Digidexo.com

Forholdsregler for reiser med vitaminer

Forholdsregler for reiser med vitaminer


Fordi du kan bli utsatt for mer bakterier enn vanlig, og kroppen din kan være under ekstra stress mens du reiser, kan det være at mye mer viktig å ta vitaminer mens hjemmefra. Selv når du er på reise og ut av din vanlige rutine, kan du likevel enkelt og effektivt fortsette å feste med rutine på å ta vitaminer. Du trenger bare å ta noen enkle forholdsregler for å gjøre din vitamin tar vellykket og stress-fri.

Flytrafikken

Hvis du reiser med fly, kan de forholdsregler du må ta være ganske forskjellig fra de som gjelder for andre former for reiser. For flyselskapet sikkerhetshensyn, er det strenge retningslinjer for væsker du kan ta med på en flytur. Sjekk med ditt flyselskap eller med Transportation Security Administration for de gjeldende retningslinjer, siden disse reglene kan endres over tid.

Originalemballasje

Generelt, enten du reiser med fly eller annen modus, er det best å holde vitaminer i sine opprinnelige beholdere når du reiser. Men, hvis det er nødvendig, kan du fjerne vitaminer fra disse beholderne og konsolidere dem i én vitamin container.

Søl

Enten man flyr eller reiser en annen måte, kan flytende vitaminer søler, som fører til søl og bortkastede vitaminer. Det er derfor best om du kan ta tablett eller pulverisert former for vitaminer, i stedet for gel kapsler og væsker. Hvis du må ta flytende vitaminer, cap dem tett, og plassere dem i plastposer som en forholdsregel mot søl.

Temperatur

Mange vitamin produsenter indikere om produktenes flasker som de kan bli skadet hvis de blir utsatt for temperaturer over et visst nivå. Kalde temperaturer kan føre til frysing, spesielt i tilfellet med flytende vitaminer. Å avverge problemer temperatur, unngå å holde vitaminer i bil badebukser eller i bagasjen som kan bli for varm eller kald. Hold vitaminer i din carry-on bag eller veske, som du holder med deg hele tiden.

Tap

Innsjekket bagasje kan gå tapt hvis du reiser med fly eller tog, og hvis det skjer, har du ikke lenger vitaminer. Som en forholdsregel mot denne risikoen, holde vitaminer med deg i vesken, kofferten eller bagen.

List og Beløp

Ta med instruksjoner med deg når du reiser, slik at du vil vite hvor mange av hver vitamin til å ta per dag. Du kan skrive en liste over vitaminer og mengder tatt og bringe dette med deg. Hvis mulig, ta bare så mange av dine vitaminer som du trenger for turen, pluss et par ekstra dager, i tilfelle du kommer hjem er forsinket.