten og inhalerer.

Peppermynte

Peppermynte er en utmerket decongestant. Det kan tas som en te eller brukes som en inhalant som ovenfor.

Herbal Gurgle

For å gjøre en beroligende gurglevann for sår hals, kombinere like deler pulverisert fedd, cayenne pepper og ingefær. Legg en teskje av blandingen til varmt vann.