Digidexo.com

HGH bivirkninger hos kvinner

HGH bivirkninger hos kvinner


Den humant veksthormon, HGH, produseres naturlig i hypofysen av hjernen. HGH er et protein-lignende stoff som er ansvarlig for bein utvikling hos kvinner og menn, fra fødsel til voksen alder. Barn og voksne som mangler tilstrekkelig mengde HGH er i faresonen for å utvikle lidelser knyttet til deres vekst, så tar en menneskeskapt versjon av HGH kan forbedre hormonmangler. Men det er en viss risiko forbundet med å ta HGH.

FDA

HGH er godkjent av Federal Drug Administration til å behandle bestemte forhold, for eksempel hormonmangel hvor beina ikke utvikler riktig (for eksempel kortvokste i barn, menn og kvinner). HGH har også blitt godkjent for bruk i behandlingen av voksen kort tarm-syndrom og HIV og AIDS-pasienter.

Skadelige bivirkninger

HGH kan føre kvinner å ha høye glukose og kolesterol nivåer, hevelse i armer og ben, ledd-og muskelsmerter, og svekkelse av muskler. HGH kan også øke kvinners risiko for hjertesykdom og diabetes.

Fordelaktig bivirkninger

HGH har vært ryktet å reversere tegn på aldring. Noen av bivirkningene at kvinner har funnet gunstig er: fettreduksjon, rynke reduksjon, fortykkelse av huden og en økning i energinivået. Men ifølge Dr. Neal Reisman, en advokat og den midlertidige sjef for plastisk kirurgi ved St. Lukes, bruker HGH for noe annet enn å behandle en sykdom eller en anerkjent medisinsk tilstand er ulovlig. FDA har ikke godkjent den menneskelige veksthormon for bruk av anti-aging.

Betraktninger

Når du mottar en HGH injeksjon, er du i hovedsak gjennomgår hormonbehandling. Prosedyren er helt lovlig hvis du har en legitim hormon mangel og du kan bevise det. Men blir injisert med for mye HGH kan føre til at du lider av visse bivirkninger som følgende: hypoglykemi, akromegali, ødem og carpal tunnel syndrom. Hvis en kvinne bruker HGH for kroppsbygging, noe som er ulovlig, er hun i fare for å utvikle en utvidet magen.

Somatropin

Somatropin er en menneskeskapt versjon av HGH. Før du tar noen syntetisk versjon av HGH, bør du informere helsepersonell om eventuelle pre-eksisterende forhold du måtte ha, (for eksempel allergier, pusteproblemer, operasjoner eller kreft). For å redusere sjansene for å ha en negativ reaksjon på den syntetiske versjonen av HGH, bør du oppdatere legen din om alle medisiner som du nå tar.