Digidexo.com

Hjemmelaget Fat Reducer

Hjemmelaget Fat Reducer


Ofte folk søker etter en magisk pille som reduserer fett, men sannheten er at å spise hjemmelagde salater tendens til å være den mest effektive fett redusering. Ikke bare har effektiviteten av salat blitt bevist, men kjøper salat ingredienser kan være billigere enn å kjøpe slankepiller. Kombinere økt salat forbruk med en vanlig trening rutine, og du er sikker på å ha en slankere, sunnere kropp.

Velge Salad

Det er så mange varianter av salater som du kan spise dem mer enn en gang om dagen og aldri blir lei av dem. Du kan ha en spinat og avokado salat med sitronsaft og olivenolje til lunsj, en fruktsalat for en matbit og en kinesisk kylling salat til middag. Salater er effektive fett reduksjonsgir fordi det høye fiberinnholdet tilfredsstiller din sult med en minimal mengde kalorier. En kopp spinat har sju kalorier, en kopp salat har åtte kalorier, og en kopp cubed melon har 54 kalorier.

Unngå forvirring om sult og tørst

Leanne Ely forfatteren av Saving Middag serien og en syndikert spaltist, bemerker at "folk flest har problemer med å tyde om de er virkelig sulten eller bare tørst. Ved bor hydrert, kan du unngå unødvendig småspising. Å spise frukt og grønnsaker er en av de beste måtene å holde deg hydrert, sier Anastasia Stephens, en London-basert helse og ernæring spaltist.

Workout Routine

De fleste treningssentre kjøpe høyteknologisk utstyr for å lokke kunder til å registrere deg for et medlemskap, men du kan få de samme resultatene uten de datastyrte maskiner og kostbar gym medlemskap. Velg en aktivitet som du liker og gjøre det oftere. Hvis du liker å ta hunden din for en tur, ta ham for to 45-minutters turer om dagen i stedet for bare én. Tale en venn eller nabo til å begynne å jogge med deg på en jevnlig basis. Finn et sett med trapper og begynne å gå opp og ned dem å få pulsen opp. Kjør runder rundt den lokale parken og gjøre noen chin-ups på jungle gym. Kanalisere din indre barnet ved å innlemme en hoppe tau eller hula hoop i treningen. Poenget er at expending kalorier er den beste måten å redusere fett, og den enkleste måten å bruke opp de kaloriene er å gjøre en aktivitet som gjør deg glad.