Digidexo.com

Hvordan fjerne mugg giftstoffer fra Bodies

Hvordan fjerne mugg giftstoffer fra Bodies


Muggsoppgifter i en kropp kan føre til alvorlige helseproblemer, og kan til og med bli dødelig --- hvis en person blir utsatt for store mengder muggsoppsporer. Disse giftstoffene kan være forårsaket av mold eksponering i hjemmet eller på kontoret på grunn av vannlekkasjer, mugg, bakterier og overflødig fuktighet. Symptomer på muggsoppgifter i kroppen inkluderer konstant sykdom, muskelsmerter, hodepine, hoste, brennende øyne, hukommelsestap, svimmelhet, utslett, sterk tørste, sår hals, magesmerter og økt forekomst av infeksjoner. Muggsoppgifter i en kropp bør fjernes så raskt som mulig og hjemmet eller området som inneholder mugg bør være grundig desinfisert.

Hvordan fjerne mugg giftstoffer fra Bodies

•  Finn ut om dine symptomer skyldes muggsoppgifter. Forske symptomene på giftig svart mold forgiftning. Gå til en lege for å få blodet ditt testet for mold eksponering og biotoksiner, som satt av inflammatoriske responser.

Fjern deg selv fra den mugne miljøet før det er grundig renset av formen. Dette er viktig fordi du ikke vil være i stand til å kurere deg selv om er fortsatt utsatt for mugg.

Konsumere brun tang ekstrakt å kurere symptomene av muggsoppgifter og avgifte kroppen din. Brun tang ekstrakt kan tas i en kapsel form og kan kjøpes på nettet eller i helsekostbutikker. Alginatene i tang har blitt brukt i mange år til å binde giftige stoffer og spyle dem ut av kroppen.

Unngå å spise mat som utløser mold reaksjoner, for eksempel ost, salami, poteter, sukker, raffinert korn og meieriprodukter. Antibiotika kan også gjøre mold symptomer verre fordi de eliminere gode bakterier fra kroppen, slik at soppen til å trives.

Bruk antihistaminer og nesespray som tilbys av en lege for å klare opp symptomene på muggsoppgiftstoffer fra kroppen. Husk at disse behandlingene kan inneholde lokale steroider og er ikke garantert å kurere deg.

Hint

  • Lav-fett, syre-produserende, kan høy-protein matvarer være vellykket på å redusere mold toksin symptomer, som kan eple cider eddik.
  • Opprettholde et tørt miljø til enhver tid.