Digidexo.com

Slik praksis Kabbalah Meditasjon

Slik praksis Kabbalah Meditasjon


Selv om Kabbalah mystikk har hatt en siste bølge i sikt takket være sin adopsjon av en rekke høyprofilerte kjendiser, det er en gammel tradisjon som har vært praktisert i tusenvis av år. Hvis du er ute etter å håndtere depresjon og redusere stress, kanskje Kabbalah meditasjon være en transcendent måte å finne ny mening i livet ditt. Meditasjon er den gamle kunsten å slappe av kroppen mens du fokuserer sinnet.

Bruksanvisning

Lær om Kabbalah Mysticism

•  Vit at Kabbalah er først og fremst opptatt av den viktige jødiske åndelige paradokset Gud være ukjennelig ved tanken, men håndgripelig og tilstede i alle ting.

Vær oppmerksom på at Kabbalah meditasjon forsøker å oppleve guddommelighet Gud gjennom intuitive, åndelige midler.

Les opp på kabbalistisk tradisjon online (se Ressurser nedenfor). En grundig forståelse vil bidra til å lede din meditative praksis.

Praksis Kabbalah Meditasjon

Vet hva som er involvert. Praksisen med Kabbalah meditasjon innebærer generelt en morgenmeditasjon, pluss en resitasjon av de tre velsignelser og meditasjon vers.

Lær morgenbønn på nettet (se Ressurser nedenfor). Det er en sekvens av hebraiske bokstaver, resitert til å takke Gud og uttrykke vår takknemlighet for en ny dag. Det er kombinert med en aftenbønn (se trinn 4).

Øv de tre velsignelser, også tilgjengelig på nettet (se Ressurser nedenfor). Disse er ment å påkalle den helbredende kraften av brennevin, som tillater dem å stige ned på deg og gi deg sin styrke.

Huske Kabbalah er meditasjon vers. Dette er vanligvis resitert om natten, som en måte å bønnfalt de makter det å returnere sjelen til kroppen din i morgen. Kabbalistic tanke mener at ånden forlater kroppen under søvn å bebo et høyere plan av bevissthet.

Finn et Kabbalah senter nær deg hvor du kan få kyndig instruksjon og nettverk med likesinnede individer. Tilhengere av kabbalistiske prinsipper har svært samfunns-minded verdier og velkommen nye medlemmer.

Tips og advarsler

  • Noen kabbalah sentre betalt medlemskontingent. Avhengig av hvor du bor, kan disse variere fra en billig til moderat investering.
  • Bruke meditasjon som et supplement til en sunn livsstil, ikke som primær behandling for stress-relaterte syndromer som for eksempel angst, depresjon, magesår eller høyt blodtrykk. Snakk med en lege umiddelbart dersom du føler deg stresset forstyrrer din evne til å leve livet som vanlig.