Digidexo.com

Hvordan bruke honning og kanel til å gå ned i vekt

Visste du at honning og kanel kan brukes til å gå ned i vekt? Mange mennesker som regelmessig tar honning og kanel pulver sammen ned i vekt. Regelmessig inntak av honning også reduserer risikoen for hjertesykdom og reduserer kolesterol. Honning og kanel bidra til å gjøre vener og arterier gjenvinne sin fleksibilitet. Honning og kanel er også påstått å hjelpe håravfall, blære infeksjoner og tannpine.

For å gå ned i vekt med honning og kanel, følg trinnene nedenfor.

Hvordan bruke honning og kanel til å gå ned i vekt

For å gå ned i vekt med honning og kanel, gå til nabolaget helse-butikken og kjøpe rå honning og kanel pulver. Ikke kjøp kanel med tilsatt sukker.

Kombiner en teskje honning med en halv teskje kanel pulver. Snart vil du være å miste vekt.

Kok en kopp vann, honning og kanel i en panne. Hell røren i to halv kopp porsjoner. La blandingen avkjøles i flere minutter.

Konsumere en serverer en halv time før frokost, og spiser en porsjon før du går til sengs om kvelden. Sørg for å vente en halv time å konsumere blandingen før du spiser måltider.

Se tallene på skalaen din går ned. Ved å følge disse forslagene, bør en person lett miste 04:57 pounds en uke uten slanking.

Hvis du vil gå ned i vekt raskere, mosjon, spise et sunt kosthold og drikk rikelig med vann.

Sørg for å holde honning og kanel velfylte i skap. De er bra for mange andre plager i tillegg til vekttap. Se ressursen avsnittet nedenfor.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din før du starter noen utøve og vekttap planer.