Digidexo.com

Hva bør en mor spise for å føde en Brainy Child?

Hva bør en mor spise for å føde en Brainy Child?


Graviditet kosthold rikt på folsyre, omega-3 fettsyrer, og kolin er viktig for sunn hjernens utvikling for en brainy baby. Næringsstoffer som disse kan også bidra til å forhindre ryggmargsbrokk og nevralrørsdefekter, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Næringsstoffer for babyens hjerne

Ifølge CDC gravide bør ta folsyre hver dag. Folsyre hjelper hjernens utvikling og kan bidra til å forhindre hjernerelaterte fødselsskader. I tillegg rapporterer Womenshealth.gov at Omega-3 fettsyrer som forbrukes av gravide kvinner kan hjelpe til babyer hjernens utvikling. Ifølge Graviditet dag, bør en gravid kvinne også være sikker på å inkludere kolin i hennes diett for hjernens utvikling.

Mat for Næringsstoffer

Ifølge CDC, kan folat (folsyre finnes i mat) finnes i grønne, mørkegrønne grønnsaker, sitrusfrukter og bønner. For Omega-3 fettsyrer, bør gravide kvinner spiser et utvalg av sjømat, unngå fisk høy i kvikksølv, per Womenshealth.gov. Graviditet I dag rapporterer at kolin kan finnes i egg, kjøtt, soyabønner og hvete bakterie.

Andre hensyn

Hva en mor ikke spiser er like viktig som hva hun spiser. Ifølge Womenshealth.gov, til en gravid kvinne bør unngå alkohol, narkotika og giftstoffer hjelpe barnet sitt være brainy.