Digidexo.com

Hvordan gjenopprette tapte Medical Records

Medisinske poster er viktige i å finne pasientens historie av sykdommer på sykehus eller nærliggende klinikker. Disse tjener som sporingssystemer for residiverende sykdom som påvirker helsen til enkeltpersoner. Det er et krav om at ansatte må holde konfidensielle registreringer av pasienter som søker legehjelp. Dette vil være enklere for leger og sykepleiere til umiddelbart å finne årsaker, effekter og utføre riktig behandling. Men det finnes situasjoner der sykehuspersonalet ikke kan finne de medisinske registreringer av pasienter. Gjenopprette tapte medisinske registreringer av enkeltpersoner kan gjøres ved å sjekke filer i riktig rekkefølge. Det er også effektivt hvis navn og adresser ble holdt i alfabetisk eller kronologisk måte.

Bruksanvisning

Prosessen

•  Bruk mapper til å organisere medisinske poster manuelt. Det vil være lettere for deg å finne og spore relevant informasjon om pasientene. Bruke bokstaver eller tall å dele poster.

Vurder å bruke en datamaskin som har nok minne til å holde nødvendig medisinsk informasjon. Gjør et format ved hjelp av MSWord for Windows som vil lett kategorisere pasientens poster basert på sykdom, alder, diagnose og steder.

Gjennomføre en forskning på Internett for mulig identitetstyveri. Bruk populære søkemotorer som Google og Yahoo. Mistet journaler kan være knyttet til stjålet medisinsk informasjon. Internet søkemotorer kan trekke opp personlig informasjon, også.

Bruk et regneark som Microsoft Excel for Windows for mulige beregninger. Dette kan brukes for å beregne gjennomsnitt og formatering alfabetisk eller numerisk rekkefølge. Dette er også en måte for deg å finne den manglende informasjon på din journal.

Bruk stifte å feste papirer og andre skriftlige dokumenter. Dette gjør skrivebordet ditt rent og godt organisert. Mistet journaler kan noen ganger bli funnet på pulter som har spredt papirer.

Vurder å bruke en linjal som manuelt skanner hver medisinsk detalj. Det hjelper deg å finne akkurat den informasjonen du trenger på skriftlige medisinske dokumenter.

Tips og advarsler

  • Organisere alltid dokumenter i riktig måte. Enorme mengder informasjon må lagres på datamaskinen hele tiden, spesielt med navn og beregninger.
  • Manuelt organiserte dokumenter har høyere sjanser for å bli mistet eller stjålet. Det er alltid lurt å ha poster på datamaskinen for back-up.