Digidexo.com

Hvordan finne den rette Small Business Health Insurance

Hvordan finne den rette Small Business Health Insurance


Små bedrifter står overfor betydelige utfordringer skaffe riktig helseforsikring for både seg selv og sine medarbeidere. Ifølge Small Business Health Insurance Network, mer enn 60 prosent av personer som jobber i USA utnytte gruppe helseforsikring planer som er sponset av sine sjefer. Mange ansatte ser helsetjenester som den viktigste fordelen de har som et resultat av å jobbe for et selskap. Små bedrifter som annonserer at de tilbyr gruppehelseplaner vil appellere til et bredere spekter av jobbsøkere. Hvis du tar deg tid når du gjør din forskning for å sammenligne ulike helse dekning planer, og velge planen med de laveste priser og vilkår kan du finne den rette småbedrifter dekning.

Bruksanvisning

Forskningsgruppe planer som kan være åpen for deg. Kontaktgrupper som handelskammeret i byen din, og andre organisasjoner som fokuserer på en bestemt virksomhet nisje for å se om de tilbyr helseplaner for sine medlemmer. Noen stater og kommuner tillater små bedrifter å delta i deres gruppe bassenger, og dette kan være en svært kostnadseffektiv alternativ hvis det er tilbudt i ditt område.

Snakk med en forsikring agent. Den lille bedriftsmarkedet er svært komplisert, og du kan godt trenge råd fra en forsikring profesjonelle til å navigere det. Spør andre lokale bedrifter for anbefalinger på en god uavhengig agent. Samle all informasjon du trenger for eksempel antall arbeidere du har, og den type dekning som du er interessert, som kan inkludere tann og optisk omsorg.

Sammenlign de ulike planene som du blir tilbudt. Ring anførsels leverandører direkte, eller finne en tjeneste som har online chat evne slik at du kan diskutere dine spørsmål i sanntid. Forstå at de billigste planene er ofte de som krever pasienter til å se bare en viss gruppe leger i deres bestemt nettverk. Spør om egenandeler, co-betaler og andre måter å lavere premie.

Se på helseforsikring planen vurderinger. Kontakte statlig forsikring avdeling for å se hvordan selskapene du vurderer er vurdert. Avdelingen vil ha en liste over alle klager arkivert mot bestemte selskaper, og hvordan disse ble løst. Dette kan gi deg et godt bilde av om du skal kjøpe inn en god og problemfri plan eller ikke.

Tenk på en helse sparekonto (HSA). Hsas kan nytes av både sjefer og ansatte fordi bidrag er ikke gjenstand for betaling av skatter, ansatte bestemme hvor mye penger de ønsker å gi til sine egne individuelle HSA, og hver konto er ansvaret til kontoinnehaveren. Tilbyr dette alternativet tillater arbeidsgivere å bidra til kontoene til sine arbeidere, for å hjelpe dem med de høye kostnadene av helsevesenet, og det kan være et fleksibelt verktøy for små bedrifter.