Digidexo.com

Hvordan du kan løse ditt barns søvnproblemer

De fleste barn trenger minst ni til 12 timer søvn en natt (mer for yngre tots). Men, kan noen barn faktisk lider av søvnproblemer, påvirker hvor mye hvile de får i en gitt kveld. Det kan være på grunn av en rekke forskjellige faktorer, inkludert diett, trening eller miljø. For å løse ditt barns søvnproblemer, er det noen ganske enkle ting du kan gjøre for å gjøre sengetid litt enklere.

Bruksanvisning

•  Etablere en ganske konsekvent tidsplan for søvn. Dette omfatter ikke bare tiden natt et barn vil gå til sengs, men også den tiden av morgenen barnet vil stige. Prøv å følge denne planen for helheten av uken, med bare omtrent en time variansen i helgene.

Legg en varm, trøstende bad til ditt barns sengetid rutine. Å få på plass et bad før sengetid kan faktisk slappe av barnet ditt og gjøre det lettere for ham å sovne.

Gjør sengetid spesiell ved å inkludere noen one-on-one tid med barnet ditt der du leser henne en historie. Dette vil legge til den komfortable naturen på denne tiden av natten. Men ikke sovne selv. Så snart barnet begynner å drive av, eller historien er gjort, forlate rommet og la barnet sove alene.

Still temperaturen på barnerommet, så det er koselig - ikke for varmt og ikke for kaldt.

Sørg for at rommet er mørkt. Dette vil sikre at barnet ditt ikke blir distrahert av noen endring i belysning.

6. Sørg for at rommet er stille. Dette inkluderer TV og musikk blir slått av (hvis disse enhetene er i barnerommet) før sengetid.

Unngå å gi barnet noe snacks eller koffeinholdige drikker før sengetid. To gode tommelfingerregler er tre timer mellom siste måltid på natten og leggetid, og seks timer mellom en koffeinholdige drikker og sengetid.

Hold nattlige aktiviteter ganske lavmælt. Noen aktiviteter du og barnet ditt ta del i før seng, spesielt med et barn som opplever søvnproblemer, bør være avslappende. Du ønsker ikke at barnet skal bli avviklet før sengetid.

Ta kontakt med en barnelege hvis du fortsatt opplever problemer med barnets søvn.

Tips og advarsler

  • Ifølge Sleep Medicine Center, et barn som er opplever problemer med søvn vil generelt opplever flere problemer på skolen, med atferd og til og med tilfeldige skader enn andre barn. Prøv å ha mindre, lysere måltider på middag. En veldig full mage kan forstyrre eller gjøre det vanskelig å sove for et barn.