Digidexo.com

Hva er Sytropin?

Hva er Sytropin?


HGH eller menneskelig veksthormon, er et hormon som finnes i overflod i alles kropp når de er unge og som de går gjennom ungdomsårene. HGH nivåer topp i en alder av 30 og deretter avta etter hvert som den aldrende prosessen tar over. Det finnes en rekke metoder for å øke nivåene av HGH; som fikk injeksjoner fra en anerkjent lege og regelmessig mosjon er blant dem. Imidlertid er det flere over-the-counter produkter som hevder at de har evnen til å øke naturlig HGH nivåer. Mange av disse produktene er ikke godkjent av FDA og produsentene ikke klarer å presentere anerkjente, tredjeparts studier som viser effekt og sikkerhet av sitt produkt. Sytropin er en av disse kosttilskudd. .

Betydning

Ettersom nivåene av HGH begynner å avta i kroppen, symptomer på aldring blir tydelige. Disse inkluderer rynker, en nedgang i libido, vektøkning, søvnløshet og hukommelsestap. For å bekjempe disse vanlige tegn på aldring, noen mennesker vil motta injeksjoner av HGH fra sin lege. Produsenten av Sytropin hevder deres produkt er helt naturlig og hjelper kroppen med å produsere sin egen HGH. Imidlertid, på grunn av det faktum at det er en ny supplement på markedet, og er ikke godkjent av FDA, er det vanskelig å avgjøre om det utgjør noen helserisiko eller har noen negative bivirkninger.

Funksjon

Sytropin er en muntlig spray som er laget av homeopatisk HGH, vekstfaktorer, og aminosyre releasers. Disse tre ingrediensene jobber sammen for å hjelpe hypofysen i sin produksjon av HGH. Ifølge produsenten, i stedet for å opptre som en erstatning for HGH, det hjelper utgivelsen HGH naturlig i kroppen.

Doasge

Ifølge produsenten, skal brukeren spray supplement under sin tunge to ganger i morgen, og hold den der i to minutter, noe som gir supplement god tid til å bli absorbert gjennom slimhinnen i munnen. Produsenten anbefaler også å bruke Sytropin igjen ved leggetid, denne gangen sprøyting fire spray av supplement under tungen. Produsenten sier også at kosttilskuddet ikke skal svelges.

Fordeler

Selv Sytropin er ikke et steroid, hevder produsenten det kan bidra til å forbedre muskelmasse og styrke bodybuilding ytelse. For de som prøver å gå ned i vekt, hevder produsenten kan det hjelpe kaste fett, spesielt når de brukes i kombinasjon med en øvelse diett og sunt kosthold plan. I tillegg kan det øke libido for de som mangler seksuell lyst. Men ingen av disse påstandene har blitt bekreftet gjennom strenge FDA testing.

Time Frame

Som med alle supplement, resultater, hvis du opplever noen, vil variere med hver person. Produsenten foreslår å ta tilskudd for en periode på tre måneder for å oppnå maksimale resultater av HGH produksjon. Det er imidlertid ingen garanti for at du vil merke noen fordeler. Fordelene tillegget ikke kan verifiseres.

Betraktninger

Siden Sytropin ikke har blitt godkjent av FDA, og det har ikke vært på markedet lenge, er det ingen måte å vite om dette produktet er trygt. De langsiktige virkningene av dette tillegget er ennå ikke kjent.

Advarsel

Siden farene av HGH er fortsatt aktuelle, bør ingen ta dette supplement uten først å konsultere lege.