Digidexo.com

Ernæring for fatty leversykdom

Fatty leversykdom er en vanlig tilstand der legene oppdage fettlagre i leveren. Flere forhold resultere i fettlever som å være overvektig, spiser et fettrikt kosthold og inntak av store mengder alkohol. Fatty leversykdom er mulig å behandle. Hvis du lider av denne tilstanden, kan du raskt reparere leverskade og reversere tilstanden ved å vedta et sunnere kosthold.

Moderate matvaner

Overspising kan føre til fedme, og denne mangelen på moderasjon øker risikoen for å utvikle fatty leversykdom. For å redusere risikoen eller reversere denne tilstanden, lære å spise med måte og praksis del kontroll. Selv om du ikke er overvektig, bære ekstra vekt i magen øker sjansen for fettlever. Enkle endringer kan hjelpe deg til å stoppe overspising og miste vekt. For det første, prøver å spise 4-6 små måltider om dagen, i motsetning til tre større måltider. I sin tur, vil du spise mindre. Å drikke et glass vann før måltider curtails også overspising; og spise på et lavere tempo kan føre til å spise mindre.

Low-Fat Diet

I tillegg til overspising, spiller en fettrik diett en rolle i fatty leversykdom. Leveren normalt bryter ned fett i kroppen. Imidlertid overforbruk av fet mat bremser leverens funksjon, slik at overflødig fett akkumuleres i leveren. Du kan enkelt reversere denne tilstanden ved å senke inntaket av fet mat. Høy-fett matvarer inneholder rask mat, stekt mat og rødt kjøtt. Snack på lav-fett matvarer som frukt og grønnsaker. Også erstatte mat med høyt fett med lav-fett eller fett-frie alternativer som lav-fett yoghurt, skummet melk, magert kjøtt, kalkun og fettfri salat dressing.

Unngå alkohol

Drukket alkoholholdige drikker er greit ---- i moderate mengder. Imidlertid fører misbruker alkohol ofte til alvorlige helseproblemer som fatty leversykdom. Og hvis den forblir ubehandlet, kan alkoholmisbruk føre til irreversible leverskader og nedsatt leverfunksjon. I de tidlige stadiene av fatty leversykdom, unngå alkohol hastigheter utvinning. Fortsetter å konsumere alkoholholdige drikkevarer plasserer ekstra stress på leveren, som kan forverre tilstanden.